Şimdi Ara

Toyota'yla en fazla kaç km yapılabilir ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43
Cevap
2
Favori
52.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alfredo

İstanbul'da şehir içi taksiler Albela'larla 500bin yapabiliyorlarsa, gerisini sen düşün.

Alıntıları Göster
    Urfada satış müdürü geçenlerde 1 aracın 1milyon km de geldiğini söyledi, araç belediyenin resmi aracıymış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: webcin

Urfada satış müdürü geçenlerde 1 aracın 1milyon km de geldiğini söyledi, araç belediyenin resmi aracıymış...

Alıntıları Göster
    gecen hafta gördüm taksiciyle muhabbet ederken 697bin kusur km deydi arabasi bundan bi onceki kasa sedan toyota bildigin 1.6. adam aldıgı gun tup taktırmıs.

abi tup ne is hic araba buyuk problem actimi dedim. zamanında bakımını yaptırdıkdan sonra orjinal parcayla ne sorun cıkacak yigenim dedi :) aynen boyle arabana bakarsan bag bakmassan dag :) satmıcanmı dedım ne satacam dıo bu km de kımse almaz ama ben devam ederim kullanmaya dio :D olmadı ogluma veririm binsin dio :D

• quote:

Orijinalden alıntı: yoldash

gecen hafta gördüm taksiciyle muhabbet ederken 697bin kusur km deydi arabasi bundan bi onceki kasa sedan toyota bildigin 1.6. adam aldıgı gun tup taktırmıs.

abi tup ne is hic araba buyuk problem actimi dedim. zamanında bakımını yaptırdıkdan sonra orjinal parcayla ne sorun cıkacak yigenim dedi :) aynen boyle arabana bakarsan bag bakmassan dag :) satmıcanmı dedım ne satacam dıo bu km de kımse almaz ama ben devam ederim kullanmaya dio :D olmadı ogluma veririm binsin dio :D

Alıntıları Göster
    Sattığım corolla 306.000'deydi

• quote:

Orijinalden alıntı: murtilaf

Alıntıları Göster
    valla konumuzla marka boyutunda pek ilgisi yok ama yinede yazmak istedim bir internet sitesinde satılık 3.20d ilanı gördüm araç 2005 model vwe 245.000 km'de sıkı durun fiyatı veriyorum tam tamına 67.000 Tl istiyorlar oha dedim aslında başka birşeyde dedimde burada yazılmaz ayıp olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aya027

valla konumuzla marka boyutunda pek ilgisi yok ama yinede yazmak istedim bir internet sitesinde satılık 3.20d ilanı gördüm araç 2005 model vwe 245.000 km'de sıkı durun fiyatı veriyorum tam tamına 67.000 Tl istiyorlar oha dedim aslında başka birşeyde dedimde burada yazılmaz ayıp olur.

normal bakimliysa bmw dizeller 750 bin rahat gider kuzendeki 280 bindeki 2002 x5 e 75 bin veren var...
  • quote:

KAÇA SATTINIZ?
    bende dizeli 4-5 sene sonra aynı km lerde satacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecz_mel

quote:

KAÇA SATTINIZ?
    bende dizeli 4-5 sene sonra aynı km lerde satacağım?

Alıntıları Göster
    96 model su an 447000 de ve halen tıkır tıkır devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

Alıntıları Göster
    kesin bir bilgi verilemez yağı suyu benzini aksatılmadıysa hayat boyu gidebileceğini düşünüyorum.heralde biraz abarttım 1.000.000 gider
  • Hem toyotaya binip hemde km den bahsediyorsunuz, ayıp ya!
    japonlar duymasın topluca harakiri yaparlar valla. Adamların gururyla oynamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asbengu

Hem toyotaya binip hemde km den bahsediyorsunuz, ayıp ya!
    japonlar duymasın topluca harakiri yaparlar valla. Adamların gururyla oynamayın.
    2 Hafta önce, Toyota Corolla Taksi Benzinli 789.000( küsüratını hatırlamıyorum) kilometredeydi. Balata ve diğer ufak şeyler haricinde herhangi bir harcama yapmıyorum dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GobliN

2 Hafta önce, Toyota Corolla Taksi Benzinli 789.000( küsüratını hatırlamıyorum) kilometredeydi. Balata ve diğer ufak şeyler haricinde herhangi bir harcama yapmıyorum dedi.

