Şimdi Ara

Toyota Corolla 1.6 Terra VV-Tİ Special fikirlerinizi bekliyorum (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
92.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben megane renaultun arabasıdır diye parçasının da ucuz olduğunu düşünmüştüm.yanılıyormuyum yani.hem megane nin altıda corolladan yüksek.
  • bence corollanın parçası pahalı değil.arka stop lazım oldu 50 tl istediler.megane belki daha ucuz olabilir ama arada çok fark olacağını zannetmem.ayrıca diyelimki megane aldınız fazladan bir iki yeri arıza çıkarttı.parçasının ucuz olmasınında bir anlamı kalmıyacak.kafanızı ağrıttığınızada değmiyecek.
  • şu anda corollanın arka stop lambası 95 lira.ben bunun için parçası pahalı diyorum.hem renault yıllardır tanıdığımız bir araç.bizim buradada servisi var.fakat değiştirdiğimiz arabaların sayısını bilmememize rağmen corollayı ilk defa deniyoruz.tamam motoru çok sorunsuz.ama ufak bi kazada bile çok büyük masraflar açabiliyor.bir de megane mi yoksa corolla mı daha az yakar.megane çok yakarsa kesinlikle almayız.çünkü bize az yakan bir araç lazım.şu anda corollanın yakıtından memnunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral 2000 -- 30 Mayıs 2009; 22:07:23 >
  • arkadaşlar bizde 2001 model corolla sol var. ben il dışına gidecceğim arabayı süren olmayaccağı için satmayı düşünüyoruz sizce ne kadar eder ? ankarada oturuyoruz.

arabada abs yok tek airbag var 230,000 km de. 220,000 km ye kadar yetkili servis bakımlı. baskı balata , akü,yağ (2000km önce değişti) yeni değişti . değişen parçası arka tampon ve ön cam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kral 2000

şu anda corollanın arka stop lambası 95 lira.ben bunun için parçası pahalı diyorum.hem renault yıllardır tanıdığımız bir araç.bizim buradada servisi var.fakat değiştirdiğimiz arabaların sayısını bilmememize rağmen corollayı ilk defa deniyoruz.tamam motoru çok sorunsuz.ama ufak bi kazada bile çok büyük masraflar açabiliyor.bir de megane mi yoksa corolla mı daha az yakar.megane çok yakarsa kesinlikle almayız.çünkü bize az yakan bir araç lazım.şu anda corollanın yakıtından memnunuz.

yorumlar bekleniyor

• Hiç lafa söze kanmayın; arkadışımda 2001 terra 1,6 var çok serii ve konforlu. Fiyatta görecelidir. Aracın durumuna göre fiyat oynar. O yüzden aracı canlı görmeden bir şey diyemeyeceğim.
  • 230,000 deki 2001 corolla sol ( abs yok ,tek hava yastığı var )arabamızı otopazarında 14,250 ye bıraktık sizce ucuza mı gitti ? LPG si yok.
  • bence ucuza gitmiş.bizde 120.000 km de 2000 corolla sol(tek havayastığı,abs var mı yok mu bilmiyorum.)rengi beyaz pazarda 17.000 veren var.
  • abs filan olsaydı ve küçük bir ilde olsaydık belki daha yükseye giderdi ama olmadığı için ucuz oldu gibi ama bir de km si yüksek bizim aracın
  • benimkinde abs var mı yok mu nasıl anlıycam.göstergede abs filan mı yazıyo.acaba.
  • bizimkinde de yanmıyodu ışık yetkili servisde baktırdım abs yok dediler. büyük ihtimal seninkindede yok. sende de tek airbag mi var ?
  • bugün arabayı resmen devrettik. alan kişiye hayırlı olsun. şimdi otomatik civic arıyoruz 2002-2006 model bildiğiniz araç varsa lütfen yardımcı olun arkadaşlar ?
  • Kral 2000 bende karabükte ikamet ediyorum ve bendede terra special var 2000 model (yuvarlak farlı )
    ABS nin olup olmadığını anlaman çok kolay
    1.Eger araban tek hava yastıklı ise yani yan hava yastığı yok sa ABS yoktur çünkü ABS+ ikinci hava yastığı paket halinde sunuluyor Special paketi
    2. Aç motor kaputunu Solda camlara su koyma kabının altında kare şeklinde siyah üzerinden dört tane boru çıkan abs beyni olmalı yarsa ABS li yok sa abs sizdir ok
    Birde megan ile yakıtta hemen hemn hiç fark yok hatta dikkatli kullanırsan corolla daha az tüketirki sizinkiler vvti motor Yakıt değerleri aynı anlayacağın
    Meganın parçaları kesinlikle ucuz değil benim akrabalarım yedek parçacı kemal oyman sanayinde Brodway ve torosla kıyaslama meganı parçaları tuzludur (megane 1 inde 2 ninde ) corolladan hiç farkı yoktur hatta bazı parçaları çok daha pahalıdır desem yalan olmaz
    Aşagıdıka linkde karşılaştırabilirsin sanayıdede aynı oranlar geçerlidir Parçası ucuz araç istiyorsan brodway yada dogan alacaksınız ki corollanın sinyalleri farı vs çok pahalı değil %15-30yüksektir Tofaşa göre
    o kadar fark bence Corollanın kalitesine konforuna ve güvenliğine değer

http://www.otoyedekci.net/

• quote:

