Şimdi Ara

Touch 2g

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir ipod touch 2g aldım, kılıf almak istiyorum ama bse tarzı birşey mi yoksa capsule neotouch gibi silikon bir kılıf mı alsam kararsız kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz, istanbulda nereden bulabilirim? internetten sipariş edemem ama edicek olan varsa 2.kişi olarak gelebilirim

• iPod ana sayfasının üstünde Invısıble Shield var ondan al ben okullar açılınca alacağım.Şimdi plastık kap kullanıyorum cihazın kalınlığı 2 katına çıkıyo.(silikonlardada 2 katına çıkıyo arkadaşımdan biliyorum.)
  • invisible shield biraz pahalı sanki, siteden bir arkadaş bese'yi (best skin ever) gittigidiyordan 29liraya aldığını söylemişti ama aradım bulamadım, sizin bildiğiniz satan kişi var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: marslan91

invisible shield biraz pahalı sanki, siteden bir arkadaş bese'yi (best skin ever) gittigidiyordan 29liraya aldığını söylemişti ama aradım bulamadım, sizin bildiğiniz satan kişi var mı acaba?

BSE'nin nerede satıldığı hakkında bir bilgim yok. Invisible Shieldin biraz pahalı olduğunun farkındayım ancak 1 kez alıp iPodunuzun ömrü boyunca kullanabilirsiniz.
  • eğer online sipariş imkanınız varsahttp://www.bestskinsever.com/servlet/the-102/iPod-Touch-Skin--dsh-/Detail#itemadded buradan birlikte sipariş versek, fiyat inanılmaz derecede farkediyor çünkü, 3 ve daha fazla siparişte ücretsiz kargo diyor, ben iki tane alabilirim.
  • Online sipariş imkanım var ancak BSE düşünmüyorum.Çünkü cihazın tamamını kaplamıyor.Shieldde en küçük yeri bile kaplıyor.
  • invisible shield'ı sipariş etsek ne kadar mal oluyor? gelmesi ne kadar sürer, bir bilginiz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En gec 2 gun sonra gelir. En fazla 5TL de kargo masrafi olur.( Diye dusunuyorum.)
  • Peki İnvisiblenin diğerlerinden farkı nedir? Beni bilgilendirebilirmisiniz.. Bende alcam bi kılıf ama bende karasız kaldım..
  • Ipod konusunun ana sayfasinda sitenin linki var orada bakabilirsin.
  • Saolsaın
  • Sende biraz hazir cevap yerine arastirmaci olasin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lonely_man

Sende biraz hazir cevap yerine arastirmaci olasin.

• quote:

Orjinalden alıntı: marslan91

invisible shield biraz pahalı sanki, siteden bir arkadaş bese'yi (best skin ever) gittigidiyordan 29liraya aldığını söylemişti ama aradım bulamadım, sizin bildiğiniz satan kişi var mı acaba?

http://urun.gittigidiyor.com/iPod-Touch-2G-Invisible-Koruyucu-Shield_W0QQidZZ15607533
  • resimler 1g? ayrıca benim bildiğim paketten 2şer tane çıkıyor?
  • Fotoğraflar 1G'ye ait fakat ürün iPod Touch 2G içindir.
    Ayrıca sizin paket içerisinden ikişer tane çıkıyor dediğinizi ürün BodyGuardZ ürünüdür. Belirttiğiniz ürün kutuludur.
    Bu ilandaki ürün ise BSE markalıdır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.