navara için 2007nin en cok satan pick-up ı yazmıstılar ama doğrumudr bilmem.Bizim burda en fazla hilux war ama hiç birinde mod yokk.Zaten biz aldık yaptık herkes hasta olp hilux aldı:D
quote:
Orjinalden alıntı: dmrbs67
navara için 2007nin en cok satan pick-up ı yazmıstılar ama doğrumudr bilmem.Bizim burda en fazla hilux war ama hiç birinde mod yokk.Zaten biz aldık yaptık herkes hasta olp hilux aldı:D
evet doğrudur bizim burada ise daha önceki yıllar hiluxlar çok vark iken yeni kasadan sadece 2 tane var biri 102 bg 1 tanede 120 bglik belki 20 tanede navara vardır mitsubishi 2 tane
Fadıl'ın üzerine niye bu kadar çok gittiniz arkadaşlar yaküsmüş Dh'e gelmiyor:D
dmrbs67 bende seni şikayet edecem şimdi Forumun neşesini kaçırdın ya !! ayrıca felaket kasıyorsun gözden kaçmadı...sende 1-2gün uzak dur bakalım forumdan...
maktastur ve bucegu abi he deseydiniz ne olurdu sanki ya Herkes bilmiyor mu arabasının ne oldugunu?
quote:
Orjinalden alıntı: clio_TR
dmrbs67 bende seni şikayet edecem şimdi Forumun neşesini kaçırdın ya !! ayrıca felaket kasıyorsun gözden kaçmadı...sende 1-2gün uzak dur bakalım forumdan...
maktastur ve bucegu abi he deseydiniz ne olurdu sanki ya Herkes bilmiyor mu arabasının ne oldugunu?
he dedik ama anlamıyor tabut kelimesinden başka bişi söylemiyor ki ah eski tabutlar aklıma geldi
quote:
Orjinalden alıntı: maktastur
quote:
Orjinalden alıntı: clio_TR
he dedik ama anlamıyor tabut kelimesinden başka bişi söylemiyor ki ah eski tabutlar aklıma geldi
bırakalım marka fanatikliğini gelin burada konuşalım
yha bn normal gözükecek şekilde bnm aracın resimlerini nasıl koycam acill yardm!!
hızlı cevap a değilde cevap a tıkla altta resim ekle seçeneği olur oradan yüklersin eğer resimler büyükse kabul etmez küçültüp yollayabilirsin
yada imageshack.us sitesine upload edip çıkan linkleri buraya yazarsın
eee hilux nasıl bir araçmış yada hiluxseverlerin arabaları
Buda benim hilux'um
bakn yabtım:D
gerçekten güzel olmuş ama neden farları değişmedin xenon yapmadın daha şık olurdu
yapcamda angel eye bekliom bi tane yoksa bu zamana kadaaaar:D
quote:
Orjinalden alıntı: dmrbs67
yapcamda angel eye bekliom bi tane yoksa bu zamana kadaaaar:D
yap farları yak resimleri gönder
iyide bu resimler zaten vardı burada başka resimler yokmu birde neler yapıldığını yazarsan bizede fikir vermiş olursun masrafını falan yaz işte yafff bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: lokosit
iyide bu resimler zaten vardı burada başka resimler yokmu birde neler yapıldığını yazarsan bizede fikir vermiş olursun masrafını falan yaz işte yafff bekliyorum
aynen katılıyorum 4 gözle bekliyoruz ayrıca bir sorum daha var motora herhangi bir şey yaptınmı çip gibi
motora hiç dokunmadık.Aksesuarların tümünü detaylı sekilde bi gün yazıp wririm.