Orjinalden alıntı: kardeşen

Kral 2000 bende karabükte ikamet ediyorum ve bendede terra special var 2000 model (yuvarlak farlı )
    ABS nin olup olmadığını anlaman çok kolay
    1.Eger araban tek hava yastıklı ise yani yan hava yastığı yok sa ABS yoktur çünkü ABS+ ikinci hava yastığı paket halinde sunuluyor Special paketi
    2. Aç motor kaputunu Solda camlara su koyma kabının altında kare şeklinde siyah üzerinden dört tane boru çıkan abs beyni olmalı yarsa ABS li yok sa abs sizdir ok
    Birde megan ile yakıtta hemen hemn hiç fark yok hatta dikkatli kullanırsan corolla daha az tüketirki sizinkiler vvti motor Yakıt değerleri aynı anlayacağın
    Meganın parçaları kesinlikle ucuz değil benim akrabalarım yedek parçacı kemal oyman sanayinde Brodway ve torosla kıyaslama meganı parçaları tuzludur (megane 1 inde 2 ninde ) corolladan hiç farkı yoktur hatta bazı parçaları çok daha pahalıdır desem yalan olmaz
    Aşagıdıka linkde karşılaştırabilirsin sanayıdede aynı oranlar geçerlidir Parçası ucuz araç istiyorsan brodway yada dogan alacaksınız ki corollanın sinyalleri farı vs çok pahalı değil %15-30yüksektir Tofaşa göre
    o kadar fark bence Corollanın kalitesine konforuna ve güvenliğine değer

http://www.otoyedekci.net/

teşekkürler.ben belki parçası daha ucuzdur megane nın diye düşünmüştüm.beni bilgilendirdiniz.madem aynı yerdeyiz siz bilirsiniz belki.karabükün içinde veya kemaloyman tarafında corollanın servisi var mı.

• Toyta servis olarak yok ama Safranboluda Hasan Usta var (yURT oto ) çok iyi ustadır kesinlikle tavsiye ederim Her türlü motor+şanzuman +fern vs. halleder ve iyi anlar kendisininde corollası vardı sattı Yalnız kalabalıktır Önceden gelecem diyip anlaşıp gidersen fazla beklamaden işini halledebilirsin
    Ben 6 yıldır ona gidiyorum çok memnunum

Kemal oyman sanayisindede BOSH özel servisi var oda iyi bir servis ama hem bana uzak olduğundan hemde işçilik filan tuzlu olduğundan Ben hasan ustayı tercih ediyorum Muhabbet adamdır İlgilidir Müşteriyle

Ama kaportacım ve boyacım kelamal oyman sanayisindedir mesala kesinlikle onlardan başkasına elletmem arabamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardeşen -- 3 Haziran 2009; 17:01:43 >
  • teşekkürler.bende zaten yurt otodan başkasına elletmiyordum aracı.brc marka lpg taktırdık yurt oto nun yukarısında bir dükkana.o adam da bizi yurt oto ya yönlendirdi.gerçektende çok iyi ustalar.bakımları falan biz de orada yaptırmaya başladık zaten.ama bilgi edinmek amacıyla sormuştum.belki servisi vardır diye.ilginiz için teşekkürler.bir de biz aracı topçu oto galeriden almıştık bu yaz 16500'a sizce nasıl pahalı mı karabüke göre.satmak istesek karabükte kaçtan gider bu araç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kral 2000

benimkinde abs var mı yok mu nasıl anlıycam.göstergede abs filan mı yazıyo.acaba.

• Kral 2000 umarım yardımı olur. sonunda fotoyu ekleyebildim. İşte ABS lambası göstergelerde öyle yanıyor.
    Kontağı açınca ilk resimdeki gibi yanıyor, 3-5 sn sonra sönüyor, 2. resmdeki gibi oluyor..
  • teşekkürler.artık arabamda abs olmadığını anlamış oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral 2000 -- 4 Haziran 2009; 13:12:32 >
  • 15-16 bin civarı normal bir rakam karabük için topçu biraz pahalı satar genel olarak zaten ama fena arabalar getirmez temiz iş yapar
    Eğer ABS + 4 havayastıklı olanı olsaydı 17 ye bile rahat giderdi Yani 16 çok iyi bir fiyat bence 1-2 yıl sonra yeni kasaları (2002-2004 arası) 20 bin in altına iner zaten. Seninki SOl düz olanı o zaman spesial değil yani güzel arabalar megani focusu astrayı lineayı vs. 10 defa eskidir taş gibi makinalar toyotalar güle güle kullan.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.