Şimdi Ara

...:::>)(<TOYOTA KULÜBÜ>)(<:::... (160. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.311
Cevap
12
Favori
341.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 98 Avensis 2.0 benzinli kullanıyorum, herkese kazasız belasız günler dilerim arkadaşlar
  • kış günü hava soğuk baksanıza kimsecikler yok ortalıkta bir hareket olsun bari, şu kriz döneminde
  • Son yakıt sarfiyatı bilgileri 98 Avensis 2.0 benzinli
    ortalama hız 100-120 km
    sarfiyat 8,1 litre 95 oktan / 100 km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunresitz -- 20 Ocak 2009; 13:07:55 >
  • Herkese S.a. Toyota 2006 Terra Benzinli 1.6. Kullanıyorum.

...:::>)(<TOYOTA KULÜBÜ>)(<:::...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bil_gi -- 27 Ocak 2009; 14:44:15 >
  • Arkadaşlar herkese merhaba. İstanbul Buluşmasını gördükten sonra Ankara buluşması düzenleyelim diyerekten bir işe giriştik. Katılmak isteyen arkadaşlara duyrulur.

http://forum.donanimhaber.com/m_29459192/tm.htm
  • Arkadaşlar kısmetse bugün Araç pazara gidip 2000-2002 model toyota 1.6 veya 1.4 TERRA modeli araç bakmaya gideceğim.Bu modelleri kullanan arkadaşların tavsiyelerine şiddetle ihtiyacım vardır.olumlu ve olumsuz tavsiyelerinizi dikkate alacağim.Bundan önceki 2 aracımdada cok büyük zararlar ettim.Bundaki zararımın minumumda olmasını istiyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

İlgilendiğim model resimdekidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@r@b@ -- 1 Şubat 2009; 10:58:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: m@r@b@

Arkadaşlar kısmetse bugün Araç pazara gidip 2000-2002 model toyota 1.6 veya 1.4 TERRA modeli araç bakmaya gideceğim.Bu modelleri kullanan arkadaşların tavsiyelerine şiddetle ihtiyacım vardır.olumlu ve olumsuz tavsiyelerinizi dikkate alacağim.Bundan önceki 2 aracımdada cok büyük zararlar ettim.Bundaki zararımın minumumda olmasını istiyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

Bende aynı kasanın 99 model 1332 motor olanı var 2 yıldır kullanıyorum.gayette memnunum.1400 motorların yağ yaktığını duymuştum .Ama gene de Toyota bambaşka . Piyasada 1999 model ve 2002 model (bahsettiğiniz Tip kasa) toyotalar pek tutulmuyor eğer erken satmayı düşünüyorsanız 2002 üstü bakınız vaya efsane 1993-1999 arası bir model alınız hem az zarar edersiniz hemde daha kolay satarsınız.Ben tam iki yıl oldu 65 000 km yaptım gayet memnunum hemyakıtından hem yol tutuşundan hemde frenlemede duruşundan. Bu kadar bilgi yeterli olur sanırım. İyi karar veriniz ve pişman olacağınız bir şeyi kesinlikle yapmayınız.

• Benim abimde 2001 model var, şimdiye kadar tık demedi. Abs li bir arac tavsiye ederim.

2006 model 1.6 terra model arabama lpg taktırmayı düşünüyorum. Dizel almayı planlıyordum 1 sene içerisinde fakat ekono malum.

Toyan ankara Atiker i 900 ytlye 10 taksitle taktıgini soylemisti kasimda. Atiker nasıldır kullanan var mı bilgi verir misiniz?

Aynı araca kim hangi marka lpg kullaniyor memnun mu? Atiker taktıranı duydunuz mu? iyi midir? Atiker kullanan var mı?

Cevap vereceklere simdiden saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: seyis61

quote:

Arkadaşlar kısmetse bugün Araç pazara gidip 2000-2002 model toyota 1.6 veya 1.4 TERRA modeli araç bakmaya gideceğim.Bu modelleri kullanan arkadaşların tavsiyelerine şiddetle ihtiyacım vardır.olumlu ve olumsuz tavsiyelerinizi dikkate alacağim.Bundan önceki 2 aracımdada cok büyük zararlar ettim.Bundaki zararımın minumumda olmasını istiyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

Bende aynı kasanın 99 model 1332 motor olanı var 2 yıldır kullanıyorum.gayette memnunum.1400 motorların yağ yaktığını duymuştum .Ama gene de Toyota bambaşka . Piyasada 1999 model ve 2002 model (bahsettiğiniz Tip kasa) toyotalar pek tutulmuyor eğer erken satmayı düşünüyorsanız 2002 üstü bakınız vaya efsane 1993-1999 arası bir model alınız hem az zarar edersiniz hemde daha kolay satarsınız.Ben tam iki yıl oldu 65 000 km yaptım gayet memnunum hemyakıtından hem yol tutuşundan hemde frenlemede duruşundan. Bu kadar bilgi yeterli olur sanırım. İyi karar veriniz ve pişman olacağınız bir şeyi kesinlikle yapmayınız.

