Şimdi Ara

Touchpro 7” DESTEK-PAYLAŞIM (ANA KONU) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
2
Favori
29.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cepcii

rom yüklemedim henüz ancak anlamadığım mobeedeki anlatılanları yapıp rom yüklemeden makinayı resetleyip resetleyemeyeceğim.
    Çünkü makine touchpro yazısındakalıyor. bunun recovery mode u yokmudur.

Öyle bir resetleme yöntemi yok sanırım, ya da ben bilmiyorum. Tavsiyem mobee s1200 konusunda anlatılan şekilde ics romu yüklemenizdir. Sorununuz büyük olasılıkla çözülür. Ancak malum sensör ve ters düğme sorunlarınız olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: improvise

quote:

Orijinalden alıntı: yalıçapkını35

Arkadaşar android türkçe klavyede büyük ve küçük "ı" harfi yok, başka klavye programı yüklemeden bunu yazmanın bir yolu yok mu? Swype Türkçe yükledim tamam sorunu çözüyor ama krdi kartı ve şifrelerinizi kaydedebilir gibi bir uyarı veriyır işletim sistemi... İçim rahat değil o yüzden.

tuşa basılı tutun. şu anda ben de standart android klavye ile yazıyoum. gerçi bendeandroid 4.0 yüklü ama aynı olmaı lazım.

Klavyede "ı" harfi hiç yok, "i" ye uzun basınca da "ı" çıkmıyor maalesef :( Benim dikkat etmediğim ya da bilmediğim bir nokta mı var yoksa klavye sorunlu mu Türkçe karakter açısından?

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşar android türkçe klavyede büyük ve küçük "ı" harfi yok, başka klavye programı yüklemeden bunu yazmanın bir yolu yok mu? Swype Türkçe yükledim tamam sorunu çözüyor ama krdi kartı ve şifrelerinizi kaydedebilir gibi bir uyarı veriyır işletim sistemi... İçim rahat değil o yüzden.

tuşa basılı tutun. şu anda ben de standart android klavye ile yazıyoum. gerçi bendeandroid 4.0 yüklü ama aynı olmaı lazım.

Klavyede "ı" harfi hiç yok, "i" ye uzun basınca da "ı" çıkmıyor maalesef :( Benim dikkat etmediğim ya da bilmediğim bir nokta mı var yoksa klavye sorunlu mu Türkçe karakter açısından?

Ayarlarda klavye ayarları da var. Orada İngilizce klavyeyi kaldırıp türkçe klavyeyi aktif edebilirsin. Ya da ikisini de aktif edip klavye ekranında boşluk tuşunu sağa sola çekerek klavye dilini Türkçe veya İngilizce ile değiştirebiliyosun. Sana kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcalisan

quote:

quote:

quote:

Ayarlarda klavye ayarları da var. Orada İngilizce klavyeyi kaldırıp türkçe klavyeyi aktif edebilirsin. Ya da ikisini de aktif edip klavye ekranında boşluk tuşunu sağa sola çekerek klavye dilini Türkçe veya İngilizce ile değiştirebiliyosun. Sana kalmış.

Bunu da denemiştim ama değişen bir şey olmadı sizin cihazlarda çıkıyor mu peki "ı" harfi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcalisan

quote:

quote:

quote:

Bunu da denemiştim ama değişen bir şey olmadı sizin cihazlarda çıkıyor mu peki "ı" harfi?

Benim cihazda da yok 'ı' harfi. Yeni rom denemelerine geçemedim biraz tırstım açıkçası Mobee romunun bizde olan sorunları çözülürse denemeyi düşünüyorum.

• Tableti alıp kullanan arkadaşlar...Birkaç arkadaş world ve excel programları mevcutmu yada çalıştırabilir mi diye soru sormuştu...Kimseden cevap gelmedi:(

Bu tablette ofis programları mevcutmu? Yada yüklenirse sorunsuz çalışır mı...Cevap verirseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mystic81

Tableti alıp kullanan arkadaşlar...Birkaç arkadaş world ve excel programları mevcutmu yada çalıştırabilir mi diye soru sormuştu...Kimseden cevap gelmedi:(

Bu tablette ofis programları mevcutmu? Yada yüklenirse sorunsuz çalışır mı...Cevap verirseniz sevinirim...

içerisinde dökuman programı var word excel power point bnzeri var.
  • Bu ürünün türkiye ithalatçısı hangi firma acaba. Servis imkanını araştıracağım.
  • pegasus teknoloji hizmetleri
  • kullanım kılavuzunda üretici , ithalatçı ve teknik servis için call center bilgileri yazıyor .
  • Ben de almayı düşünüyordum ancak destek konusunda sorun yaşanacağa benziyor. Ürünle ilgili en ufak bir bilgi bile yok internette. Bence alternatif olarak bunu almak daha mantıklı ;
    http://www.hizlial.com/bilgisayar/notebook-netbook-tablet-pc/polypad-c5500-android-tablet-pc_30.001.1579.0007.htm#comments
  • quote:

