Şimdi Ara

Toyota Verso, şık tasarım ve çok yönlü yaşam alanıyla yenilendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
5.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Auris'in yenisini sevmemiştim aynı tip olmasına rağmen ama bu hoşuma gitti. Fakat o iç mekan.
  • Dış mekan gerçekten güzel olmuş ama bu sefer de iç mekan bence rakiplerinin çok gerisinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

Auris'in yenisini sevmemiştim aynı tip olmasına rağmen ama bu hoşuma gitti. Fakat o iç mekan.

Aynen, ön tasarım yeni auris'ten daha güzel, ama iç mekan rezalet'ten başka bir şey değil.
  • dışı güzel agresif olmuş,ama içi çok kötü, yukarıda resimlerdende anlaşılıyor en iyi iç mekan zafirada....
  • Toyota teknik açıdan sınıfının çok üstünde ama tasarım olarak ise bağkur emeklisi amca işi...
    Ama bu kasası gayet hoş olmuş bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paganra -- 24 Şubat 2013; 15:35:22 >
  • Dış tasarım güzel.ağzını fazla açmış gibi.Ancak iç tasarımdaki göstetgeler hoşuma gitmedi.Böle MPv tarzı olup dizel olmayınca tutmuyorum.
    yav bu caponları anlamıyorum.dizel motor yaparlar 1.4 190 tork 90 beygir.Yapsana kardeşim 1.6 120 bg felan. İnat ettiler. sanki.

Honda da dizel yok.halbuki 2.2 dizel motoru yılın dizel motru seçimişti.Yapsana kardeşim 1.6 120 bg 250 tork yeter.Kes şu vw nin önünü.

Bu firmalar araların da anlaşmışmı nedir.Sen şu motoru şimdi çıkarma,sende şu modeler dizel koyma. Şüphelerim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

quote:

quote:

quote:

Yakışıklı ama hala anlamiyorlar.
    Mpv denince dizel ve otomatik opsiyonu akla gelir.
    Napayım manuel benzinli aracı. .
    Lpg zaten imkansız. .
    Gerçekten şık bi araç ama bu da gol değil toyota..

Neden imkansız bildiğim lpgye en uyumlu sıfır motorlardan birisi..

7 kişilik araçta nereye kouacaksiniz tüpü?

Stepne hocam tatbiki de yedek lastik lüzumsuz artık bence..

Stepne nerede bu araçta? Arkada değil dışarıda altta.. oraya lpg kiti montajı yapıp ailemle yolculuk yapmam. Aklı olan kimse de yapmaz..

Yoksa stepne zaten önemli değil.

araca bakmadan yorum yapmada bizim memlekette görülür anacak stepnenin dışarda altda olduğunu nerden çıkardın verso bende var ve simit lpg tankı taktırdım stepnenin olduğu yere birde lastik tamir kiti bulunduruyorum araçtan gayette memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: dragongeorge

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Lpg zaten imkansız. .

Neden imkansız bildiğim lpgye en uyumlu sıfır motorlardan birisi..

7 kişilik araçta nereye kouacaksiniz tüpü?

Stepne hocam tatbiki de yedek lastik lüzumsuz artık bence..

Stepne nerede bu araçta? Arkada değil dışarıda altta.. oraya lpg kiti montajı yapıp ailemle yolculuk yapmam. Aklı olan kimse de yapmaz..

Yoksa stepne zaten önemli değil.

araca bakmadan yorum yapmada bizim memlekette görülür anacak stepnenin dışarda altda olduğunu nerden çıkardın verso bende var ve simit lpg tankı taktırdım stepnenin olduğu yere birde lastik tamir kiti bulunduruyorum araçtan gayette memnunum

Evet eksik bilgi ile yorum yapmışım. 2009 yılından sonra stepneyi içeri almışlar. Nazikçe beni duzelttiginiz için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2013 model makyajlı Toyota ların hiç bir modelini beğenmedim. Siyah renkle sanki bıyık yapmışlar arabalara. 2012 LER ÇOK GÜZELDİ OYSA.
  • Toyota güzel araba ama dış dizaynları ben beğenmiyorum.

