Şimdi Ara

TP-Link CPE610 300 Mbps Dış Ortam Access Point

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 TP-Link CPE610 300 Mbps Dış Ortam Access Point

Ürün temiz ve sorunsuzdur.Kozmetik olarak 10 üzerinden 10 alır. 2023 yılına kadar garantisi devam etmektedir.

Ürün Özellikleri

• 5GHz kablosuz veri hızlarıyla 300Mb/s'ye varan hızlar
    • 23dBi yüksek kazanımlı ve yönlü 2×2 MIMO anten ve özel olarak ayrılmış metal reflektör, uzun mesafeli uygulamalar için idealdir
    • Mükemmel hüzme yönlülüğü, gelişmiş gecikme ve gürültü iptal
    • Yenilikçi yaylı kilit parçaları, hızlı kurulumu mümkün kılarken sağlam yapıya sahip tasarım, CPE610'u güçlü rüzgarlarda bile dengede tutar
    • Hava koşullarından etkilenmeyen dayanıklı IP65 kaplayıcı ile 15 kV ESD ve 6 kV yıldırım koruması, her türlü hava koşullarına uygunluk sağlar
    • TP-Link Pharos MAXtream TDMA teknolojisi veri hacmini, kapasite ve gecikme performansını iyileştirir
    • Pharos Control, yöneticiler için ücretsiz merkezi bir yönetim sistemi sunar
    • AP / İstemci / Yineleyici / AP Yönlendirici / AP İstemci Yönlendirici (WISP) çalışma modları
    • Pasif PoE, esnek devreye alma ve kolay kuruluma olanak tanır

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• merhabalar hayırlı satışlar hocam. Bir şey soracaktım bu cihaz 5 ghz, benim bağlanacağım modem ise 2.4 ghz destekliyor. Bu cihaz ile o modemin internetine bağlanabilirmiyim. Yani 5ghz olan bu cihaz 2.4 ghz olan bir modemin internetini kullanabilir miyim, bağlana bilirmiyim?

• Hayır baglanmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.