Orijinalden alıntı: teomank

Ben de almayı düşünüyordum ancak destek konusunda sorun yaşanacağa benziyor. Ürünle ilgili en ufak bir bilgi bile yok internette. Bence alternatif olarak bunu almak daha mantıklı ;
    http://www.hizlial.com/bilgisayar/notebook-netbook-tablet-pc/polypad-c5500-android-tablet-pc_30.001.1579.0007.htm#comments

bu tabletin destegi varmı?
    ürün aslında sorunsuz.fiyatına göre gayet iyi ama bizler uzerisine + ne koyabiliriz diye uğraşıyoruz :)

• Bende android 4 e gecis yaptım mecburen şu anda ondan yazıyorum. Ancak sensor calismiyor . Artık rom yuklemeyen arkadaşlardan romun yedeğini alıp bir şekilde paylaşmalarını bekleyeceğim. Bu arada ekran döndurme olayını iphone gorunumu veren bir programla hallediyorum iphone başlatınca dik ekran normal launcher ile yatay ekrana geçiyorum. Android 4 de nfs shift oynayamadım henuz uyumlu değil sanirim hafta sonu pek internete giremeyeceğim hafta içi geliştiririm ama dediğim gibi bir orjinal yedeğim olursa bu ics yide tam calistiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepcii

Bende android 4 e gecis yaptım mecburen şu anda ondan yazıyorum. Ancak sensor calismiyor . Artık rom yuklemeyen arkadaşlardan romun yedeğini alıp bir şekilde paylaşmalarını bekleyeceğim. Bu arada ekran döndurme olayını iphone gorunumu veren bir programla hallediyorum iphone başlatınca dik ekran normal launcher ile yatay ekrana geçiyorum. Android 4 de nfs shift oynayamadım henuz uyumlu değil sanirim hafta sonu pek internete giremeyeceğim hafta içi geliştiririm ama dediğim gibi bir orjinal yedeğim olursa bu ics yide tam calistiririm.

Onu beraber bekleyeceğiz anlaşılan. Bu arada madem artık siz de benim durumumdasınız o zaman beraberce en uyumlu romu deneyebiliriz. Sensörü de çalıştırdık mı zaten sorun kalmayacak gibi. Tabi orjinal rom da bulunsun elimizde ama ben olsa da ics den 2.3.4 e dönmeyi şu durumda dahi düşünmüyorum Aletin bu halinden memnunum. Ben de ekran döndürme olayını kids paint diye bir uygulamayla çözdüm, onu açınca dik oluyor, dolphinde de sayfa yönü ayarı var, onu da yan ayarladım. Hangisini açarsam ekran öyle kalıyor. Tabi aslında dolphin hd ile de halledilebilir ama menüsüne girmek gerekiyor ayar için, böyle daha kullanışlı oluyor gibi...

• İyi forumlar
    3D oyunları oynaya bilen arkadaşlar hangi oyunları oynaya biliyor
    Kablosuz ağ performansınız nasıl
    bu konular hakkında bilgi verirseniz sevinirim
  • BEYLER BEN DE ARANIZA KATILDIM. İLK SORUM: 3G AVEA MODEM İLE BAĞLANTI KURMAYA ÇALIŞTIM AMA KURAMADIM. 3G GÖRÜNÜYOR FAKAT SAYFALARI AÇAMADIM. NASIL YAPICAZ ARKADAŞLAR?
  • Bende yeni aldim kurcaliyorum ses kisilamamasi disinda simdilik cok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrinkCoke

Bende yeni aldim kurcaliyorum ses kisilamamasi disinda simdilik cok iyi.

hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. 3g olayını halletttim şimdi.
  • mobee destek sayfasındaki oyunlar pes12 ve asphalt 6 hariç hepsi çalıştı asphalt 6 yı kuramadım pes12 de hata verdi ama bir çok oyunu asphalt 5 gibi oyunları hiç sorunsuz çalıştırdı hatta counter strike 1.6 bile oynaıyor hemde hiç kasılmadan bu arada ganster miami de açılmayan oyunlar arasında wifi iyi kendi dizüstü bilgisayarımdan bile daha iyi nete giriyor sayfalarda geçişler internetteki videoları izlemek mükemmel neredeyse hiç kasılma olmuyor bence bu iyata alınabilecek bir tablet pc
  • quote:

Orijinalden alıntı: oLedb

İyi forumlar
    3D oyunları oynaya bilen arkadaşlar hangi oyunları oynaya biliyor
    Kablosuz ağ performansınız nasıl
    bu konular hakkında bilgi verirseniz sevinirim

mobee destek sayfasındaki oyunlar pes12 ve asphalt 6 hariç hepsi çalıştı asphalt 6 yı kuramadım pes12 de hata verdi ama bir çok oyunu asphalt 5 gibi oyunları hiç sorunsuz çalıştırdı hatta counter strike 1.6 bile oynaıyor hemde hiç kasılmadan bu arada ganster miami de açılmayan oyunlar arasında wifi iyi kendi dizüstü bilgisayarımdan bile daha iyi nete giriyor sayfalarda geçişler internetteki videoları izlemek mükemmel neredeyse hiç kasılma olmuyor bence bu iyata alınabilecek bir tablet pc
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.