Şimdi Ara

Toyota dizel geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar fabrikada daha üretmeden bu arabayı 100bin km testine tabii tuttuk ondan sonra satışa sunuldu ve sonra türkiye üretimi için aylarca yerli mazotla test yapıldı sorun çıkmadı FAKATT ilk önce shell ve opetin euro dizelleri tübitak a test e gönderildi 50 ppm diye satılan bu motorinler de shell 130, opet 128 ppm çıktı ama avrupada bu standart 0.05 ppm bence çok ciddi bir konu bu yüzden lpgli 2005 corollaya biniyorum. karar sizin tabii bu durum tüm dizeller için geçerli
  • yakamoz54,
    Orjinal Lpg li Corolla varmı ?
    Yoksa sen aldıktan sonramı taktırdın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzy16

Toyota Corolla Dizel her türlü çok satardı.ama kasa eskidi.zaten tipsiz sedanlar.bu kasa ile pek tutulacağını zannetmem.ama eminim en problemsiz dizel olacaktır.

waaay benim tuning aracı imzaya koymuşun birader. ben de yeni başladım bu işe. demekki tutymuş. ben tuninge devam ediyim bari
  • aldıktan sonra taktım
  • bence toyota dizelini piyasaya sürmek için biraz geç kaldı. neden derseniz; piyasa dizele doydu sayılır, alacak olan ve alabilecek olan hemen herkes araba aldı.

gelelim mazot muhabbetine, diğer dizel araçlarında başka mazot mu kullanılıyordu da onlarda arıza yapacağından korkulmuyordu. onları neden satışa sürdüler sizce?

sözlerim yanlış anlaşılmasın, japonları da severim toyotayı da severim ve kalitesine de güvenirim. dizelinin de iyi olduğunu düşünüyorum. ancak bence tr de ki mazotu bahane etmeleri sadece bir başka şeyi gizleme telaşesi idi. bugüne kadar bütün markalar dizellerini piyasaya sokarken hiç mi düşünmediler bu gerçeği de sadece toyota akıl edebildi. ya da o kadar dertli mazotumuz var da piyasadaki dizeller neden elimizde dökülmediler?

ben inanmıyorum mazot hikayelerine...!!!
  • yalnız 50ppm diye satılan mazot 50ppm değilse bunun nasıl bir skandal olucağının farkındamısınız beyler? bu yüzden firmalara dava açılsa kazanılır.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: muzy16

Toyota Corolla Dizel her türlü çok satardı.ama kasa eskidi.zaten tipsiz sedanlar.bu kasa ile pek tutulacağını zannetmem.ama eminim en problemsiz dizel olacaktır.

waaay benim tuning aracı imzaya koymuşun birader. ben de yeni başladım bu işe. demekki tutymuş. ben tuninge devam ediyim bari

pardon kardeş !!! senin tuning aracın olduğunu bilseydim,koymazdım...
    ben senin aracı aldığım yere bırakayım en iyisi
  • eğer bu motorin hikayesi doğru ise
    bidaha koç grubuna tövbe edecem
    doğru ise yazıklar olsun
  • Linea ve Terra olmak üzere iki model çıktı.

Linea: 32.500 YTL
    Terra: 34.000 YTL den satılıyor.
    Terra da ayrıca otomatik vites(tiptronic) seçeneği var ve fiyat 35.400 YTL ye çıkıyor.

1.4 90 beygir turbo dizel hepside

Toyota herzaman eşeğini sağlam kazığa bağlamayı sever. mazot kalitesine kanaat getirmeseydi piyasaya sürmezdi araçları.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.