Şimdi Ara

toyota servislerinde ne gibi fiyatlar talep ediliyor?...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracımı toyota yetkili bir servise götürmeyi düşünüyorum.
    ancak çevremdeki arkadaşlar hiç tavsiye etmiyor...
    oldukça uçuk fiyatlardan bahsediyorlar...
    bu konuda gerçekten fikir sahibi olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim...
    Aracı 2 ay kadar önce aldım...araç 99 corolla terra 1.6 otomatik şanzıman ve içimin rahat etmesi için genel bir bakım düşünüyorum...çünkü bu araca en az 4 sene bineceğim...fiyat ne aralıkta olur o konuda da birşeyler yazarsanız sevinirim..

söyleyecekleriniz bana yön verecektir....
    şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliyoni -- 20 Kasım 2007; 23:26:34 >

• Güzel araba almışsın hayırlı olsun.Korkma, servise gitti diye kimseye haciz gelmiyor.Aracınla can taşıyorsun,git servise güzelce her türlü bakımını yaptır.Ayrıca ben senin yerinde olsam bakımını serviste yaptırdığını belgelemeyen adamın arabasını almazdım.Bundan sonra böyle kardeşim,ben hem bu şekilde belgeliyorum hem de alırken aynı şeyi karşıdan talep ediyorum.
  • git servise ekspertiz yaptır...çıkan fiyat fazla gelirse yaptırmazsın...
  • git servise şu sorunlarım var fiyat almak istiyorum de, sonra bi de özele git sana hangisi mantıklı geliyorsa onu yap

burada yazmakla bi sonuç çıkmaz, polemikten öteye gidemez
  • Şimdiye kadar Rutin bakımlar dıında sadece bir kez uzaktan kumanda taktırmak için servise gittim. Rutin bakım fiyatları bence uçuk değil uzaktan kumanda içinde 13 YTL almışlardı. Servislerin işçilikleri aslında çok pahalı değil fakat parçalar pahalı.
  • eğer aracında bir sorun yoksa KESİNLİKLE kurcalatma.

yağını suyunu koy devam et.

quote:

Orjinalden alıntı: aliyoni

Arkadaşlar aracımı toyota yetkili bir servise götürmeyi düşünüyorum.
    ancak çevremdeki arkadaşlar hiç tavsiye etmiyor...
    oldukça uçuk fiyatlardan bahsediyorlar...
    bu konuda gerçekten fikir sahibi olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim...
    Aracı 2 ay kadar önce aldım...araç 99 corolla terra 1.6 otomatik şanzıman ve içimin rahat etmesi için genel bir bakım düşünüyorum...çünkü bu araca en az 4 sene bineceğim...fiyat ne aralıkta olur o konuda da birşeyler yazarsanız sevinirim..

söyleyecekleriniz bana yön verecektir....
    şimdiden teşekkürler...

• aracın ka. km'de. ne zaman aldın. ne kadar km. geçtin. bundan onceki bakımı ne zaman yapılmış. bunlarda etken tabiki. ama en mantıklısı servisine giderken yol ustunde varsa sor ozel servislere ne kadar diye. sonra nasıl olsa gideceksin servisine. bakarsın fiyatlara hangisi işine gelirse...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.