Ortam: Bu DVD oynatici okuma DVD dahil tüm popüler medya / DVD-R / DVD + R / DVD-RW / DVD + RW/CD/CD-R/CD-RW/MP3/MP4 (DIVX) / VCD / SVCD / ABD
Ekrani:
Size: 7 "16:9 TFT LCD genis dokunmatik ekran
Piksel Sayisi: 1440 * 234 (RGB), yüksek tanimli RGB sinyal nedeniyle
OSD Dil: Ingilizce ve Rusça
Dokunmatik panel: Evet
Parlaklik kontrolü: evet
Dügmeleri isik: Kirmizi ve sari
Gece modu: gece ve gündüz modlari arasinda Vardiyali.
Bluetooth:
Version: V2.0, Destek AD2P (Bluetooth Stereo Müzik), Bluetooth üzerinden stereo müzik çalabilir
Dahili mikrofon: evet
Alinan arama: Evet
Aranan çagri: evet
Cevapsiz arama: Evet
TV alicisi:
Dijital TV veya Analog TV: Analog TV tuner
Olusturdugunuz seçebilirsiniz DVB-T dijital TV zevk, 55 $ $, (ancak satin almadan önce emin DVB-T bölgenizdeki mevcuttur olun. Eger Amerika veya Kanada, ATSC DIJITAL TV size uygun olabilir.)
FM Tuning araligi: 87.5-108 (Avrupa / Çin), 87.5-107.9 (America)
Orta FM frekansi: 10.7MHz
RDS: YOK (RDS Radyo Veri Sistemi, içinde kullanilan için kisa Avrupa)
Önceden ayarlanmis istasyonlari: 24
Stereo / Mono Switch FM (için): Evet
Radyo anteni arabirimi: 1 radyo anteni, arka
iPod kontrolü
Dahil
USB:
Arabirimi: 1 adet mini USB arayüzü
Görevi: ön
Rastgele / Tekrar Çalma: VAR
Bizden sadece 9 $ bir SD Kiralik Okuyucu satin alabilirsiniz
Audio / out:
RCA ve 2 çift çikis: Ön-L çikisi, Ön-R çikisi, Arka-L çikisi, Arka-R çikisi
SS:
Bir SD kart arayüzü için GPS SD, SD kart da müzik dosyalari saklayabilirsiniz.
Eglence Çift dilimi:
EVET. Iken navigasyon oldugunu Eglence Çift bölgesi ( "ile arka koltukta üzerinde" fonksiyonu, yolcu kafalik gelen DVD TV Müzik Radyo keyfini ön anabilgisayar baglantili monitör.)
E-kitap uyumlu:
EVET, destek. Txt dosyasi
AUX:
1 AUX
Tekerlek kontrolü Direksiyon:
Evet
Ses dügmesi:
/ Kapama ekran dügmeleri ses için Açik
MOS-FET Amplifier
EVET, Max 4 * 45W (Stereo)
EQ
Standart, Pop, Rock, JAZZ
Anti-Shock
EVET
Çalisma Ortami:
Voltaj ihtiyaci: 12 V DC
Max. Current: 15A
Çalisma sicakligi araligi: -20 ? ~ 70?
Auto Memory fonksiyonu
EVET
ISO konektörü:
Eger Avrupali müsterilerin degildir Genellikle, sadece online ödeme islemi sirasinda lütfen belirtiniz Avrupa'daki müsterileri için ISO konektörü power tel sunuyoruz.
Verdiğiniz linkte ürünün fiyatını 2.650 TL mi gördüm bana mı öyle geldi! Bence çok pahalı... Navi olayı ilgili başlıkta konuşulmuştu zaten, fiyatları gün geçtikçe düşüyor... O sebeple aşağıdaki ürün gayet uygun, üstelik tahtakale de falan 1.100 TL ye kadar alınabiliyor...
bizi böle yan ürünlere baktırdığı ıcın toyotaya koskoca bir küfür edesim geliyo
quote:
Orijinalden alıntı: sefakucuk
bizi böle yan ürünlere baktırdığı ıcın toyotaya koskoca bir küfür edesim geliyo
Çok haklısınız, bu işli neden böyle saçmalamışlar çok garip... Zaten avrupa modellerinde orjinal navigasyon var, Sen opsiyon olarak koy kardeşim alan alsın... Bir kaç ay önce bazı servisler takmaya başladılar, sanırım yenilenen auriste opsiyon olarak artık satışa sunulduğundan corollalarada yavaş yavaş takarlar... Üç beş TL tuzlu olur ama servis garantili olur...
çok özenıyorum, her bu tarz bi konu görunce heyecanlanıyorum ama bakalım ne zman takmaya başlıcaklar.servisde priusda gördüm ,ins bizede gelir
böyle bişey vardı serviste aynı şeymi bilmiyorum ama böyle büyük ekran navi var arka tampona kamera takılıyormuş ekrandan izlenebiliyormuş arka vs şeyler vardı 2800 tl demişlerdi
fiyat çok abuk. Ama alan var ki bu fiyata satıyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme