Şimdi Ara

. . . : : : TOXK CLUB : : : . . . (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.692
Cevap
15
Favori
590.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben black ops yerine Reach'e yöneleceğim, iki multiplayer bir arada yürümediğinden dolayı, arada mw2 olabilri tabiki
  • Kimse Medal of Honor almayacak mi yahu?? Sahsen o oyunu cok begendim ben,yanlis miyim??
  • mw2 kalmaz black opstan sonra full bo oynanır reach bo fifa 11 bunları alıcam bende
  • F1 alacak olan var mı? Ps3'e alacaktım fakat LIVE'dan daha keyifli olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

Kimse Medal of Honor almayacak mi yahu?? Sahsen o oyunu cok begendim ben,yanlis miyim??

dostum multiplayerına 15 dk zor dayandım betada... MW2 varken o türde alacağımı sanmıyorum, uzun süre sonra fiyatı düşünce alacağım single için aynen Black Ops gibi...beğeni olayı beklenti olayı farklı buna birşey diyemem ama benden geçer not almadı oyun, ilk duyurulduğunda ümitli olmama rağmen

@RIDANES
    yarış oyunalrını pek sevmiyorum, bu yüzden ben almayacağım F1... çıkınca NFS:Hot Pursuit alırım sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoW STORMRAGE -- 7 Eylül 2010; 23:19:07 >
  • Valla ben paraya kiyip reach'i aldım, yaninada black ops'u alınca 4-5 ay daha oyun almam... ;) futbolla hiç aram yok fifa falan almam yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eto Demerzel

quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

Kimse Medal of Honor almayacak mi yahu?? Sahsen o oyunu cok begendim ben,yanlis miyim??

dostum multiplayerına 15 dk zor dayandım betada... MW2 varken o türde alacağımı sanmıyorum, uzun süre sonra fiyatı düşünce alacağım single için aynen Black Ops gibi...beğeni olayı beklenti olayı farklı buna birşey diyemem ama benden geçer not almadı oyun, ilk duyurulduğunda ümitli olmama rağmen

@RIDANES
    yarış oyunalrını pek sevmiyorum, bu yüzden ben almayacağım F1... çıkınca NFS:Hot Pursuit alırım sadece

Betadaki hatalar giderilmis diye duydum,hatta DICE bu konuda aciklama yapmis..Ben videolarindan izledigim kadariyla cok hos olmus,alacam bakalim insallah kötü oyun degildir..

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn1984

shopto'da preorderım vardı, dün ödemesini yapmamıştım, ne olur ne olmaz diye az önce ödemesinide yaptım, çıkışına 7 gün var ama büyük ihtimalle 5 gün sonra falan kargoya verirler diye düşünüyorum...

Aynı şeyleri söylemek için girmiştim dostum:)Hazır para varken,ben de yaptım ödemeyi.Yıllar sonra ilk defa bir oyuna kargo dahil 100 TL verdim ama,Halo'ya değer:)
  • GT: iscanthere ekleyin daha bugün kaydoldum live a. orjinal kullanıyorum. ekleyin listenizde bulunayım. 30 gün varım en az. cod5 te zombi deşeriz bu arada mafia 2 demosunu indirin. 1000 MS points hediye veriyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

GT: iscanthere ekleyin daha bugün kaydoldum live a. orjinal kullanıyorum. ekleyin listenizde bulunayım. 30 gün varım en az. cod5 te zombi deşeriz bu arada mafia 2 demosunu indirin. 1000 MS points hediye veriyormuş

Oha. Valla mı ya?

• Valla. 1 saat önce gördüm hemen çekmeye başladım. %38 deyim. Bakalım yüklücek mi?
  • isim:Eren
    meslek:adam liseli beyler
  • isim: Serdar
    Meslek: Demiryolcu
    GT: TR Serdar 06

Bu arada slimlerden aldım ama hiç oyunum yok. Ankara`dan oyun satacak olan arkadaşlar acilen oyun lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

F1 alacak olan var mı? Ps3'e alacaktım fakat LIVE'dan daha keyifli olur diye düşünüyorum.

Ben pre-order verdim ama oyun çıktığında 1-2 ay yoğun olurum sanırım.Ama iyi olur beraber yarışırsak.Virgin,Lotus,HRT üçlüsünde birisi ile yarışırım ben yazık kimse seçmez onları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dantemike

isim: Serdar
    Meslek: Demiryolcu
    GT: TR Serdar 06

Bu arada slimlerden aldım ama hiç oyunum yok. Ankara`dan oyun satacak olan arkadaşlar acilen oyun lazım.

Ankara dışı istersen ikinci elde sattığım toplu 4 oyun var...red dead redemption, battlefield bad company2 , fallout 3 ve borderlands
  • quote:

Valla. 1 saat önce gördüm hemen çekmeye başladım. %38 deyim. Bakalım yüklücek mi?

Yeni bir uygulama olabilir mi acaba :s Ben 1 hafta önce çektim hiç puan falan gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

GH : Warriors Of Rock Demo'da Şuan Live'da. 706.79 Mb.

Şarkı Listesi ;

• Black Sabbath - "Children Of The Grave"

• Foo Fighters - "No Way Back"

• Slash featuring Ian Astbury - "Ghost"

• Dethklok - "Bloodlines"

akşama indrip denerim her türlü :)
    teşekkürler bilgi için.
  • cümleten günaydınlar, şimdiden herkesin şeker bayramını kutluyorum,

1000ms points mi ms bedavaya günahını vermez arkadaşlar , vardır onun bi katakullesi
  • quote:

GT: iscanthere ekleyin daha bugün kaydoldum live a. orjinal kullanıyorum. ekleyin listenizde bulunayım. 30 gün varım en az. cod5 te zombi deşeriz bu arada mafia 2 demosunu indirin. 1000 MS points hediye veriyormuş

Ben indirdim, hediye falan vermedi, bana mı kastın var MS

•  . . . : : : TOXK CLUB : : : . . .

Designed by Bungie, the Xbox 360 Limited Edition “Halo: Reach” Bundle includes all the features of the newly designed Xbox 360 console, such as a 250 GB Hard Drive and the fastest built-in Wi-Fi for the easiest connection to Xbox LIVE.
    The Xbox 360 Limited Edition “Halo: Reach” Bundle features:
    An exclusive silver design
    Two custom Xbox 360 Wireless Controllers with artwork inspired by the game
    A Standard Edition copy of “Halo: Reach”
    A token for the Limited Edition Elite armour set, an episode of “Halo Legends"
    A “Halo: Reach”-themed Xbox 360 wired headset.
    As an added touch, the specially designed console in the Xbox 360 Limited Edition “Halo: Reach” Bundle not only captures the look and feel of the game, but also features custom sound effects from the “Halo” universe.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.