Şimdi Ara

[SATILDI] TP-Link Archer VDSL2 Modem (SIFIR GİBİ) - 2 TANE ADSL MODEM (SIFIR-AZ KULLANILMIŞ) 🔥HEPSİ 750 TL🔥

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 TP-Link Archer VDSL2 Modem (SIFIR GİBİ) - 2 TANE ADSL MODEM (SIFIR-AZ KULLANILMIŞ) 🔥HEPSİ 750 TL🔥

Çok önceden vodafone nete geçtiğim için kenara kaldırdığım, uzun zamandır kullanılmayan modemimi satıyorum. Zamanında bir problem nedeniyle garantiden yenisini göndermişlerdi. Kullanmadan kutuya kaldırdım diye hatırlıyorum. Kullandıysam da çok az kullanmışımdır. Yani sıfır veya sıfır gibi diyebiliriz. Garantisi bitmiştir. Ürün şu an en ucuz 1200 TL'ye satılıyor. Ben makul bir rakama satıyorum. Alıcısına hayırlı olsun...

FİYAT : 550 TL

Özelliklere buradan bakabilirsiniz ;

Archer VR300 | AC1200 Wireless VDSL/ADSL Modem Router | TP-Link Türkiye

[SATILDI] TP-Link Archer VDSL2 Modem (SIFIR GİBİ) - 2 TANE ADSL MODEM (SIFIR-AZ KULLANILMIŞ) 🔥HEPSİ 750 TL🔥

TP - Link W8961N 300Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router (SIFIR)

Uzun zamandır kenarda duran sıfır bir modemdir. Garantisi bitmiştir. Garantiden yenisi gönderilmişti ama başka modeme geçtiğim için kenarda öylece durmuştur. Alıcısına hayırlı olsun.

ZTE ZXHN H108N ADSL MODEM (AZ KULLANILMIŞ)

Uzun zamandır kenarda duran ve iyi durumda olan bir modemdir. Az kullanılmıştır. Garantisi bitmiştir.

FİYAT : İki modem birlikte 300 TL'dir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.