Şimdi Ara

touch alacağım.bilgisizim sorularıma cevap verir misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerçi mustang e özelden de sordum ama buradan da sorayım

3.1.2 ydi 3.0 a düşürdüm jailbreak yaptım appsync yükledim falan herşey tamam ama yeni yüklediğim hiç bir oyun açılmadı..gta china town yükledim açılır gibi oluyor pat ana ekrana dönüyor paper toss ta öyle candle uygulama da öyle ekrana geliyor gibi oluyor uygulama sonra ana ekrana dönüyor

iki kere baştan yükledim yine aynı..

firmware ile alakalı olabilir mi?

edit: power fm programı da aynı sorunu verdi..jailbreak yöntemi olarak red snow programına restore dosyasını gösterip yaptım bu yaptığım mı sorun yaratıyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 8 Şubat 2010; 20:06:54 >
  • jailbreak bozuyormuş sanırım cihazı..jb siz appstore dan yükledim aynı uygulamalar çalıştı..bilginize
  • Blacra1n programını kullan jailbreak içinwww.blackra1n.com youtubeda uygulama videoları var yardımcı olur sana;)
  • yok gta chinatown falan klasör kopyalayarak yapıştırarak yüklenen oyunlar bir türlü çalışmıyor ilk ekranı geliyor gibi olup geri gidiyor ya

3.0 da jb yaptım olmadı 3.1.2 da jb yaptım olmadı neden yaa

redblooded blackra1n jb yaptığını söylüyor ama yapmadı bile 3.1.2 de redsnow ile yaptım..gta yı attım app klasörüne bir tane de snowboard oyununu attım yine aynı açılır gibi olup ilk ekran gelirken gidiyor ana ekrana dönüyor..ama appstore dan yüklenerek olan oyun ve uygulamalar çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 9 Şubat 2010; 2:21:32 >
  • Jailbreak yaptıktan sonra appstore dan free bir uygulamayı yüklemeniz gerekir. itouch üzerinden orjinal hesabınızla bir free uygulama yükleyin ondan sonra jailbreakli uygulamaları yükleyin. Aşağıda anlattım dediklerimi yapmaya çalışın ben böyle yaptım jailbreak...

Jailbreak içinwww.blackra1n.com sitesinden windows uyumlu blacrain programını indiriyorsunuz daha sonra ipod touchınızı açıkken bilgisayara bağlayın itunes u kapatın. Blackrain programını yönetici olarak(vista ve windows 7 için) çalıştırın. Make it rain diyin ve bekleyin. İşlem bittiğinde ipodun ekranından anlarsınız. Sonrasında ise blackrain işareti üzerinden cydiayı yükleyin. daha sonraya cydia ya source eklemek gerekiyor. sources kısmına gel orada add olması lazım oradan edit diyosun ve çıkan yerehttp://cydia.hackulo.us yazıyosun. Daha sonra cydia içinde alt kısımda search yerine geliyosun ve orayada appsync 3.1 yazıp programı buluyosun ve kuruyorsun daha sonra itunes dan 1 tane free uygulama kurman gerek. Tüm bunlar bittikten sonrawww.ingilizanahtari.com a üye olup oradan ücretli uygulamaları bilgisayarına indiriyorsun ve en sonunda da ipa uzantılı dosyaları itunes a sürüklüyorsun... İşlem bitmiştir......

İyi forumlar umarım yardımcı olmuşumdur...

• quote:

Orijinalden alıntı: redbloodedman

Jailbreak yaptıktan sonra appstore dan free bir uygulamayı yüklemeniz gerekir.
    itouch üzerinden orjinal hesabınızla bir free uygulama yükleyin ondan sonra jailbreakli uygulamaları yükleyin.
    Aşağıda anlattım dediklerimi yapmaya çalışın ben böyle yaptım jailbreak...

Jailbreak içinwww.blackra1n.com sitesinden windows uyumlu blacrain programını indiriyorsunuz.
    Daha sonra ipod touchınızı açıkken bilgisayara bağlayın itunes u kapatın.
    Blackrain programını yönetici olarak(vista ve windows 7 için) çalıştırın.
    Make it rain diyin ve bekleyin.
    İşlem bittiğinde ipodun ekranından anlarsınız.
    Sonrasında ise blackrain işareti üzerinden cydiayı yükleyin.
    Daha sonraya cydia ya source eklemek gerekiyor.
    Sources kısmına gel orada add olması lazım oradan edit diyosun ve çıkan yerehttp://cydia.hackulo.us yazıyosun.
    Daha sonra cydia içinde alt kısımda search yerine geliyosun ve orayada appsync 3.1 yazıp programı buluyosun ve kuruyorsun.
    Daha sonra itunes dan 1 tane free uygulama kurman gerek.
    Tüm bunlar bittikten sonrawww.ingilizanahtari.com a üye olup oradan ücretli uygulamaları bilgisayarına indiriyorsun ve en sonunda da ipa uzantılı dosyaları itunes a sürüklüyorsun...
    İşlem bitmiştir......

Arkadaş olayı çözmüş.
    Ben mesajını biraz daha rahat okunacak şekilde düzelterek alıntı yaptım.

