Şimdi Ara

Touchwiz 5 Teması 21/08 (Sadece TEma Eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
6
Favori
16.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzhan mobile

geri donus paketini unutmusum. pc ye girince paylasirim. Fm.apk update 2 de koyarim. bildirim cubuguna gelirsek twnin ikonlari bundan kotu die koymadim. bu daha iyi sanku. ama update ikiyi ole yapayim yarin isim olmazsa. begenmessek geri bunu yukleriz.

tmm olur saol..;)
  • ben cevabi ona mi verdim. flipboard calismiyor dior belkide simdi sorununu cozmustir bir seyleri eksik yapmistir. b
    Ben senin gibiler yuzunden konu acmamak icin elindem geleno yaptim ve asrara dayanamayip actim. keske acmasaydim. Ben temayi paylasirken yaninda geri yukleme paketi var miydi? yuklerken zaten bunu dusunerek yuklediler. arkadas orda geri yukleme paketini koyarmisin demeye getirmis. bende paylasirim dedim. yapamam demeden unuttum dedim. Gayet rahat konusuyorum xinku yaptigimin arkasindayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

task manager apk yı system app klasöründen alıp başka bi telde denedim kurmayı hata veriyor, çalıştırmak için ne yapmak gerek? teşekkürler
  • quote:

ben cevabi ona mi verdim. flipboard calismiyor dior belkide simdi sorununu cozmustir bir seyleri eksik yapmistir. b
    Ben senin gibiler yuzunden konu acmamak icin elindem geleno yaptim ve asrara dayanamayip actim. keske acmasaydim. Ben temayi paylasirken yaninda geri yukleme paketi var miydi? yuklerken zaten bunu dusunerek yuklediler. arkadas orda geri yukleme paketini koyarmisin demeye getirmis. bende paylasirim dedim. yapamam demeden unuttum dedim. Gayet rahat konusuyorum xinku yaptigimin arkasindayim.

kardeşim senlik bir bir sıkıntı yok.rahat olabilirsin.. tmm saol cvbını ikonları degıstırırım demene soyledım.. flipboard çalışmıyordı.. önbellek ve verileri temizleyince düzeldi.. şimdilik bi sıkıntı yok kolay gelsın ..
  • Oguzhan eline sağlık, yalnız gördüğüm kadarıyla kafama takılna birşey soracağım sana;

senin touchwiz 5 teması 95 mb civarı bişey iken xda'da sürümü 1.7 olan şey 45 mb civarı. 2si arasında ne fark var? cevaplarsan sevinirim. an itibariyle ics'ye geçiş yaptım çünkü :)
  • bu arada "sega font" nedir?
  • task manager nedir nasıl kullanılıyor

• Ben Aurora 4.0 üstüne kurdum bir sorun olmaz heralde herşey düzgün çalışıyor bir tek kilit ekranı çıkmıyor direk masaüstünden başlıyor
  • benimkinde duzenlenmis sytem applar var Framework contacts vs...
    ikinci olarak sega font bir font cesiti guzel duruyor die. 3. olarak task manager ise ram temizleyici

• quote:

benimkinde duzenlenmis sytem applar var Framework contacts vs...
    ikinci olarak sega font bir font cesiti guzel duruyor die. 3. olarak task manager ise ram temizleyici

hocam birde süper video apk tam sürüm yokmu sürekli yazı cikiyor.

• uygulamanin tam surumu yayinlandigi anda eklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan mobile -- 7 Haziran 2012; 23:37:54 >
  • @oguzhan mobile
    Kardeşim emeğin için, çalışman için çok teşekkürler. Gerçekten sizin gibi arkadaşlar sayesinde telefonun değerini yeniden anlıyoruz her geçen gün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

uygulamanin tam surumu yayinlandigi anda eklerim

Hocam bende kilit ekranı neden çıkmıyor acaba?? Birde şu notification bardaki ikonları touchwiz e göre ayarlarsan çok güzel olur
  • hocam şu sayfanın en basında ekran görüntüsündeki hava durumu widget ini ayarlayamadım.diğer şeffaf olmayan oluyor onda da şehir seçemiyorum.ayrıca mesajlara tıklanyınca gelen mesajların birazının gözüktüğü yerde %& gibi şeylero luyo son bir kaç harfte
  • Ellerine sağlık hocam çok güzel çalısma olmus.
    Ve bi kac arkadasa bu lafım lutfen konusma adabınıza dikkat edin insanları yaptıkları istrn sogutmayın ve birazda zahmet edip okuyun.

• Hocam cok guzel olmus saol ama ben bildirim cubugumun degismemesini istiyorum ne yapabilirim ?

• Güzel bir çalışma. emeğin için teşekkürler
  • Oğuzhan hocam bir sonraki updatede bildirim barını gerçek S3 teki gibi yapabilir misiniz? Batarya yeşil ancak yukarı doğru uzanıyor ve saat mavi değil beyaz renkte... Şuanki kullandığınız sense temanızdan alınma. Ayrıca kilit ekranı da bir türlü açılmıyordu diğer touchwiz portunun 1.7 sini üstüne kurdum düzeldi ama tabiki normal ICS kilit ekranı. Go Locker için orijinal S3 temalı kilit ekranları var ama hepsi paralı.

Touchwiz 5 Teması 21/08 (Sadece TEma Eklendi)
  • arkadaslar bildirim cubugunu guncellicem bugun ins. Mesajlarda ki sorun icin bir ugrasayim. Ekran goruntusu koyarsan daha iyi olur. Weather widgeti anaekrana koyduktan sonra ustune bas. Eger gps bulamiyorsa elinle yaz.

• Oguzhan task manageri baska telde nasil calistirabiliriz? İcindeki apk ile yapamadim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.