Siz Gt-86 için suicide door uygun olur diyince mazda rx-8'deki kibar bir kapının daha uygun olacağı aklıma geldi. Fakat bildiğiniz gibi suicide'ın Tükçemize çevirisi "intihar" olduğu için passat cc'nin İihs testlerinde kapısı kopması vesilesi ile passat ile bağdaştırdım. Uygun bir smiley'de koymayınca esprinin esprilik bir durumu kalmamış. Kusura bakmayın.
Eğer tasarım hakkatten buysa şahsen kötü olduğunu düşünüyorum. Arabanın orantıları spor bir araca yakışmayacak şekilde, hele bagaj içerde arka tampon fazla dışarıda kalmış gibi duruyor. Olacaksa 4 kapı Ferrari FF'e benzer olmalı...
quote:
Orijinalden alıntı: tugberk23
Fotograf photoshop galiba ama kapilar direkli. Şöyle sportif grand coupe tarzi bir arabada en olmayacak şey. Umuyorum ki gercek hali direksiz kapilarla gelir.
Evet fotoğraf dijital yani photoshoplu.
@Jeopol Bu gövde modelini yalnızca Toyota üretecekmiş sanırım haberinde öyle yazıyordu.
bana toyota celica'yı hatırlattı nedense.
Cabrio'su hoşuma gitti. Güzel olmuş vesselam.
İstanbul Park'ta bi tanesi kaza yapmıştı. Hala gözümün önünde o sahne. Start-Finish düzlüğüne çıkarken arka taraftan kopma yaşayıp pit duvarına çarpmıştı. Gerçi pistte Ferrariler, Porsche'ler kol geziyordu o ayrı. Adam arar bi tane daha getirin diyebilirdi kanımca
quote:
Orijinalden alıntı: Mitrid6tes
quote:
Orijinalden alıntı: jac0B0
quote:
Orijinalden alıntı: Mitrid6tes
quote:
Orijinalden alıntı: çapultra
Sanki normal 4 kapıdan ziyade suicide door yapsalar daha iyiymiş.
Siz Gt-86 için suicide door uygun olur diyince mazda rx-8'deki kibar bir kapının daha uygun olacağı aklıma geldi. Fakat bildiğiniz gibi suicide'ın Tükçemize çevirisi "intihar" olduğu için passat cc'nin İihs testlerinde kapısı kopması vesilesi ile passat ile bağdaştırdım. Uygun bir smiley'de koymayınca esprinin esprilik bir durumu kalmamış. Kusura bakmayın.
hocam çok ince görmüşsünüz,
maalesef kafam o kadar basmamış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme