Şimdi Ara

Toyota GT86 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kia proo ceed ' e bineceğine at arabasına bin daha iyi,
    Prestij yok arabada , markaya bak: kia...
    Kore hurdası...
    Toyotayı kia ile kıyaslama gafletinde bulunan bu arkadaş adına sizlerden özür diliyorum...:((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malzemec

Kia proo ceed ' e bineceğine at arabasına bin daha iyi,
    Prestij yok arabada , markaya bak: kia...
    Kore hurdası...
    Toyotayı kia ile kıyaslama gafletinde bulunan bu arkadaş adına sizlerden özür diliyorum...:((

size sadece gülüyorum. Ve üniversitede tez konusu arayan arkadaşlara şiddetle sizi tavsiye ediyorum. Ve de en önemlisi yeni auris in yeni i30 dan önce çıktığı iddianizi ispatlamanizi bekliyorum. Böyle saldırarak anca kendinizi tatmin edersiniz. Bana yorum olarak bir faydaniz yok görüldüğü üzere forumda da öyle.

• Brz ve gt86 ya binmekte inmekte olay uzun boylu ve kalipli insanlar icin hele bide gobek varsa. Aracdan inerken resmen yola cikiyorsunuz.

• malzemec kullanıcısına yanıt
    ayrıca pro ceed değil pro ceed gt.

• quote:

Orijinalden alıntı: YoungMaylay

merhaba arkadaşlar, http://www.toyota.com.tr/cars/new_cars/gt86/index.tmex

bu linkteki otomobil hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum. Açıkçası spor bir araç almak istiyorum ve fiyat açısından bu araç en uygunu gibi geldi tabi spor araç olarak subaru impreza da var fakat o aracı tercih etmiyorum beğenmediğim bir araç

Impreza yerine bunu tercih etmezdim yanlis yoldasiniz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

küçük bir tavsiyede bulunmak istiyorum.

toyota gt86

yıllık vergi 2129 tl

200 bg

0-100 hızlanma 7.2 sn

tork 205 nm

fiyat 175000 tl

kia pro ceed gt

yıllık vergi 768 tl

204 bg

0-100 hızlanma 7.7 sn

tork 265 nm

fiyat 81050 tl

yaş nedir bilmiyorum ama ben 15 yaş daha genç olsam benim için aynı hazzı verecek olacak proceed gt yi bütçeyi çok zorlamadan alırdım.

hocam mantıklı bakarsak tabi ki kia ama benim aradığım spor bir araç biraz da araca modifiye yaparak daha güzel hale getiricem kia'nın ayrı hazzı vericeğini sanmıyorum çünkü istediğim zaten spor bir araçtı supercharger,turbo,nos vs.. eklemeler yapıcam aldıktan sonrada spor araçlarda fiyat olarakta gt86 ve brz yi gördüm uygun olanlardan. yaş 20 bu arada gençliğinde verdiği bi heves var işte. Yinede yorumunuz için teşekkür ederim

• Dünyaca ünlü bütün test programları dergiler vs gt86 nın müthiş bi sürüş keyfi verdiğini söylüyor. Bu araç performans amacından çok eglence için. Amatörseniz hafif kaymalara izin verip profesyonelseniz tüm kontrolü size bırakan bi drift aracı. Brz ile arasında çok fark yok doğrudur fakat gt86 nın içi daha güzel. Sıfır brz alacağıma düşük km li ikinci el gt 86 tercih ederim.

• Yahu biri de çıkıp dememiş subaru brz ve toyota gt-86 ortal geliştirilmiş ve tamamen aynı olan 2 araç

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.