Şimdi Ara

Toyota Corolla ve Hyundai Elantra Arada Kaldım Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trexin

corolla 1.4 dizel otomatik aracı neredeyse her gün kullanıyorum.

yüksek hızda stabilite yok. yüksek hızdan kastım 140 ve sonrası. viraja biraz sert girince arkasını çabuk bırakıyor.

bagajda stepnenin üzerindeki kaplama çok adi. arka davlumbaz yok. camları açıp kapatırken kapı içi oynuyor.

iç mekan genişliği ve donanım haricinde elantra'nın gerisinde.

elantra özellikle sürüş kalitesi açısından çok iyi. sıkı bir araç. test etmenizi tavsiye ederim.

1senedir corolla kullanıyorum kaç km hızla viraja girersem gireyim gr oynamıyor bence sizin lastikler de problem var
    Malzeme kalitesi yüksek değil katılıyorum ama ses yok yeni modellerde davlumbaz var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elentra olabilir toyota da olabilir yada ikiside olmayabilir

• Herkes elantra der ama iş almaya gelince gidilir corolla alınır. Burası Türkiye.

Ben olsam gider avensis alır lpg takardım. 80 bin bu araçlar için fazla.

• Teşekkürler yarın gidip birde Focus bakacağım ona göre karar vereceğim.
  • İlla ikisinden biriyse elantra ama bunların yerine style paket focus ya da octavia alınabilir.

• Vereceğiniz para küçük bir servet şu şekilde düşünün 2. Elde sizin için hangisi daha avantajlı olur getirisi nedir bunları iyi düşünün hayaller belki elentra ancak gerçekler farklı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byerdem68 -- 26 Haziran 2016; 23:29:16 >
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    Corolla'nın tarihi varda elantra'nın yokmu sanıyorsun?Abd'de 90 model'leri fıldır,fıldır geziyor.Sayaçları 300-400.000 Mil'de..Corolla ne kadar sağlam ise Elantra'da en az o kadar sağlam ve kendini kanıtlamış bir modeldir.Tr'de görülmüyor,bilinmiyor diye tüm dünyada böyle sanmayın.

Güncel modeller arasındada elantra malzeme kalitesi,işçilik,sürüş kalitesi,yalıtım,Yol tutuş,Motor,şanzıman olarak daha önde iki model'de donanımlı,servis kalitesi ve memnuniyeti iyi,geniş,ferah,tasarım ikiside bence hoş ama bu konu görecelidir Corolla'ya çirkin diyende çıkıyor ama ben daha Elantra'ya Tipsiz vs diyen görmedim.Kısacası Corolla'nın Elantra'ya şuan üstün olduğu tek nokta premium alınır donanım olur.Onun haricinde her yönden Elantra önde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 27 Haziran 2016; 0:52:13 >
  • Mahir GÜL M kullanıcısına yanıt
    İki araç arasında aklımda kaldığı kadarıyla; (dizel Corolla kullanmayalı biraz oluyor)

Corolla nın yaşam alanı biraz daha genişti, direksiyonu da daha direktti ve kapı üstleri yumuşaktı, Elantra da sert ve kimilerince bu detay çok önemli!

Elantra ise beklediğimden iyi bir yalıtıma ve stabil bir sürüşe sahip, motoru Corolla dan daha gürültülü olmadığı gibi çok daha güçlü, modeli Golf 7 ve Insignia kullanıcısı olarak gayet "tok" buldum ki bunda da %55 e varan yüksek nitelikli çelik kullanımının payı oldukça fazla ve bu yeni Tucson da da hissediliyor, araçlar oldukça rijit bir his veriyorlar.

Bence 2.el vb dışında Elantra tercih edilebilir, tabi Elantra nın son modeliyle nasıl bir 2. el performansı sergileyeceği henüz netleşmemiştir sanırım.
  • DolceVita. kullanıcısına yanıt
    Neyse ellemeyelim.Corolla life'dan başka arabaya binmeyenlerden çok duyuyorum bunları zaten.Bir yakın akrabamdada aynı araç var.Her gün sövüyor''50 Milyorr paroo verdük rampalaru çıkmiii''1.3 Cdti astra J'ye bindirdim ''Yağğ gibüü coh güsel'' diyorduBu'da az düzgün arabaya binsin söver diyeceğim ama bu fanatiklikle bi kulp takar.
  • Bu fiyata O araçlar yazık gibi be hocam size sıfır niyetinde arabalar göstereyim beygir güçleri de cok uçarsınız.Kmsi de az.Satışı da kolay.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-darbesiz-boyasiz-sifir-denginde-passat-297021438/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2012-model-opel-insignia-2.0-cdti-edition-hatasiz-305975307/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-apr-motors-tan-skoda-octavia-283307590/detay

Bu araçlar elentrayi da corollayi da katlar

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Neyse ellemeyelim.Corolla life'dan başka arabaya binmeyenlerden çok duyuyorum bunları zaten.Bir yakın akrabamdada aynı araç var.Her gün sövüyor''50 Milyorr paroo verdük rampalaru çıkmiii''1.3 Cdti astra J'ye bindirdim ''Yağğ gibüü coh güsel'' diyorduBu'da az düzgün arabaya binsin söver diyeceğim ama bu fanatiklikle bi kulp takar.

