Şimdi Ara

Toyota Corolla Passion x pack mi? Honda Civic Eco Executive mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne alirsaniz alin 5 yil sonra zarar edeceksiniz. Bu sene 120bin tl ye aldiginiz arabayi belki 5 yil sonra 150 bine satarsaniz ama 150 bin liraya ayni modelin yada muadil bi aracin sifirini alamayacaksiniz. Birim basina degerlense bile birim degeri azalacak. Zarar etmiyim diyorsaniz yani zarar edeceksiniz. Yatirim yapmak istiyorsaniz altin bitcoin vs seylere yonelin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse de dememis ki civic 2021 de kasa degistirecek aldiginiz arac eski kasa olacak turkiyedeki avrupadaki fabrikalari kapatiyor parca fiyatlari artacak civic alti yere yakin corollladan 1 litre fazla yakiyor 0-100 u 1 saniye daha yavas corolla 2019 yilinda yeni kasa cikardi bu kasa 5-6 yil gider ve su anda dunyanin en cok satan araci...

• Corolla hybrıt değilse her şartta civic
  • civic daha dolu sanırım. donanım seviyorsanız civic tercih edilebilir. lpg li olduğu için yakıtta da düzmez.

değerini kaybetme konusunda bir fark olacağını sanmıyorum. ikiside benzer kalitede ve benzer fiyatta arabalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: escudo76

Madem ötv indirimin var insan bu arabaları seçer mi. Atmosferik motorlu aracı asla tercih etmem. Bende ötv indirimi olsa sanirim superb alirim
    Aynen hocam bu meblada büyük paraları insan neden eski düzen atmosferik +lpg araca yatırım anlamam. Mis gibi az yakan güçlü dizel üniteler varken atmosferik benzin hikaye kesinlikle.

• Arkadaşlar herkese yorumlarından dolayı teşekkürler Honda Civic Eco Executive makyajlı kasa alındı.
  • EfsungerHeisen kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Güzel bir araba almışsınız, tekrardan hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • johnny-bravo J kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin
    hocam merhaba, bende aynı tercih arasından seçim yapacağım. benimkiler de flame x-pack ve elegance olacak. araçtan memnunmusun yada aldıktan sonra fikrinde değişen bişeyler oldumu. ben yıllık 17-18 bin km yapacağım için eco düşünüyordum ama corolla daha performanslı izlediğim videolarda. corolla alırsam lpg düşünmüyorum oyüzden çok cebimi üzer mi bilmiyorum
  • hayzınbergk H kullanıcısına yanıt
    Hocam ben araçtan memnunum bir depo lpg ile 110 tl civarına doluyor 350 km civarı atıyor bu araçlar lpg olmadan kullanılamaz hani corolla da alırsanız civicte alırsanız lpg şart civicin corollaya göre artısı sessiz daha iyi yol tutuyor direksiyonu gerçekten iyi yani yüksek rampalarda bile devir çevirdiğinizde 130-150 bana mısın demiyor. kendinden lpg li olması büyük avantaj siz baya bir yol yapacaksanız civic öneririm.
    Hocam önceki mesajımda belirtmemişim kusura bakmayın öncelikle aracınız hayırlı olsun Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. aracın sunroof unda falan yıkamayla sunroof lastiklerinin deforme olduğu, direksyon ve vitez topuzunun çizildiği veya soyulduğu, cam kenarı lastiklerin de aynı şekilde olduğu ile ilgili şikayetler okudum garanti kapsamına da sokulmamış hiçbiri. bu şekilde yada farklı bir durumunuz oldu mu, bende honda fabrikasının da kapanmasından dolayı acaba servisle ilgili bir sıkıntı yaşamaktan korkuyorum. Araç gerçekten az yakıyormuş ama yeni corolla da çok güzel olmuş :)
  • Fanboyu değilim ama 150 bandına çıkabilirseniz passat alın. 5 yıl sonra elinizi öpene 300 bine satarsınız. Honda toyota versusu ise fark yaratmayan iki seçenek. Ben olsam honda alırdım. Toyotanın ekranı tasarlayanlara acil şifalar dilerim. İki tercih de aynı kapıya çıkar aslında. İkinci elleri kuvvetli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tercihiniz ne olur bilmem ama bu ülkede lpgli honda kadar değer kazanan başka birşey görmedim . Geleceğe yatırım yapmak isteyen gidip lpgli honda alsın.Herhangi bir modeli olabilir .2012 honda jazz bile 70 bin liradan aşağı degil

• deathless66 D kullanıcısına yanıt
    Sen bir de yeni focusun ekranına bak .Acil tedaviye alınmalı arkadaşlar

• hayzınbergk H kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle geç cevap verdiğim için kusura bakmayın evet dediğiniz gibi sunroof kenarında ki lastikler beni de düşündürüyor ama direksiyon ve vites topuzu gayet tok ve sağlam duruyor tabi zaman gösterecek bunları.
    İnşallah bir problem yaşamazsınız, zaten toyota bayilerinde araba yok şu anda. ay sonunu işaret ediyor herkes ama bakalım
  • deathless66 D kullanıcısına yanıt
    150 lere çıkabilmem için zorlamam lazım hocam ama gerek yok gibi geliyor bana. illaki passat ikisi ile de kıyaslanmaz ancak o kadar da vermeye gerek yok diye düşünüyorum. alacağım aracı kaza bela olmazsa çok uzun süre kullanmayı düşünüyorum o yüzden ikinci el değeri çok bir anlam ifade etmiyor benim için. toyota sadece yeni kasası güzel olmuş bir de civic den daha atak gibi geldi bana ama civic eco gayet ekonomik. bakalım artık toyota da araç kalmamış zaten sene sonuna anca gelir diyorlar.
  • ikinci el en değerli araç civic olayına takılmayın. 1 Aydır Civic ilanlarını takip ediyorum. Hep aynı arabalar dönüp duruyor ( Antalya piyasası için konusuyorum. ) Adamlar sıfıra yakın fiyat çekiyor. Çoğuda satıcı değil. Satılmazsa binerim satılırsa da keriz.avi
  • Herkese merhaba;
    Araç alım öncesinde bir süredir karar vermeye çalışıyordum flame xpack corolla ile eco elegance arasında. Bu platformda da baya bir fikir alışverişi yapmıştık. Dün itibariyle eco elegance ı almış bulunmaktayım. Ay sonuna doğru gelecek. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • Toyota neyse ne de honda melet yav.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.