Şimdi Ara

toyota benzinlimi dizelmi yada baska birseymi 50bin tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu araba arama mevzusu beni cildirtacak artik, kararsizlik icindeyim. gecen gun actigim konuda 70 binden fazla param vardi, ayrintili dusunup belli bir kismini bankaya yatirdim ve kendime araba icin 53 bin tl ayirdim. daha oncede dedigim gibi arabanin iceri ses almamasi ve otomatik vites olmasi cok onemli. dizel otomatik corolla kullandim ama vites degisimlerini begenmedim. onun icin benzin full otomatik corollada seceneklerim arasina girdi. ama benzinli alirsam lpg taktiririm ( motor uyumlumu bilmiyorum ama )
    birde bu arac beni iki yil goturmeli ve cok zarar etmeden satip spor araba almayi dusunuyorum ( iki yil icinde para biriktirecegim )
    arkadaslar sizce.
    2011 model 1.6 benzin otomatik corollami
    2011 model 1.3 dizel yari otomatik corollami
    yoksa baska birseymi.
    bmw 1.16 benzinli vs gibi arabalar bakmalimiyim, yada gidip sifir bir peugeot 208 mi almaliyim. kafam cok karisik.
    arabayi hem sehir ici hem sehir disi kullanacagim.
    sedan heatcbek onemli degil.
    otomatigi iyi olmali.
    ne yapmaliyim dostlar ne onerirsiniz lutfen yardim edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Honda civic fd6 2011-2012 düşünürdüm madem benzinli olması önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigfish.smallaxe

arkadaslar bu araba arama mevzusu beni cildirtacak artik, kararsizlik icindeyim. gecen gun actigim konuda 70 binden fazla param vardi, ayrintili dusunup belli bir kismini bankaya yatirdim ve kendime araba icin 53 bin tl ayirdim. daha oncede dedigim gibi arabanin iceri ses almamasi ve otomatik vites olmasi cok onemli. dizel otomatik corolla kullandim ama vites degisimlerini begenmedim. onun icin benzin full otomatik corollada seceneklerim arasina girdi. ama benzinli alirsam lpg taktiririm ( motor uyumlumu bilmiyorum ama )
    birde bu arac beni iki yil goturmeli ve cok zarar etmeden satip spor araba almayi dusunuyorum ( iki yil icinde para biriktirecegim )
    arkadaslar sizce.
    yoksa baska birseymi.
    bmw 1.16 benzinli vs gibi arabalar bakmalimiyim, yada gidip sifir bir peugeot 208 mi almaliyim. kafam cok karisik.
    otomatigi iyi olmali.

Son 10 yilda her nesil benzinli, dizel otomatik corolla kullanmış birisi olarak, alınacaksa benzinli veya dizel mmt şanzınanlı corolla almanizı tavsiye etmem. Eski tip 4 ileri otomatik şanzimanlı corolla var 2011 ve yeni kasa arasında o fena değil. Ama dizel ve otomatik kombinasyonu toyota'da çok kötü. 2. El konusunda Corolla'da zarar diye bir şey yoktur. 2 yıl sonra üzerine koyup bile satma ihtimali var. Ek olarak otomatik ve japon düşünüyorsaniz fd6 kasa civic bakın derim. Hem civic hem corolla lpg uyumunda çok iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

quote:

Orijinalden alıntı: bigfish.smallaxe

arkadaslar bu araba arama mevzusu beni cildirtacak artik, kararsizlik icindeyim. gecen gun actigim konuda 70 binden fazla param vardi, ayrintili dusunup belli bir kismini bankaya yatirdim ve kendime araba icin 53 bin tl ayirdim. daha oncede dedigim gibi arabanin iceri ses almamasi ve otomatik vites olmasi cok onemli. dizel otomatik corolla kullandim ama vites degisimlerini begenmedim. onun icin benzin full otomatik corollada seceneklerim arasina girdi. ama benzinli alirsam lpg taktiririm ( motor uyumlumu bilmiyorum ama )
    arkadaslar sizce.
    yoksa baska birseymi.
    otomatigi iyi olmali.

Son 10 yilda her nesil benzinli, dizel otomatik corolla kullanmış birisi olarak, alınacaksa benzinli veya dizel mmt şanzınanlı corolla almanizı tavsiye etmem. Eski tip 4 ileri otomatik şanzimanlı corolla var 2011 ve yeni kasa arasında o fena değil. Ama dizel ve otomatik kombinasyonu toyota'da çok kötü. 2. El konusunda Corolla'da zarar diye bir şey yoktur. 2 yıl sonra üzerine koyup bile satma ihtimali var. Ek olarak otomatik ve japon düşünüyorsaniz fd6 kasa civic bakın derim. Hem civic hem corolla lpg uyumunda çok iyidir.

evet hocam dizel f1 otomatik corollanin vites degistirmesini hic begenmedim. sahibinden.com sitesinde full otomatik 4 vites corollalar aklimi celdi o yuzden. o viteste sadece benzinli modelinde var ayrica benzinli modelinde ici bej ve cogu donanimda dizelden farkli. civiclerin tiplerini begenmiyorum. sifir 208 e falan bulasilirmi, hani ikinci elin guveni az oldugu icin ne dersiniz

• bigfish.smallaxe B kullanıcısına yanıt
    Evet dizellerde akilli giriş, hız sabitleyicisi gibi donanimlar ayni donanim paketinde bike yok (elegant). Koltuk rengi ve döşeme tercih meselesi. Sıfır alan kişi karar veriyor. Venim tercihim çocuklu bir aile olarak siyah olur ama göze hoş gelmesi ve araci ferah göstermesi açisindan bej tercih edilebilir. 208'le Corolla farkli kulvarların araçları, birisi b sınıfı HB, diğeri C sedan. 2. El değer kaybınizda daha fazla olacaktır 2 yil sonra. Benim size tavsiyem, civic düşünmüyorsaniz eğer 2011 benzinli tam otomatik corolla. Üzmez her açidan.

• peki arkadaslar audi 1.6 lpg li o fiyat araliginda mantiklimi, sorun yasarmiyim, daha spor bir arac

• 53 bine 2.0 premium avensis alabilirsiniz.

O kasa corolladaki iki şanzımanda alınmaz.

• En başta otomatikleştirilmiş manuel viteslilerden uzak durun, forumda mmt, dsg, cvt, powershift gibi şamzumanlı araçları otomatik sanıp alan bir sürü bilinçsiz tüketici ve sorunlarını okuyun derim. Alınabilecek araç sizin için tam otomatik şanzumanlı olmalı rahatlık ve sorunsuzluk için. Benzinli düşünüyorsunuz galiba corolla eski tip tam otomatik ya da civic derim, bir de bunlar gerek motor gerek ise şanzuman açısından neredeyse sıfır sorunlu araçlardır ayrıca ilerde yakıt düşürmek amacıyla lpg ye tam uygundurlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.