Şimdi Ara

toyota corolla kaza yaptım kaskom axa, şimdi ne yapacağım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: norveçli balıkçı

sordum hasarsızlık koruma mevcutmuş. indirim oranım %30du %20 olurmuş.

O zaman poliçenizin bitmesine fazla bir süre yoksa yaptırın. Ama uzun bir zaman varsa, 1 hasar daha alırsanız indirim oranınızın sıfırlanacağı için, kendi imkanlarınızla yaptırmaya çalışın
  • arkadaşlar kasko yaptıracağınız zaman mutlaka sorun.bazılarında belli miktara kadar yapılan hasarları karşılıyor ve hasarsızlığı bozmuyor.bende liberty vardı.1000 liraya kadar hasarları hasarsızlığı bozmadan sadece bir sonraki sene hasarsızlık oranı değişmeden devam ediyordu.

ben yazın aracımda oluşan 650 liralık hasarı bu klozdan yararlanarak yaptırdım.2 günlük te araç temin ettiler bana.aracı 6 günde verdiler. bu yıl hasar yapmamış olsaydım libeerty %40 yapacaktı indirim oranını ama hasardan dolayı %30 olan oranımı düşürmeden ve sabit bırakarak bu yıl eylülde tekrar onlara yaptırdım.

arkadaşın aracı fibadan kaskolu miktar oranı olmadan 1 kez yapılan hasarı hasarsızlığı bozmadan yaptırıldığını söyledi.

Aklınızda olsun bu tür klozu olan şirketle anlaşırsanız kafanız rahat olur. ceinizden para çıkmaz sanayide ve hasarsızlık bozulacak diye düşünmessiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpergndz

arkadaşlar kasko yaptıracağınız zaman mutlaka sorun.bazılarında belli miktara kadar yapılan hasarları karşılıyor ve hasarsızlığı bozmuyor.bende liberty vardı.1000 liraya kadar hasarları hasarsızlığı bozmadan sadece bir sonraki sene hasarsızlık oranı değişmeden devam ediyordu.

ben yazın aracımda oluşan 650 liralık hasarı bu klozdan yararlanarak yaptırdım.2 günlük te araç temin ettiler bana.aracı 6 günde verdiler. bu yıl hasar yapmamış olsaydım libeerty %40 yapacaktı indirim oranını ama hasardan dolayı %30 olan oranımı düşürmeden ve sabit bırakarak bu yıl eylülde tekrar onlara yaptırdım.

arkadaşın aracı fibadan kaskolu miktar oranı olmadan 1 kez yapılan hasarı hasarsızlığı bozmadan yaptırıldığını söyledi.

Aklınızda olsun bu tür klozu olan şirketle anlaşırsanız kafanız rahat olur. ceinizden para çıkmaz sanayide ve hasarsızlık bozulacak diye düşünmessiniz.

doğru söylüyorsunuz ama çoğu şirket 1.000TL kısıtlamasını kaldırdı, 1 hasarda hasarsızlığını bozmuyor veya 1 alt kademeye indiriyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.