Yeni bir ipod touch 2g aldım, kılıf almak istiyorum ama bse tarzı birşey mi yoksa capsule neotouch gibi silikon bir kılıf mı alsam kararsız kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz, istanbulda nereden bulabilirim? internetten sipariş edemem ama edicek olan varsa 2.kişi olarak gelebilirim
iPod ana sayfasının üstünde Invısıble Shield var ondan al ben okullar açılınca alacağım.Şimdi plastık kap kullanıyorum cihazın kalınlığı 2 katına çıkıyo.(silikonlardada 2 katına çıkıyo arkadaşımdan biliyorum.)
invisible shield biraz pahalı sanki, siteden bir arkadaş bese'yi (best skin ever) gittigidiyordan 29liraya aldığını söylemişti ama aradım bulamadım, sizin bildiğiniz satan kişi var mı acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: marslan91
invisible shield biraz pahalı sanki, siteden bir arkadaş bese'yi (best skin ever) gittigidiyordan 29liraya aldığını söylemişti ama aradım bulamadım, sizin bildiğiniz satan kişi var mı acaba?
BSE'nin nerede satıldığı hakkında bir bilgim yok. Invisible Shieldin biraz pahalı olduğunun farkındayım ancak 1 kez alıp iPodunuzun ömrü boyunca kullanabilirsiniz.
En gec 2 gun sonra gelir. En fazla 5TL de kargo masrafi olur.( Diye dusunuyorum.)
Peki İnvisiblenin diğerlerinden farkı nedir? Beni bilgilendirebilirmisiniz.. Bende alcam bi kılıf ama bende karasız kaldım..
Ipod konusunun ana sayfasinda sitenin linki var orada bakabilirsin.
Saolsaın
Sende biraz hazir cevap yerine arastirmaci olasin.
quote:
Orjinalden alıntı: lonely_man
Sende biraz hazir cevap yerine arastirmaci olasin.
quote:
Orjinalden alıntı: marslan91
resimler 1g? ayrıca benim bildiğim paketten 2şer tane çıkıyor?
Fotoğraflar 1G'ye ait fakat ürün iPod Touch 2G içindir. Ayrıca sizin paket içerisinden ikişer tane çıkıyor dediğinizi ürün BodyGuardZ ürünüdür. Belirttiğiniz ürün kutuludur. Bu ilandaki ürün ise BSE markalıdır...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme