Şimdi Ara

TP-Link Archer VR300 AC 1200 Mbps Vdsl Modem 1 aylık Asus Modemle Takas Olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sinop İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TP-Link Archer VR300 AC 1200 Mbps Wireless vdsl modem...

1 ay önce falan hepsiburada dan aldım.(satıcı:hepsiburada)..Modemden genel olarak bir şikayetim yok...ama internet hızım kritik seviyede 52-64 mbs arası dalgalı..Servis sağlayıcım 50 mbs(5112 gibi birşeydi) sabitledi ama akşam saatlerinde 20 dk bir kopma oluyor...Servis sağlayıcım hızımı 46 mbs falan düşürse sorun kalmayacak ama düşüremiyormuş..Direk 35 mbs indiriyorlar o hızda bana uymuyor 45 mbs kullanmak varken 35 insin istemiyorum..Bu yuzden modeme gelen hızı ayarlayabileceğim yani snr ile oynayabileceğim bir modeme geçmek istiyorum...

satılık : >>>300tl sıfırdan farkı yok 395 tl ye almıştım.kargo bana ait.

takaslık: asus snr değiştirebileceğim bir modemle takas ederim altı-üstü konuşulur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UA57 -- 10 Ekim 2020; 10:0:6 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• yeni modem aldığım için(asus n17u) benzer modemlerle takas iptal edilmiştir..üst seviye modemlerle takas olabilir(asus marka n17u üstü modemler)

yeni modem aldığımda ucuzda olsa satmayı düşünüyordum ama router olarak kullanırım yedekte de bir modemim olur diye düşündüm...ayarlayabilirsem router olarak kullanacağım..ama konuyu açtığım için alan olursa satış geçerli çokta satmak istemediğim için indirim yok.

• ürün forumdan bir arkadaşa önce ürün sonra ödeme şeklinde satılmış kargosu yapılmıştır. konu kapanabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.