Bu fifa momentum olayına bir çözüm getirmeli bir gol attıktan sonra, karşı tarafta tek adam herkezi çalımlayarak
gol atması sıkıntı
Alıntıları Göster
malesef rezalet 2 vs 2 de yok ettiler
quote:
Orijinalden alıntı: maydo72
malesef rezalet 2 vs 2 de yok ettiler
Alıntıları Göster
Evet beyler EVOLVE yorumlarınızı alalım sizce uzun ömürlü ve zevkli co-op deneyimi sunabilecekmi
labraxx
kullanıcısına yanıt
Beş para etmez çöp oyun onu alacağınıza Dying Light alın
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
Beş para etmez çöp oyun onu alacağınıza Dying Light alın
Dying light'dan benimde umudum var.Gerçi Evolve'da o kadar kötü gelmedi bana
quote:
Orijinalden alıntı: labraxx
Evet beyler EVOLVE yorumlarınızı alalım sizce uzun ömürlü ve zevkli co-op deneyimi sunabilecekmi
boş oyun betayı denedım sevmeye calıstım ama olmadı fıkır guzel uygulama kotu
quote:
Orijinalden alıntı: DinoVelvet
quote:
Selam
aynen söylediğin gibi bende denedim sevemedim önemli olan uzun soluklu ve farklı yapısı omalı ki co-op oyanan
bu tarz oyunlar tutunsun. Umarım tam sürümde çeşitlilik veya bağlayıcılık unsurları olur.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DinoVelvet
quote:
Selam
aynen söylediğin gibi bende denedim sevemedim önemli olan uzun soluklu ve farklı yapısı omalı ki co-op oyanan
bu tarz oyunlar tutunsun. Umarım tam sürümde çeşitlilik veya bağlayıcılık unsurları olur.
Alıntıları Göster
Evolve benide sarmadı
quote:
Orijinalden alıntı: maydo72
Evolve benide sarmadı
Alıntıları Göster
Uzun bir aradan sonra merhaba TOXK üyeleri. Epeydir uğramamıştım buralara. Tekrar dönmek güzel. Muhtemelen görmüşsünüzdür ama ben bu akşam fark ettim ve xbox360 indirdim Plex i ancak deneme fırsatım olmadı. Deneyenlerden yorumlarını rica edeceğim. Herkese iyi oyunlar. Kısa sürede bir oyunda buluşmak dileğiyle. (Gerçi epey one kullanıcısı olmuş aramızda ama..)
quote:
Orijinalden alıntı: senol1979
Uzun bir aradan sonra merhaba TOXK üyeleri. Epeydir uğramamıştım buralara. Tekrar dönmek güzel. Muhtemelen görmüşsünüzdür ama ben bu akşam fark ettim ve xbox360 indirdim Plex i ancak deneme fırsatım olmadı. Deneyenlerden yorumlarını rica edeceğim. Herkese iyi oyunlar. Kısa sürede bir oyunda buluşmak dileğiyle. (Gerçi epey one kullanıcısı olmuş aramızda ama..)
Alıntıları Göster
Arkadaşlar Merhaba,
Uzun bir aradan sonra xbox'a kavuşmak inanılmaz keyif verdi Hepinizi saygıyla selamlıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: bjkartal85
Arkadaşlar Merhaba,
Uzun bir aradan sonra xbox'a kavuşmak inanılmaz keyif verdi Hepinizi saygıyla selamlıyorum.
Mert nbr gametag ne akşam ekleyeyim
mehmetius
kullanıcısına yanıt
Mehmet eski gamertag devam merttt85
bjkartal85
kullanıcısına yanıt
Mert, One mı aldın ?
bjkartal85
kullanıcısına yanıt
Benim eski gametag unuttumğum için kişiler gitti akşam ekleyeyim
Selamlar
Gamertag olayına girmeden önce bizim nesili yakalamışken bir soru sormak istiyorum: Neşe karaböcek'in kızılderili sesleri gibi şeyler içeren bir şarkısı vardı hatırlayan var mı? Kafayı yemek üzereyim. 1990-92 civarıydı.
Gamertag: yigittt Titanfall oynuyorum bu akşam halo alacağım her türlü etkinliklere hanımdan izin alabildikçe katılırım :)
quote:
Orijinalden alıntı: WoW GOREFIEND
Mert, One mı aldın ?
Evet güzel kardeşim senin gamertag halen nickle aynı mı değiştirdin mi yoksa
bjkartal85
kullanıcısına yanıt
aynı güzel kardeşim, eski günlerde ki gibi
Etkinlik duzenleniyormu bu konu altinda arkadaslar :)
quote:
Orijinalden alıntı: highmetin
Etkinlik duzenleniyormu bu konu altinda arkadaslar :)
Bizim kayınçoya yurtdışından gelirken bir tane One getirterek bende sonunda aranıza katıldım arkadaşlar. Hanımı kızdırmayım diye çok sık açamıyorum şimdilik ama horizon 2 yi filan edindikten sonra kapışırız. :) Feysbuk sayfasında pek etkin değilsiniz sanırım, bir ara bildirimler gelirdi ama artık göremiyorum sizi orda.
Arkadaşlar benide ekleyin yeni katıldım aranıza knnolg
quote:
Orijinalden alıntı: Leingrad
Arkadaşlar Son Eklemeleri Yaptım
Önemli Not :MSN Groups'un Kendisinde Olan Bi Nedenden Dolayı MSN Ekleme Taleplerinizi Göremiyorum. MSN Grubu Ekleyip Grup Offline Gözüken Varsa Lütfen Grubu Silip Tekrar Davet Göndersin. Sorun Düzeltilene Kadar Free Ye Çevirmek Zorunda Kaldım Grubu. Bazen Gruba Atılan Mesajları Ben Göremiyorum Sorun Oluyor. Online Olup Gruba Cevap Veremezsem Kusura Bakmayın. Benden Kaynaklı Değil Yani
@madozan
sağolasın dostum hertürlü oynayacağız elbet bayramdan sonra hangi oyun kimde çoğunluktaysa ondan başlarız
Alıntıları Göster
Selam Arkadaşlar
Bende Xbox One'da oynuyorum bi oyuncu grubumuzda var birlikte oynadığımız sizlerlede tanışmak isteriz.Yaş aralığımız 28-35 arası çoğunlukla World of Tanks oynuyoruz ama bunun yanında yeni oyunlarda edinip oynadığımız farklı seylerde oluyor.Mesela Fifa 16 Forza 6 vs ilgimizi cekecek diğer oyunlar...GamerTag:llBayraktarl905 Not:(çizgiler küçük L harfiyle yazılıyor) :))