Şimdi Ara

Toyota Yaris 1.0 Terra Yakıt Tüketimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ocean92

50 tl benzinle 100 km yapamıyorum aynen öyle, satıp dizel birşey mi almalı yoksa 1.0 motor araca lpg taktirabilir miyiz, daha doğrusu forumlarda takıldığını okudum fakat verim alabilir miyiz sonuçta 1.0 motor performans düşüşü vs şeklinde sıkıntılar..
    Emanet 0.8 lt chevrolet spark kullanıyorum, hemide lpg li . Sizin araca her türlü lpg takılır, yeterki uyumlu olsun.

Lafım size değil yanlış anlamayın. Motor hacmi küçük diye, bu tarz araçların 4-5 lt yakmasını beklemek yanlıştır. Motor hacmi büyükçe veya küçüldükçe aynı oranda yakıt tüketimi olmuyor maalesef. Orn; bu araçla 7.5lt lpg tuketirken, sattığım clio ile 9.5lt lpg tüketiyordum. Kabaca Motor hacim farki %75, tuketim farki %25.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam haliyle motor hacmi düşük olunca biraz daha az yakmasını bekliyor insan Fakat lpg'ye geçeceğim gibi duruyor.Yukarıda arkadaşlar performansı düşürmediğini söylemiş.Zaten aracın kendisi de performans aracı değil sonuçta çok sıkıntı edeceğim bir durum değil.Aracıma uyumlu bir marka model önerebilecek kullanan var mıdır acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.