• ipa uzantılı dosyalarda zaten sorun yok..ama mesela direk klasör olarak inen oyunlar var kopyalayıp itouch a yapıştırılan...bu ifunbox ile falan onlar çalışmıyor..blackra1n ile jb yaptığım zaman ifunbox ı açıyorum hala (jailed) diyor cihaz için...çözemedim gitti...tekrar deneyeceğim

ilk olarak 3.1.2 yükleyeceğim
    sonra jb yapacağım
    sonra appsync kuracağım
    sonra free app kuracağım
    sonra gta yı atacağım bakalım ne olacak..5 dk içinde yazarım
  • Klasör olanların da yolu var.
    Google da falan bulabilirsiniz belki.
    Ben zamanında yapmıştım ama bazı yerlerde değişiklikler yapmak gerekir.
    Geçende arkadaş da iPhone için istedi, uğraşılmaz dedim.
    Kendimin olsa acımam.
  • bu arada yukarıdaki yordamları aynen uyguladım blackra1n ile jb yapınca ifunbox ta jailed diye durduğu için zaten gta china town ıipod a kopyalayamıyorum..
  • klasör halinde olanlar .zip uzantılı olanlardır onların .zip uzantısını .ipa yap o şekilde at. Bazi dosyaları .zip olarak upload ediyorlar. Dosya uzantısını .ipa olarak değiştirip ipoda atmak gerekiyor. Klasör halinde atılırsa uygulama çalışmaz.... Hatta açılmış klasörü zipleyip uzantısını .ipa yaparsanda çalışır diye düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbloodedman -- 9 Şubat 2010; 3:01:56 >
  • Siz bu oyunu .ipa olarak bulamadınız mı?
    186 Mb oyun, ben version 1.0 ı buluyorum, 1.0.1 yok baktığım yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

quote:

Orijinalden alıntı: redbloodedman

Jailbreak yaptıktan sonra appstore dan free bir uygulamayı yüklemeniz gerekir.
    itouch üzerinden orjinal hesabınızla bir free uygulama yükleyin ondan sonra jailbreakli uygulamaları yükleyin.
    Aşağıda anlattım dediklerimi yapmaya çalışın ben böyle yaptım jailbreak...

Jailbreak içinwww.blackra1n.com sitesinden windows uyumlu blacrain programını indiriyorsunuz.
    Daha sonra ipod touchınızı açıkken bilgisayara bağlayın itunes u kapatın.
    Blackrain programını yönetici olarak(vista ve windows 7 için) çalıştırın.
    Make it rain diyin ve bekleyin.
    İşlem bittiğinde ipodun ekranından anlarsınız.
    Sonrasında ise blackrain işareti üzerinden cydiayı yükleyin.
    Daha sonraya cydia ya source eklemek gerekiyor.
    Sources kısmına gel orada add olması lazım oradan edit diyosun ve çıkan yerehttp://cydia.hackulo.us yazıyosun.
    Daha sonra cydia içinde alt kısımda search yerine geliyosun ve orayada appsync 3.1 yazıp programı buluyosun ve kuruyorsun.
    Daha sonra itunes dan 1 tane free uygulama kurman gerek.
    Tüm bunlar bittikten sonrawww.ingilizanahtari.com a üye olup oradan ücretli uygulamaları bilgisayarına indiriyorsun ve en sonunda da ipa uzantılı dosyaları itunes a sürüklüyorsun...
    İşlem bitmiştir......

Arkadaş olayı çözmüş.
    Ben mesajını biraz daha rahat okunacak şekilde düzelterek alıntı yaptım.

Düzenleme güzel olmuş eline sağlık kardeşim...

• Ben yazdıklarını okurken rahat olamadım.
    Zaten kendi mesajlaımı da satır atlayarak yazıyorum, daha iyi oluyor sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Siz bu oyunu .ipa olarak bulamadınız mı?
    186 Mb oyun, ben version 1.0 ı buluyorum, 1.0.1 yok baktığım yerde.

direk ipa olarak bulamadım peki indirdiğim açılmış haldeki dosyayı kendim sıkıştırıp ipa yapsam acaba olur mu ki?
  • klasör halinde nasıl iniyor ki internetten? Zip halinde iniyor diye biliyorum ben. Birsürü dosya var ipaların içinde?
  • Bu özel 1 program gerektirebilir.
    Yapabilirim diyorsanız, yapın.
    Ama klasör olarak atma olayını araştırın netten.
    O şekilde de yapabilirsiniz, ben denemiştim zamanında.
  • valla işte bahsedilen gta oyunu uzantısı zip olarak indi bu haliyle 186 mb zipi çıkarınca 600mb...acaba o zip i değiştirip ipa mı yapacağız?zipi açınca uzantısız itunes artworkd diye bir dosya ve yanında payload diye bir klasör açılıyor..payload ın içinde de gta.app olarak bir klasör var onun içinde de oyunun dosyaları var işte..
  • Oyun klasör olarak atılıyor olabilir.
    Ya da .zip i .ipa yapacaksınız.
    Ben olsam bunları denerdim.
  • tamamdır şimdi çözdüm..ipa olarak inen oyunun dosyasını winrar ile açınca baktım ki ne göreyim içinde itunes artwork diye tanımsız bir dosya ve yanında payload diye bir klasör..zip ile inen gta uzantısını ipa yaptım şu an itunes tan yükleniyor bakalım çalışacak mı?

edit: çalıştı ben yatıyorum biraz da yataktan karıştırıp uyurum..zamanını harcayıp tüm emek verenlere sonsuz teşekkürler..artık sorunsuzca sonsuz itouch dünyasına girdim(=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 9 Şubat 2010; 3:27:43 >
  • hocam nerden aldın ya çatlayacam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.