Bu ürünün alıpta Tivibu'yu kullanabilen var mı tüm etkin servisleriyle? Sitesindeki en güncel firmware'leri yükledim fakat ttnet ve telekom destek vermedi, standart iptv ayarlarını yaptım görüntü geç geliyor, internaktif servislerin hiçbirisi çalışmıyor kanal bilgileri de dahil olmak üzere sadece yayın var, ADSL kullanıcısıyım ayrıca, bu ayarları gerçekleştiremiyorsam iade etmeyi düşünüyorum da yardımcı olabilir misiniz?
yyaaaa kullanan varsaaaaa ne kadar çektiğini solesinler mesala ne kadar alandan çekiyorrr .Bina arasında dağıtım yapmak istiyorum bu modem işe yararmı .Teşekkürler
Uydunet abonesiyim kablo modeme baglayip bu urunu sadece router olarak kullanabilirmiyim ?
Bence piyano siyahı olması kötü olmuş, oldukça büyük bir yüzeyi piyano siyahı. Bu tasarımdaki cihazlar çabuk çizilen tozu çabuk gösteren ve temizlenmesi zor oluyor mümkünse asla piyano siyahı cihaz almayı düşünmem, baştan kaybetmiş benim için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme