Şimdi Ara

TOUCH MOUSE SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Logitech T620 Touch Mouse aldım.Videolarda MAC OS X de touch özelliklerinden filan bahsediyordu.Aldım fakat sadece touch özellikleri Windows 7 de ve Windows 8 de çalışıyor.Mac Os X Mountain Lion' da sadece normal mouse olarak kullanılabiliyor.Bunun için gerekli yazılım sadece Windows7 ve Widows8 için var. Ne yapabilirim, bunu programlayabilecek bir yazılım var mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanSword

Merhaba arkadaşlar

Logitech T620 Touch Mouse aldım.Videolarda MAC OS X de touch özelliklerinden filan bahsediyordu.Aldım fakat sadece touch özellikleri Windows 7 de ve Windows 8 de çalışıyor.Mac Os X Mountain Lion' da sadece normal mouse olarak kullanılabiliyor.Bunun için gerekli yazılım sadece Windows7 ve Widows8 için var. Ne yapabilirim, bunu programlayabilecek bir yazılım var mıdır ?

Driverları internetten indireceksiniz. Logitech'in sitesinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanSword

Merhaba arkadaşlar

Driverları internetten indireceksiniz. Logitech'in sitesinden.

Logitech in sitesinde Mac OS için bulamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VMware Keyboard ve Mouse Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Kablosuz mouse sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Klavye ve mouse takılmaları
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.