Şimdi Ara

Toyota Corolla vs Mazda 3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Burada malum Türkiye şartları diye konuşanlar sahibinden'e bi baksınlar. Focus, astra j ,mazda 3, c 4 ve megane araçlarda 2011 ila 2014 model yıllarının ikinci ellerinde en fazla kayıp c4 ve megane araçlarda yaşanırken focus astra ve mazda 3 nispeten daha az kayıp yaşamış... İşin daha da enteresan yanı ise bu modellerden sadece mazda'nın yeni kasası çıkmış...
    Özetle 2012 mazda 3 aynı model focus ve astralar ile aynı paralara giderken c4 ve megane'dan daha pahalı üstelik de kasa değiştirmesine rağmen...
    Yaptığım hesaplamalarda Toyota yoktu o yüzden onları değerlendirme dışı tuttum ama umarım bu fiyatlar bir fikir verir size...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda al hocam napicaksin Toyota'yi emekli arabasi resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gidin 2 sinide kullanın, kendiniz karar verin, 8 sene kullanacağım diyorsunuz 2 aracıda sorunsuz kullanırsınız, mazda toyotaya göre daha az üretim yapan bir firma, bence daha kaliteli otomobil üretiyorlar, mazdaların kendine has bir karakteri var, belirli bir kullanıcı kitlesi var. (subaru gibi) Bu şekilde bir kitlenin oluşmasının temel nedeni bir kere mazda kullanan ve bir daha başka marka araç almayan insanlardır.(12 senedir 323 e biniyorum, satınca yine mazda alacağım) Maddi durumum el verse mutlaka mercedes E serisi ve bmw de 5 serisi ve üstü alırım ama bir tane de mazdam olurdu :D

İnşallah gönlünüze göre bir araç alır kazasız binersiniz, hayırlı alışverişler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.