Hele son tasarımları Star wars'taki Stromtrooper askerleri gibi görünüyor gözüme

http://www.google.com.tr/search?q=stormtrooper&hl=tr&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=OPQ-UbbHLsmSOOS7gEA&sqi=2&ved=0CEYQsAQ&biw=1280&bih=909
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

2013 model makyajlı Toyota ların hiç bir modelini beğenmedim. Siyah renkle sanki bıyık yapmışlar arabalara. 2012 LER ÇOK GÜZELDİ OYSA.

Hemde ince bıyık
  • Çok komik ...Bıyıklı Toyotalar .. Seneye de sakal yaparlar .....

2013 için bir yenilik yapacaklarsa tüm araç firmalar ı için söylüyorum; dışa makyaj yapmasınlar , daha az yakan araç tasarlamaya çalışsınlar. Dünyada ki yakıt kaynakları tükeniyor. Yeni gelecek kuşakları düşünmek lazım.

Güneş enerjisi ile çalışan araç yapsınlar örneğin. Yada rüzgar enerjisi ile. Elektrik ile çalışan yaptılar ama fiyatı çok yüksek.

Bu benzin , motorin fiyatları böyle pahalı iken? Dünyada en pahalı benzin bizde. En çok araç vergisi de bizde.

Araba kullananlar olmasa vergiler nereden kesilecek ? Ne yapsak bisiklete mi binsek acep : )

Alternatif yakıtlar bulunsa, kullanılsa.... Benzin motorin sudan ucuz olsa....

Araç fabrikalarının hepsi: ülkemle anlaşıp yurdumuzda fabrikaları anlaşmalı olarak açılsa ve böylelikle hem işsizliğe çare olsa hem gümrük vergisi ortadan kalksa, herkesin kapısının önünde aracı olsa..

Üretim de de Çin Malı kullanılmasa ..... Örneğin Yozgat ta krom çıkıyor, dış ülkelerin satın almak istediği kadar ....Ülkem maden yatağı , her şeyin en iyisi kralı bizde . Yeter ki çıkarmayı işlemeyi bilelim. Türkiye dünyada Bor Madeni zengini. Bor ne ? Jet yakıtı, uçak yakıtı, otomobil ve inşaat sektöründe kullanılıyor ayrıca. Dış ülkelere satıyoruz..

Bir gün tüm madenlerimiz ortaya çıkacak iNŞALLAH. Ülkem fabrikalar la dolacak. Hiç işsiz kalmayacak, fakir kalmayacak güzel yurdumda.....

• toyota tasarımcıalrına bişey olmuş.(ç)alıntı da olsa yakışıklı araç yapmaya başladılar
  • quote:

Lpg zaten imkansız. .

1.4 dizel motorlarını koyacak halleri yok adamların.
  • Slm arkadaşlar.29 marta yenilenen verso elegant aldım.daha önceden 2005 comfort kullanıyordum.bayılıyorum bu araca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

Çok komik ...Bıyıklı Toyotalar .. Seneye de sakal yaparlar .....

2013 için bir yenilik yapacaklarsa tüm araç firmalar ı için söylüyorum; dışa makyaj yapmasınlar , daha az yakan araç tasarlamaya çalışsınlar. Dünyada ki yakıt kaynakları tükeniyor. Yeni gelecek kuşakları düşünmek lazım.

Güneş enerjisi ile çalışan araç yapsınlar örneğin. Yada rüzgar enerjisi ile. Elektrik ile çalışan yaptılar ama fiyatı çok yüksek.

Bu benzin , motorin fiyatları böyle pahalı iken? Dünyada en pahalı benzin bizde. En çok araç vergisi de bizde.

Araba kullananlar olmasa vergiler nereden kesilecek ? Ne yapsak bisiklete mi binsek acep : )

Alternatif yakıtlar bulunsa, kullanılsa.... Benzin motorin sudan ucuz olsa....

