Şimdi Ara

Toyota İyi Niyet Garantisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sorulmadiysa sorayim jetta mi corolla mi? Trim sesi yol sesi konfor yakıt olarak mukayese eder misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple 500 tl lik iphone nu sırf yazılımından dolayı 3500 tl ye iteleyip ardından arıza çıktığında bak yenisini veriyoruz diyip müşteriyi memnun etmesine benzemiş. Ne olur 6 tane değil de 5 tane telefon parası kadar kar etmiş olur. Toyotada da aynı durum var. O kadar aracı geri çağırdığı halde, sorunları için o kadar tazminat ödediği halde yinede tınlamıyor. Çünkü araçları gereksiz pahalı. Ederinin çok üstünde maliyetli.Ünlü düşünür zarrab ın dediği gibi: bizi baştan dürttükleri için niyetlerinin hiç önemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan3156 -- 30 Ekim 2015; 21:29:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan3156

Apple 500 tl lik iphone nu sırf yazılımından dolayı 3500 tl ye iteleyip ardından arıza çıktığında bak yenisini veriyoruz diyip müşteriyi memnun etmesine benzemiş. Ne olur 6 tane değil de 5 tane telefon parası kadar kar etmiş olur. Toyotada da aynı durum var. O kadar aracı geri çağırdığı halde, sorunları için o kadar tazminat ödediği halde yinede tınlamıyor. Çünkü araçları gereksiz pahalı. Ederinin çok üstünde maliyetli.

Fiyatların hala üreticiler veya distribütörler yüzünden yüksek olduğunu mu sanıyorsun? Ötv ve Kdv'den haberin yok mu hocam...
  • Paul Klee kullanıcısına yanıt
    Ingilizcen varsa toyota nın abd ve japonyadaki fiyatlarına bir bak derim.

• volkan3156 kullanıcısına yanıt
    Hangi modeller için diyorsun?
  • Paul Klee kullanıcısına yanıt
    Mesela corolla yı ele alalım biraz dolu bir configurasyonu 65.000 tl. Ucuz mu yani?

• Bu gün nasıl bimiyorum ama düne kadar gemi çeliğinden dönüştürülmüş malzeme ile şasi yapıyorlardı. 20 senedir aynı cam kaldırma ve ayna ayar düğmeleri. Süs çıtaları ve davlumbaz içi ses yalıtımı bile sonradan satılıyor toyotoda.

• volkan3156 kullanıcısına yanıt
    Peki Türkiye'de sıfırı ucuz olan bi araba var mı? Toyota da dahil hiçbir marka model mevcut fiyatlarını hak etmiyor. Mesela Clio dizel alayım desen 63bin lira ya, bildiğimiz Clio bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Klee

Peki Türkiye'de sıfırı ucuz olan bi araba var mı? Toyota da dahil hiçbir marka model mevcut fiyatlarını hak etmiyor. Mesela Clio dizel alayım desen 63bin lira ya, bildiğimiz Clio bu.

Benim asıl söylemek istediğim üreticilerin kar marjının çok yüksek olduğu. Konuyu açan arkadaş iyi niyet garantisinden bahsetmiş. Ne iyi niyeti. Zaten adamlar alcaklarını baştan alıyor. Garanti dışında bir iş yaptırıp bunu reklam etmek niye. Bunu herkese yapacaklarını mı sanıyorsunuz? Ben hiç sanmıyorum. Asıl bunu niye yspmışlar onu iyice öğrenmek lazım. Şüpheci olmaktan zarar gelmez.

• Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan sorunların (DSG arızası, D4D yağ eksiltme) giderilmesine ilişkin servis adlandırmasının "iyi niyet garantisi" olmasına ifrit oluyorum. Neyin iyi niyeti bu? Mal kusurlu, yapacaksın gereğini elbet? Garantisi bitmediyse tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan sorunların (DSG arızası, D4D yağ eksiltme) giderilmesine ilişkin servis adlandırmasının "iyi niyet garantisi" olmasına ifrit oluyorum. Neyin iyi niyeti bu? Mal kusurlu, yapacaksın gereğini elbet? Garantisi bitmediyse tabi.

vw para alıyor bir de
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan sorunların (DSG arızası, D4D yağ eksiltme) giderilmesine ilişkin servis adlandırmasının "iyi niyet garantisi" olmasına ifrit oluyorum. Neyin iyi niyeti bu? Mal kusurlu, yapacaksın gereğini elbet? Garantisi bitmediyse tabi.

vw para alıyor bir de

Kötü niyetli onlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

vw para alıyor bir de

Kötü niyetli onlar.

+1

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.