Şimdi Ara

Toyota gibi adam...vah vah Toyotaya (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tonasanlı cerdiğim cevaplar ağır mı kaçtı ADAC ı bilmemen senin ayıbın olduğu gördün tabi saçma sapan saldırmaya başlamışsın İşte Toyotacılar böyle mıhlarlar cevaplarıyla insanı
    Toyotanın sorunsuz araba olduğunun delilini gösterdim sana hiç cevap yazmamışsın saçmalıyorsun....

Neyse sen anadoluna bin... İstersen kaykaya bin bin de kazasız belasız bin.

• Cocuksun lobster...

Yukarida toyotacan'ı elestirenle savunanlar tartisirken, ilkokul seviyesinde katilmaya calisiyorsun muhabbete ama olmuyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunasanli -- 17 Temmuz 2011; 0:29:55 >
  • Bence böyle bi konu açılması çok saçma. İnsanların zevklerini mi tartışıyorsunuz? Toyota bugün GM'i sollamış bir marka, corolla falan zaten dünyada en çok satan model. Bunca insan aptal, arabadan anlamıyor da siz mi anlıyorsunuz? valla tunasanlı kusura bakmayın ama yok tipiymiş bilmem mahkemesiymiş beni bağlamaz. çünkü 3. toyotamı kullanıyorum ve 7 yıllık toyota geçmişimde ne araçlarımdan ne de servisimden dolayı bir sorun yaşamadım o yüzden siz ne derseniz deyin ben yaşayıp gören biri olduğum için bana çok boş geliyor bu çabanız. Siz beğenmeyin tipini ya da fiyatını banane? neden gereksiz konu açıyorsunuz? sorun yaşayan pejoda da yaşıyor mercedeste de, fiyat desen diğer markalar çok mu ucuz sanki? bedava verseler bile kullanmazmışsınız ve uzun süreli kullanmadığınız bir marka hakkında atıp tutuyorsunuz.. boş yere vakit öldürün burda..
  • 10) Otomobil firmalarını ve modellerini körü körüne, yanlış beyanlarla hakaret mertebesinde kötüleme amacı güden tüm topikler kilitlenecektir. Bunu alışkanlık haline getirenler ceza alabilecektir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.