Bildirim
TP-LİNK TD-W8961ND modem arayüze girme sorunu (192.168.1.1 çalışmıyor) (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Konunun bir önceki sayfalarını okursan
Bu modeme saldırı olduğunu ve sorunun çözülemediğini okuyabilirsin.
8960 modeli ile değiştirmekten baska şansın yok -
quote:
Orijinalden alıntı: TiSKE
Konunun bir önceki sayfalarını okursan
Bu modeme saldırı olduğunu ve sorunun çözülemediğini okuyabilirsin.
8960 modeli ile değiştirmekten baska şansın yok
www.tp-link.com.trInvalid URLhttp://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=219&model=TD-W8960N
bu linkteki modemimi almam lazım diyorsun
TP-LİNK TD-W8960N
-
yess -
-
Modemin altında yazana göre yuklemelisin
Zaten başka firmware kabul etmeyecektir
Ben 3 haftadır 8960n kullanıyorum
arayüze anında girebiliyorum özel bir ayar yapmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 15 Mayıs 2015; 23:42:46 > -
tşk ederim.şimdi internetten sipariş verdim.modem gelince buraya yazarım artık. -
Tplink ile tlf da görüştüm. Modem 7/24 açık kaldığından,modem kendini kitlemeye alıyor dediler.modemi kapatıp açınca 192.168.1.1 den arayüze girilebilir dediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de TD-W8951ND D-smart net ile birlikte verilen modem var.aynı sorun var.bir zaman sonra arayüze girilemiyor.modeme kablosuz bağlantı hızları düşüyor.yok mu bunu çaresi. -
quote:
Orijinalden alıntı: ismetturgut
Bende de TD-W8951ND D-smart net ile birlikte verilen modem var.aynı sorun var.bir zaman sonra arayüze girilemiyor.modeme kablosuz bağlantı hızları düşüyor.yok mu bunu çaresi.
hem bu forumda ve diğer internet forum sitelerinde bu sorunua bir çözüm bulanamamış ne yazıkki -
bi benim dediğime bakar mısınız? -
Vallahi bende de bu modemden var. Sırf antenlerinin kuvvetli olması yüzünden aldım. TP-Link aklımda yoktu. Bazı kullanıcı incelemelerini okuyunca aldım. Fakat aldığım tarihten bir kaç ay sonra sorunlar başladı. Herkesin dediği gibi yönetici arayüzüne giremiyorsunuz. Mutlaka yeniden başlatmanız lazım. Neyse dedim. Ama son bir senedir şöyle bir derdim var. Mesela yazlığa gittim. Giderken de evdeki modemi kapatıp fişini çektim. Geldiğimde kimi cihazlar kablosuz ağı görürken kimi cihazlar görmüyordu. Bir kaç kere yeniden başlatınca kablosuz ağ bir şekilde tüm cihazlarda görünür hale geliyordu. Cihaza güveniyorum ya, dedim dizüstü bilgisayarım biraz eski. Ondandır dedim. Gittim yepyeni bir dizüstü aldım. Sonuç? Aynı... Bir de cihazın üst tarafında sararmalar başladı. Sanırım çok ısınıyor. Sorunlarımı çözemezsem bir daha TP-Link mi asla dyeceğim. -
Tp-link dünyadaki en iyi üreticidir. Cihazlarının tamamı birinci sınıftır. Haklarını yemeyelim. Muhtemel küçük sorunları o şirkete yüklemek haksızlık olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mt8 -- 27 Mayıs 2016; 20:39:44 > -
Arkadaşlar ben de bu ürünü ilk aldığımda çok memnun kalmıştım bir sene falan sorunsuz kullandım.Neyse kasımda askere gittim nisanda bir geldim pinglerim yüksek.Bİlgisayarım biraz eskimişti,sorun bilgisayarda sandım.Gittim güzel bir laptop aldım.Bir ping test yaptım sonuç yine aynı.Arayüze girmeye çalıştım,şok oldum arayüze de girmiyor.Araştırmalarım beni buraya getirdi.Görüyorum ki bu modemi kullanan hemen hemen herkes aynı problemi yaşamış.Merak ettiğim iki şey var:Birincisi,neden bir sene boyunca arayüze sorunsuz girdim de şimdi giremiyorum.İkincisi ise,ping probleminin modemle alakası var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niyazigs1905 -- 5 Haziran 2015; 23:09:16 > -
Benim tp linke olan güvenim sarsıldı.bu saatten sonra tp link almam heralde, ayrıca çevremede aldırmıyorum artık.Eskiden F/P olduğundan herkese önerirdim -
slm arkadaşlar
bendede TPLİINK W8961ND V1 var modem arayüze girmiyorum. modemi 1 dk süre basılı tutarak yeniden yüklüyorum ama 1 saat sonra yina aynı oluyor. modeme girmiyor.
2 aydır internet kullanamıyoruz -
arkadaşlar bu virüs mü yoksa modem hatasımı acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: hme0779
slm arkadaşlar
bendede TPLİINK W8961ND V1 var modem arayüze girmiyorum. modemi 1 dk süre basılı tutarak yeniden yüklüyorum ama 1 saat sonra yina aynı oluyor. modeme girmiyor.
2 aydır internet kullanamıyoruz
aynı modeli aldım 3 gun önce.. arayüz sayfası açılmıyor. modemi kapatıp açtıktan sonra giriyor fakat bir dahaki denemede yeniden girmiyor.. tp linke mail attım bakalım . geri dönünce ne diyecekler -
Bütün magdurlara sesleniyorum
Servisten TD-W8960N modeli ile değişim talep edin mavi renk olan ile
Ne kadar cok sık arayıp haklılığınızı ispatlarsanız başarı yakındır.
Onlar da üreticiden tahsil ederler zararlarını
Nasıl olacağını önceki mesajlarımda yazdım
@mt8, @jawseren, @hme0779, @starex_01, @niyazigs1905,@noluftu,@uzil,@ego37,@ismetturgut,@RslClk
-
arayüze ulaşamama soruna bir çözüm buldum fakat işinize yarar mı bilmiyorum, d-smart internet kullanıyorum, tp-link modem verdiler, daha internetim aktif edilmemişken modem arayüzünde rahat rahat dolaştığımı hatırlıyorum. aradan aylar geçti kablosuz şifresini değiştirmek için modem arayüzüne girmeye çalıştım ve tabi ki giremedim, internetin aktif olmadığı dönemde arayüzde rahat rahat dolaştığımı hatırladım.
1- lan kablosunu modemden söktüm
2- modemin fişini çıkardım ve geri taktım
3- arayüze girdim, kablosuz şifremi değiştirdim, hiç sıkıntısız 5dk kadar arayüzde dolaştım
şimdi internete tekrar bağlandım ama şimdilik hala arayüze girebiliyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X