Şimdi Ara

Toughnessim yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha yükseği de yapılmıştır ancak paylaşmadan edemedim
     Toughnessim yeterli mi?

• Aga bu nedir
  • Gold wrap belt ile bone of hoarder ikilisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 milyar gördüm ben
  • Şu gold wrap belt bizede düşse denesek nasıl oluyor. Bizde görsek o toughnessi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • twh düşüreyim diye rahat 20 tane almışımdır o kemerden kadala bozuntusu sayesinde hala vermedi twh u deli olacam:(
  • Yeterli degil T6 üstünde zorlanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simonsorcerer

Yeterli degil T6 üstünde zorlanırsın.

Toughness'tan değil aslında dps'ten t3 üzerine çıkamaz. Ama konunun amacı bu değil sanırım, keza oyunun amacına yönelik yapılan bir şey değil. Arkadaş da gereksizliğin farkında bence, öylesine açılmış bir konu... Bence blizz'in de istemediği bir durum bu (kısmi ölümsüzlük) ama önce bir item varken, üzerine proc'layacak bir şey çıkarıp sonra nerf'lemek blizz'in huyu olduğu için böyle görüntüler görmek çok doğal. Yakında gold wrap'e ya da gold gem'e bir ayar gelebilir, ya da gelmemesinin tek sebebi gold'un artık değersiz hale çoktan gelmesi ve grift'te gold düşmediği için bu kemerin bir etkisi olmaması diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Orijinalden alıntı: Simonsorcerer

Yeterli degil T6 üstünde zorlanırsın.

Toughness'tan değil aslında dps'ten t3 üzerine çıkamaz. Ama konunun amacı bu değil sanırım, keza oyunun amacına yönelik yapılan bir şey değil. Arkadaş da gereksizliğin farkında bence, öylesine açılmış bir konu... Bence blizz'in de istemediği bir durum bu (kısmi ölümsüzlük) ama önce bir item varken, üzerine proc'layacak bir şey çıkarıp sonra nerf'lemek blizz'in huyu olduğu için böyle görüntüler görmek çok doğal. Yakında gold wrap'e ya da gold gem'e bir ayar gelebilir, ya da gelmemesinin tek sebebi gold'un artık değersiz hale çoktan gelmesi ve grift'te gold düşmediği için bu kemerin bir etkisi olmaması diye düşünüyorum.

Ya baslik zayen dalgasina acilmis, ben de dalga olsun diye t6 ustu dedim ki t6 nin ustu de zaten yok :)

Arkadas muhabbet olsun diye acmis , bir durum da yok, bu itemlerle anlik abarti toughness oldugunu bilmeyenler olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• warmkitty kullanıcısına yanıt
    Hocam İnan diablo 3 çıktığı güneden beri oynuyorum daha ne düştü nede kadarla verdi çıldıracak beni o item keske satın alma olsaydı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRnOaLd -- 2 Ocak 2021; 1:22:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.