Şimdi Ara

TP LİNK TD854W MTU AYARI VİDEO ANLATIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
5.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ^^ akn takılınca biraz araştırma yaptim ama benim gibi td854w kullananlar malesef mtu degerlerini değiştirme yerini bulamadiklarini fark ettim ve ufak bir calışma sonucunda mtu değerleri ortaya cıktı videodan izleyebilrisiniz iyi günler.Bayramınız şimdiden mubarek olsun.
    video link:http://youtu.be/fHU5P6ZcX24
    http://www.youtube.com/watch?v=fHU5P6ZcX24&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASIMOGLU -- 15 Ağustos 2012; 20:35:17 >

• çok teşekkürler değer olarak ne yazabiliriz ?
  • Yukarıdaki dediklerini yaptım ve mtu ayarını buldum. ben de MTU ayarını 750 yaptım ve indirme hızı 800kbps oldu. modem TD854W
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeR34

Yukarıdaki dediklerini yaptım ve mtu ayarını buldum. ben de MTU ayarını 750 yaptım ve indirme hızı 800kbps oldu. modem TD854W

bir deneyelim .. bu modemi hiç sevmedim rezil bir modem kafasına göre baglantı gidiyor..
    önceden 8 mbit alıyordum şimdi 6 ...

sizin mtu yu bir deneyelim.teşekkürler
  • MTU ayarını yaptım hız birden düşüyor ama sonra da anında yükseliyor.
  • İndirme bizi artiyorda tarayici bizi nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba
    Arkadaslar ben üst komsumuzun internetini kullanıyorum bugün komşumuz tatile gitti bende modemi aldim bizim eve taktim fise girmedi bende reset atmanin ne olduğunu bilmiyordum yani fabrika ayarlarina döneceğini attim reset modemin adi değişti şifre değişti acil yardim ne yapmam gerekiyor LUTFEN COK ENDİSELİYİ,
    Modem D SMART NET

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dsmart hakkında bir bilgim yok modem markasını bi araştır internetden fabrika ayarlarina donunce giriş şifresi felan. Bu arada MTU dijital portlarda işe yaramiyor anolog aztec mi motorolamı ne o portlarda halen işlev yapiyor ama malesef bende işe yaramiyor.
    Misal
    Max: Upstream rate = 897 Kbps, Downstream rate = 16072 Kbps
    Bearer: 0, Upstream rate = 797 Kbps, Downstream rate = 8191 Kbps
    şu Bearer denen olay akn limiti dolunca 1 oluyor ondan sonrada mtu felan sökmüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.