Alıntıları Göster
    Ohooo bu yazılanlardan sonra Toyota almak lazım. Mevcut aracımı satayım 1999/2002 toyota alacağım söz
  • girin vtunnel e.youtube yazın bağlanın. youtube un arama çubuğuna "yaris sedan " yazın. 354 bin mil (540 bin km) de bir arabanın videosunu görürsünüz. Adam sadece rutin bakımlarını yaptırdım diyor.Alın size toyota farkı.Mış la mişle uğraşmayın gözlerinizle görün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

Alıntıları Göster
    Bir toyota nın yapacağı km yi tek bir kullanıcı göremez arkadaşlar,o yüzden 150-200.000km ye gelmiş 2. el araç almayacaksanız bu tür şeylere fazla takılmayın,

Eşimin akrabası Ankara da taksici, yağını suyunu koyup iyi kullandıktan sonra Toyota - Fiat - Hyundai çoğu 450-500.000km de ve hala gidiyor diyor,doğrudurda.

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Bir toyota nın yapacağı km yi tek bir kullanıcı göremez arkadaşlar,o yüzden 150-200.000km ye gelmiş 2. el araç almayacaksanız bu tür şeylere fazla takılmayın,

Eşimin akrabası Ankara da taksici, yağını suyunu koyup iyi kullandıktan sonra Toyota - Fiat - Hyundai çoğu 450-500.000km de ve hala gidiyor diyor,doğrudurda.

Alıntıları Göster
    İyi bakılan motorların çok uzun km yapabilmesi Toyota'ya özgü bir şey değil. İyi bakılan, fazla hırpalanmayan, bakımları zamanında ve eksiksiz yapılan hemen hemen her normal motor (çok aşırı sıkıştırma oranlı veya turbo basınçlı olanlar için bişey diyemem) 400-500-600 binleri görebilir. Belli bir miktar güç kaybı, kompresyon düşmesi olabilir, o da normal.

• quote:

Bakın bu da doğrudur. katılıyorum. Yalnız bahsedilen km lere gelirken motorları sağlam kalmış fakat ön takım değiştirmiş yada kliması elden geçmiş fiat ve hyundai ler de çok. Toyotada bunlar nispeten daha az. Belki toyota dan ticari taksi yapanlar azdır ondan da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecz_mel

quote:

Bakın bu da doğrudur. katılıyorum. Yalnız bahsedilen km lere gelirken motorları sağlam kalmış fakat ön takım değiştirmiş yada kliması elden geçmiş fiat ve hyundai ler de çok. Toyotada bunlar nispeten daha az. Belki toyota dan ticari taksi yapanlar azdır ondan da olabilir.

Alıntıları Göster
    hunadiden renodan iyi ozaman bunların motorları

• quote:

Orijinalden alıntı: yaren2023

şaka mı yapıyosun tabiiki :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlgkrn

quote:

Orijinalden alıntı: yaren2023

şaka mı yapıyosun tabiiki :D

Alıntıları Göster
    2 gün önce şişliden ticari taksiye bindim 720000 kmdeydi(küsürü hatırlamıyorum) demde dizel yemin ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlgkrn

2 gün önce şişliden ticari taksiye bindim 720000 kmdeydi(küsürü hatırlamıyorum) demde dizel yemin ediyorum

Alıntıları Göster
    buyrun taksi km si 912.646km
    lpg li kullanılmış yağ su rutin bakımlar haricinde herhangi bir sorun çıkmamış

Toyota'yla en fazla kaç km yapılabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyDNA -- 9 Kasım 2012; 19:37:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: speedyDNA

buyrun taksi km si 912.646km
    lpg li kullanılmış yağ su rutin bakımlar haricinde herhangi bir sorun çıkmamış

Toyota'yla en fazla kaç km yapılabilir ?

Alıntıları Göster
    albea taksiye bindim. dizel. 704.000 km gösteriyordu göstergesi ve yağ gibi gidiyordu araba
    fiatın albeası dur durak bilmeden 700.000 yapıyorsa, toyota en kötü 1.500.000 km yapmalı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.