• selam, forum başlığına henuzüye değilim bu gidişlede olamıycam sanırım ya neyse.

bu kasa sol-specialinden kullanıyorum, ne yağ eksiltmene baska birsorun cıkartıyor, ufaktefek malzeme eskimesi var baska da bişi yok, kolluk kapağı, düğme, vs gibi. en cokgordugum camlar acıkken biraz tıkırtı gelmesi oda yarım santim aşağıyukarıyla kesiliyor, birdetavan döşemesinden biraz titreme okadar.

hayırlı alışverişler.
  • VVT-I bakmayı unutma derim, azustteki yorumu gorunce aklıma geldi, 2002 bir ust kasanın motoruyla birebir aynı, 2000 altındakiler ve bu kasanın pörtlek farlı olanıysa 93 sonrası olanlardan, bu kasa vvt-i lar için az tutuluyor denmesinşn sebebini farklı bir başlıkta açmayı düşünüyorum çünkü dokunmaya başladı artık biraz yıllara satış rakamlarına hacimlerine krizlere diğer markalara vs bakılırsa uygun bir tabir olmadığı görülecektir kanımca:)
  • Görüş ve önerileriniz için tşk ederim.Resimdeki kasanın 1.6 na karar vereceğim galiba şu an o model üzerinde araştırma yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@r@b@ -- 5 Şubat 2009; 22:22:55 >
  • Arkadaşlar, arabanın 50.000 km bakımı Ankara Reis-Lider'de yaptırdım. Döküm aşağıdadır:

İşçilik -> 90 TL
    Yağ -> 90 TL
    Yağ Filtresi -> 14 YTL
    Karter Tapa Contası -> 2 YTL
    Polen Filtresi -> 57 TL
    Hava Filtresi -> 32 TL
    Silecekler -> 41 YTL

Ve bir iki ufak kalemle birlikte 360 TL tuttu.
  • Şuraya bak istersen.
    http://forum.donanimhaber.com/m_14574907/mpage_4/key_/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: sonerso

Benim abimde 2001 model var, şimdiye kadar tık demedi. Abs li bir arac tavsiye ederim.

2006 model 1.6 terra model arabama lpg taktırmayı düşünüyorum. Dizel almayı planlıyordum 1 sene içerisinde fakat ekono malum.

Toyan ankara Atiker i 900 ytlye 10 taksitle taktıgini soylemisti kasimda. Atiker nasıldır kullanan var mı bilgi verir misiniz?

Aynı araca kim hangi marka lpg kullaniyor memnun mu? Atiker taktıranı duydunuz mu? iyi midir? Atiker kullanan var mı?

Cevap vereceklere simdiden saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: seyis61

quote:

• quote:

Görüş ve önerileriniz için tşk ederim.Resimdeki kasanın 1.6 na karar vereceğim galiba şu an o model üzerinde araştırma yapıyorum.

selamlar,
    rica ederim umarım bulursun ve kazasızbelasız kullan inşallah. her hangi bir sorun olursa yorumyazmaya çalışırım. şimdiden hayırlıolsun.

2001 vvt-i sol-special 1.6 kullanıyorum, satmaya kıyamıyorum, al farkedeceksin 300bine kadar yolu var enaz, yağınadikkatet diyolar genellikle okadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersen_ -- 7 Şubat 2009; 13:53:40 >
  • arkadaşlar 99 toyora corollam var ve klima taktırmak istiyorum.
    Çıkma bi tane buldum. Daha önce bu modellere taktırmış olan arkadaş varmı.
    Problem Çıkartırmı acaba
  • kış günü dükkanlar kapalı galiba !!!!!!!!!
    şubat soğuğu burayada uğramış anlaşılan!!!!!!
    Dükanları bıraktık sokaklar bile bomboş
  • foruma epeydir girmiyordum, bi selam vereyim Toyotadaşlara.
  • ha bu arada bugün güzel bir haber öğrendim. 89.000 km de arabanın katalitik konvertörü nakavt

özel servis 800 lira diyor yenisi için, araya susturucu konursa 1/10 u kadar. yani 80 liracık.

80 liralık iş ekonomik olarak iyi de, götürüsü ne olur bilmiyorum? Bilgisi olan var mı arkadaşlar.

• yukardaki mesajıma ek olarak daha da güzel bir haber vereyim.

bugün Reis Lider e uğradım. yetkili serviste değiştirirseniz 1.733 liracık...
  • Yaz geldi gelecek ama burada pek hayat emaresi görünmüyor
    Herkese selamlar
    Her şey olması gerektiği doğru şekli ile olsun
    kalın sağlıcakla
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.