Hayatında binmediğin kadar araba aldım ben son 2senede araba cahili çocuk

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

Ben olsam 2sinide almam
    Corolla herhalde 5 tane elantra eder tarihi yeter genişliği kalitesi konforu yeter.
    Elantra yarın öbür gün yine tutulmayacak kenarda köşede kalan bir model olacak

Corollanın sıkıntısı aslında sıkıntısızlığı motoru. En sessiz dizele sahip ama 90 hp rakiplerine göre güçsüz kalıyor
    Skoda octavia megane4 leon focus arasından tercih yapardım

Yok yok bi gemi dolusu Elantra eder

Bin Corolla on bin Elantra'yı yok eder

Karşı komşu Focus'u satıp dizel otomatik Corolla almış test etmeden. Sabahtan beri sövüyordu, yarın satışa koyar büyük ihtimalle

Aynen 1gemi eder, corolla gemiyse elantra takadır
    Focus bu araçlardan çok daha başarılı
    Ama ben senle araba konuşmam kardeş kendini attın yerlere 308 satacak çok kaliteli diye sonunu gördük hep beraber

Hayal gücün çok güzelmiş kardeş güle güle kullan.

"308 çok satacak dediğim mesajı bulup getirmezsen çekik gözlüler rüyana girsin" desem bile fos çıkacaksın bişey getiremeyeceksin buraya. O yüzden ben seninle bırak otomobili "beyaz ekmek mi tam buğday ekmeği mi" konusunu bile tartışmam. Zaman kaybından başka bişey değilsin.

Anca sağa sola hayali yaftalar atıp ağzının payını alınca da olay yerinden usul usul uzaklaşan ilginç bir vatandaşsın.

Ne güzelde yalana yatıyosun desiklerinin tam tersi olduğunda 308forumunda yazdıklarını açta bak yol golften kaliteli yok en iyi c sınıfı yok öyle yok böyle
    Diyorum ya senin gibi adamla araba konuşulmaz forumda az pejo övmedin bize.

Getirsene mesajları?

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=117894603&p=1&anchorToGo=117894603#117894603
    Pardon da bu konuya niye yazdik o zaman?

• quote:

Komşuna benden selam et suruculuk kursu alsin.1'33le rampa,çıkamıyorum diyen adamin otomobil bilgisi yoktur.
    İkisi arasindan elantra buarada

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Herkes elantra der ama iş almaya gelince gidilir corolla alınır. Burası Türkiye.

Ben olsam gider avensis alır lpg takardım. 80 bin bu araçlar için fazla.

Size katılıyorum.
    Şuan avensis kullanıyorum, ailede 2015 corollada var. İç hacime ve konfora baktığımızda yeni corolla D segmentine yaklaşan bir araç gibi gözüküyor, ama kullandıkça ve inceledikçe durum değişiyor. Avensis corollaya göre her yönden çok daha iyi bir araç. Kalite olsun güvenlik olsun yol tutuş olsun çok daha önde.
    Dizel corolla fiyatına benzinli avensis alıp Lpg takabilirsiniz. Donanımı daha iyi olur. Hatta limiti az zorlayıp premium avensis alabilirsiniz ve corollaya göre gırtlak dolu olur. Avensis en az 3-4 bin indirim olur.
    Seçim sizin ama 80 bin verip sırf dizel diye corolla veya elentraya 80 bin ben asla vermem.

• yeni elentrayı incelemedim pek detaylı ama kuzenimde 2016 dizel mmt şanzıman coralla var araç hiç güzel değil iç tasarımını hiç sevmedik çok yükseğe konumlandırılmış torpido yalıtımı normal ne çok sesli nede çok gürültülü ayrıca corolla makyajlandı bide elentranın dizel otomatik olması avantaj bayiye gidip test sürüşü yapın aracı inceleyin buradakilerden net bişi çıkmaz en iyisi test sürüşü yapmak ama elentra daha ağır basıyor bir kaç ufak donanım eksiği var ama yinede coralladan doludur diye düşünüyorum elit paket
  • quote:

quote:

500-1000 tane arabamı degistirdin 2 senede? Ne istediğini ne alman gerektiğini bilmiyorsun o zaman dolayısıyla yine arabadan anladığın yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 27 Haziran 2016; 13:02:37 >

• quote:

quote:

quote:

500-1000 tane arabamı degistirdin 2 senede? Ne istediğini ne alman gerektiğini bilmiyorsun o zaman dolayısıyla yine arabadan anladığın yok.

Sen git abin gelsin sonra ben yazmadım diye ağlaşıyosunuz

Bugüne kadar forumda rastladığım en boş adamlarda ilk 3'e girersin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.