Şimdi Ara

Toz kullanımı hakkında tavsiye ve yorum ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Buradaki bilgili arkadaşlara sormak istediğim bazı şeyler var.
    Şimdi benim yaş 22 boy 1.87 kilomda 71 civarı . Artık inanın gına geldi zayıflıktan e malum ocak ortasındayız yaza bişey kalmadı . Şimdi size sormak istediğim şu .

Daha önce 1 ay 1 ay arada spora gittiğim oldu tabi bıraktım . Karbonhidrat tozu alıp aynı anda spora başlamak istiyorum . Bir sorun yada sıkıntı yaratırmı ? Çatlak paylaşanlar olmuş bilirsiniz klişe ciğer kurutur kanser yapar gibi dedikodular da var biraz aydınlatabilir misiniz acaba beni .Mesela 1 karbonhidrat tozu aldım 30 servis diyor ama günde 2-3 kere alıyoruz . bu bana 10 gün mü yetecek sadece ?

Şimdiden teşekkürler gerçekten yorumlarınzı benim için çok önemli bekliyorum . :)

• 30 servis diyorsa ve günde üç kere kullanacaksan, cevabı bulmak için 30' u üçe bölecen. Bunun da cevabı 10 dur. Sonuç olarak 30 servislik ürün sana 10 gün yetecek :)
    Bunun yanında fıstık ezmesi almanı tavsiye ederim. Gold olabilir. Günde 1 kavanoz ye. Bak nasıl kilo alıyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fıstek ezmesiyle oğlum ciddi oranda kilo almaya başladı
  • Beslenme : Fistik ezmesi, muz , bulgur pilavi , makarna, su

Destekleyici : Gainer, Creatine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem için Yorum ve Öneri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.