Şimdi Ara

TP-LİNK TL-WA701ND TANIMSIZ AĞ - YEREL AĞ HATALARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kayınbabama TP-link TL-WA701ND modem aldım modem kurulum sorununu baya bir uğraştıktan sonra kurulumu gercekleştirdim fakat suan internete bağlanmıyor. Tanımsız ağ - yerel bağlantı diyor internete bağlanamıyor. Bir çözüm yolu arkadaşlar lütfen. Kayıbabama karsı mahcupta oldum...

• 701 modem diil access point dir. Nasıl bir kurulum yaptın yada ne yapmak istiyorsun daha detaylı yazarsan yardımcı olalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende TP-link TL-WA701ND access point aldım, modemde wirless olmadığından satıcı bunu önerdi. bende kurulumunu gerçekleştirdim fakat aynı sorun bende de var telefondan ve laptop dan sorunsuzca internete girebiliyorum fakat bakşa bir laptop daha var ondan giremiyorum "kısıtlı internet erişimi" yada" Tanımsız ağ" diyor, tablet den de bağlanmıyor başka arkadaşlar da cihazlarını getirdi birtürlü internet vermiyor cihaz, reset attım tekrar yapılandırdım wirless şifresini kaldırdım ama nafile sadece telefonum ve diyer laptop la bağlanabiliyorum, acces point ara yüzünden bağlı ıcihazlar kısmına girdiğimde cihazlar bağlı görünüyor ama internet i vermiyor cihazlara :( (diyer cihazlar evde gayet sorunsuz bir şekilde çalışıyor yani cihazlarda bir sıkıntı yok ^^)
  • modeminiz ile access point i aynı ip aralığına alın. modeminizin dhcp havuzunu daraltıp örn. 192.168.1.2 - 192.168.1.100 yapın
    access point den dhcp açın ip başlangıcını 192.168.1.101 bitişini 192.168.1.150 yapın. gateway olarak modemin ip adresini yani 192.168.1.1 girin
    dns olarak da 192.168.1.1 girin sorun çözülür.

not verdiğim ip adresleri modemin 192.168.1.1 nolu ip ye sahip olduğu varsayılarak yazdım.
  • bilgi için teşekkür ederim , malesef elimde kablo net modemi netMaster cxc-150 si var modem arayüzünde hiç bir ayar yapılandırılamıyor :( modemde port açma falan hiç birşey yapılamıyor :(
  • kablonet modem için yanlış cihaz almışsın. Router alman gerekirdi. Örn. Tplink 740n.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.