Araç fabrikalarının hepsi: ülkemle anlaşıp yurdumuzda fabrikaları anlaşmalı olarak açılsa ve böylelikle hem işsizliğe çare olsa hem gümrük vergisi ortadan kalksa, herkesin kapısının önünde aracı olsa..

Üretim de de Çin Malı kullanılmasa ..... Örneğin Yozgat ta krom çıkıyor, dış ülkelerin satın almak istediği kadar ....Ülkem maden yatağı , her şeyin en iyisi kralı bizde . Yeter ki çıkarmayı işlemeyi bilelim. Türkiye dünyada Bor Madeni zengini. Bor ne ? Jet yakıtı, uçak yakıtı, otomobil ve inşaat sektöründe kullanılıyor ayrıca. Dış ülkelere satıyoruz..

Bir gün tüm madenlerimiz ortaya çıkacak iNŞALLAH. Ülkem fabrikalar la dolacak. Hiç işsiz kalmayacak, fakir kalmayacak güzel yurdumda.....

Rizgar enerjisi arabalarda kullanılamaz. Alınan enerji = verilen enerji fizik kuralı buna imkan tanımıyor. Ama hibrit arabaları daha da geliştirebilir, aynı zamanda güneş enerjisi ile şarj edilebilir hale getirebilirler sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: PDRM

Slm arkadaşlar.29 marta yenilenen verso elegant aldım.daha önceden 2005 comfort kullanıyordum.bayılıyorum bu araca.

Aracınız hayırlı olsun. Hangi renk, donanım ve kaça aldınız acaba? Bir de izlenimlerinizi paylaşır mısınız? 2005 verso ile kıyaslar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PDRM

Slm arkadaşlar.29 marta yenilenen verso elegant aldım.daha önceden 2005 comfort kullanıyordum.bayılıyorum bu araca.

Hayırlı olsun, iç konsol tasarımı hariç çok beğendiğim bir araç.

Aracınızı aldıktan sonra inceleme yapmanızı bekliyoruz.

Liste fiyatından indirim yaptırdınız mı? Ne kadar?
  • slm arkadaşlar teşekkür ederim .İk başta 2el düşünürken kasanın yenilendiğini öğrendim. Elagant modelini sıkı pazarlık sonucu 57000 tl. Gümüş gri renk aldım.trafik sigortası ile ilk 6 aylık mtv onlara ait.kaskoda kampanya varmış 1042 tl. full kasko yaptırdım bayide. 2005 versomda aynı renkti.ilk 300 kmde benzin sarfiyatı çak fazla idi.servisle görüştüm.zamanla yakıt tüketiminin düşeceğini söyledi.şuan için tam düştü diyemem.sürekli şehir içi kullanıyorum ve benim hesaplamama göre 50 kuruş yakıyor şehir içi.araçın boyutlarına göre ilk kalkışı güzel.gaza dokundukça vites artırımı istiyor.araçla 180 yaptım ve araç yaptığınız hızı göstermiyor hissetmiyorsunuz.özellikle 60 70 km ile giderken sanki 2.viteste gidiyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz.Araçta şöyle bir sorun var.bayiylede görüştüm.başta söylememişlerdi ve diğer müşterilerinden de aynı şikayeti aldıklarını söylüyorlar.problme şu: aracı debriyaja basarak çalıştırıyorsunuz.ancak ben sonraki çalıştırma girişimlerim başarısız oldu.kaç kere denedim aracı çalıştıramadım.kazara çalıştırdım ve bayinin yolunu tuttum.derdimi anlattım.paspası geri çekti ve arac çalıştı.paspas debriyajın tam altına denk geldiği zaman araç çalışmıyor:)paspası sürekli kontrol etmeniz yada bir kısmını kesmeniz yada hiç kullanmamanız gerekiyor. aracımı daha tam olarak inceleme fırsatı bulamadım. 7 yaşında bir oğlum ve 17 aylık ikizlerim olduğu için incelemek için zaman bulamıyorum bu konuda üzgünüm.ama en kısa zamanda inceleyeceğim görüşlerimi fikirlerimi burada sizlerle paylaşacağım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.