Şimdi Ara

TOYOTA NIN EN GÜZEL ARACI SİZCE HANGİSİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

TOYOTA NIN EN GÜZEL ARACI SİZCE HANGİSİ ?

(En Son Oy Tarihi: 1.12.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: kerotobil

13 yıllık bir corolla sahibi olarak konuşuyorum. Ve başta farklı segmentleri kıyaslamanın ne kadar doğru olduğunu sorarak konuşuyorum. 1,6 corolladan aldığım zevki 1,6 avensiste alamadım. Corolla candır. Land cruiser demesini bende bilirim ama kullanmadığınız şeyleri burada methetmeyin.

Neden meth etmeyelim ? Bu insanlar mercedes s klas kullanmadılar ama mercedesin en iyi arabasının s klas olduğunu herkes bilir ve kabul eder. Bende kullanmadım şimdi mercedes s i ama meth etmeyim mi ?

Land cruiser benim gözümde kraldır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş haklısında, markalar zaten araçları üretirken modelleri belli sınıflara göre üretiyorlar. Ben demiyorum land cruiser kötü araba. Ama zaten toyotanın üretim stratejisinde o araba en üst araba. S class da öyle. Zaten hepsi fiyatına göre. Daha donanımlı olduğundan pahalı. Corolla ile land cruiser kıyaslayıpta land cruiserı övmek mantıklı değil.

• Supra nerde? Gt86 nerde?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

Supra nerde? Gt86 nerde?

Kaç kere Supra veya Gt86 kullandın? Ülkemizde uzun yıllar varolan araçlar ankette yer alıyor sadece

• Yaris, corolla ve hilux diyorum ben.

• Toyotanın her arabası alınır, eşek niyetine binilir ama güzel arabası fazla yok sanki.

gt86, land cruiser ve rav4 daha farklı, güzel geliyor bana. Cressida da efsanedir ama kalmadı pek. 2.0 v6 motor, arkadan itiş, kadife ömürlük iç döşemeler vs vs.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.