Şimdi Ara

Toyota 2019 - Atiker Grand iş yapar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, alacağım bayinin anlaşması “Atiker Grand” imiş. Nasıl sizce ? Tavsiye eder misiniz ?

LPG’li düzgün bir fiyat verdiler. Takmayın, ben taktırayım desem fiyat farkı çok oluyor ; yani taktırsak sizce nasıl olur ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bende Auris var 1.33
    Atiker Grand icin anlasmistik BRC Comfort taktırdım.
    Bi farki olur muydu bence olmazdi.
    Olmusken biraz daha iyisi olsun dedim.
    Markadan cok usta önemli.
    Benim aracima montaj yapılırken 3 tane Corolla 1.6'ya BRC comfort takiliyordu bununda BRC tercih etmemde etkisi oldu tabi.

Markadan ziyade iscilik ve ayar onemli.
    Ustanizin iyi olmasi lazim hatta çok iyi.
    Corolla ve Auris'in motorlari LPG ile mukemmel uyum icinde çalışıyor. Hangi markayi taktirsaniz pisman edecegini hiç düşünmüyorum.

Ben Atiker'in gaz dugmelerini begenmiyorum tercih etmeme sebeplerimden biride buydu. BRC'nin dugmesi cok daha şık.

Ustelik Map sensörü ve gaz kesici BRC'de regulatorun ustunde hem görünüm acisindan iyi hemde teknoloji bakimindan. Diger markalardaki gibi ekstra fazla parca görmüyorsunuz cok begendim ben BRC Comfort'u. Atikerde varmi bilmiyorum ama BRC'nin programinda VVT-İ motorlar icin ekstra bir ayar ve menu var degisken subap zamanlamasi için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi bayi idi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Bende Auris var 1.33
    Atiker Grand icin anlasmistik BRC Comfort taktırdım.
    Bi farki olur muydu bence olmazdi.
    Olmusken biraz daha iyisi olsun dedim.
    Markadan cok usta önemli.
    Benim aracima montaj yapılırken 3 tane Corolla 1.6'ya BRC comfort takiliyordu bununda BRC tercih etmemde etkisi oldu tabi.

Markadan ziyade iscilik ve ayar onemli.
    Ustanizin iyi olmasi lazim hatta çok iyi.
    Corolla ve Auris'in motorlari LPG ile mukemmel uyum icinde çalışıyor. Hangi markayi taktirsaniz pisman edecegini hiç düşünmüyorum.

Ben Atiker'in gaz dugmelerini begenmiyorum tercih etmeme sebeplerimden biride buydu. BRC'nin dugmesi cok daha şık.

Ustelik Map sensörü ve gaz kesici BRC'de regulatorun ustunde hem görünüm acisindan iyi hemde teknoloji bakimindan. Diger markalardaki gibi ekstra fazla parca görmüyorsunuz cok begendim ben BRC Comfort'u. Atikerde varmi bilmiyorum ama BRC'nin programinda VVT-İ motorlar icin ekstra bir ayar ve menu var degisken subap zamanlamasi için.
    atiker grand dada var hocam ayar menüsünde vti ayar özelliği.candan mühendislik bütün corolla montajlarında bunu dile getiriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.