Şimdi Ara

Tp-Link TL-WN8200ND hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
23.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Değerli Müşterimiz;

Uzatma kablosu kullandığınızda ya ürün çalışmıyacaktır ya da cihazdan verim alamıycaksınızdır. Bu sebepten ötürü uzatma kablosu tavsiye edilmemektedir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE

Sayın yetkili wn-8200nd modeli ürünü aldığımda dizüstü bilgisarımda zaten var olan wifi den daha iyi bir çekim gücü elde edecekmiyim. Şu anda dizüstü bilgisayarım bir kademe çekiyor bazende kopmalar yaşıyorum bu ürün sorunumu çözer mi.
  • dolunayda D kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz;

Almış olduğunuz Wireless Adaptör cihazı Masaüstü bilgisayarlarda yada kablosuz özelliği olmayan bilgisayarlara kablosuz özellik katmak için kullanılan cihazlarımızdandır. Sizin alıcağınız cihaz modelleri aşağıda belirtmiş olduğumuz gibidir.

TL-WA850RE
    TL-WA750RE
    TL-WA701ND
    TL-WA801ND
    TL-WA901ND

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Değerli Müşterimiz;

Almış olduğunuz Wireless Adaptör cihazı Masaüstü bilgisayarlarda yada kablosuz özelliği olmayan bilgisayarlara kablosuz özellik katmak için kullanılan cihazlarımızdandır. Sizin alıcağınız cihaz modelleri aşağıda belirtmiş olduğumuz gibidir.

TL-WA850RE
    TL-WA750RE
    TL-WA701ND
    TL-WA801ND
    TL-WA901ND

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE

İlginiz için teşekkür ederim önerdiğiniz cihazlar sanırım benim işimi görmeyecek benim modeme yanı vericiye müdehale etme imkanım yok şöyle ki benim ttnet wifi noktalarından internete bağlanma hakkım var yani yasal.Evimin yanında bir ttnet wifi noktası var daha öncede belirttiğim gibi bağlanabiliyorum ama bir diş çekiyor ve bazen kopmalar yaşıyorum bu sinyal seviyesini güçlendirmek için öneriniz varsa sevinirim saygılar.

Laptoptan daha iyi cekecektir ama istedigin randimani alirmisin bilemem alfa markayi arastir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba Dolunay Bey ;

Bu noktayı güçlendirmek için size önerilen cihazları kullanmanız gerekmektedir.TTNET wi-fi noktalarında ekstra bir cihaz kullanmanız gerektiğinde izin alınması gerekebilir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • İlginize teşekkür ederim.
  • ben 2012/12/18 aldım teknosadan 90 tl degişim veya ürün iadesi yapablirmiyim cobuk çevep bekliyorum degiştirme veya ürün iadesi varsa hemen degiştireyim
  • Sayın TP-LINK yetkilisi,

MAC OS X'te çalışabilen herhangi bir wireless adaptörünüz mevcut mu ?

teşekkürler.
  • merhaba Tp link TP-LINK TL-WN8200ND mac destegi varmı? hepsiburada.com un sitesinde macos destegi var diye sipariş verdim sonra sizin sayfanızdan driver ınu indirmek istedim mac destegi olmadıgını gordum siparişi iptal ettim? ama emın olamadım hala varmıdr acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slapbas

merhaba Tp link TP-LINK TL-WN8200ND mac destegi varmı? hepsiburada.com un sitesinde macos destegi var diye sipariş verdim sonra sizin sayfanızdan driver ınu indirmek istedim mac destegi olmadıgını gordum siparişi iptal ettim? ama emın olamadım hala varmıdr acaba ?

8200nd, realtek 8192CU serisi chipset kullanıyor. Chipset için üretici MAC OSX için driver çıkartmış. Bu driver ile normalde çalışması gerekir. Lakin tp-link cihaz için özel bir driver hazırlıyorsa ve mac desteği yoksa bu konuda tp-link destek ekibinin bilgi vermesi gerekir. İlgili driver linkte:

http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=48&PFid=48&Level=5&Conn=4&DownTypeID=3&GetDown=false&Downloads=true#2777

• quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

quote:

Orijinalden alıntı: slapbas

merhaba Tp link TP-LINK TL-WN8200ND mac destegi varmı? hepsiburada.com un sitesinde macos destegi var diye sipariş verdim sonra sizin sayfanızdan driver ınu indirmek istedim mac destegi olmadıgını gordum siparişi iptal ettim? ama emın olamadım hala varmıdr acaba ?

8200nd, realtek 8192CU serisi chipset kullanıyor. Chipset için üretici MAC OSX için driver çıkartmış. Bu driver ile normalde çalışması gerekir. Lakin tp-link cihaz için özel bir driver hazırlıyorsa ve mac desteği yoksa bu konuda tp-link destek ekibinin bilgi vermesi gerekir. İlgili driver linkte:

http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=48&PFid=48&Level=5&Conn=4&DownTypeID=3&GetDown=false&Downloads=true#2777

teskekur ettim logic man ellrıne saglık cevap için. ama iptal ettim siparişi ya bide olmaz falan bi ton ugras dur diye :) bakalım sanırım Dark range alcam gene tam driver destegi onlarda var :(

• slapbas S kullanıcısına yanıt
    Alfa'nın bazı modellerine Mac 10.10 Yosemite desteği gelmiş.

http://www.alfa.com.tw/press_c_show.php?sn=13

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar;

Konu sürekli gündeme geliyor sanırım :).

Benimde bu ürünle ilgili sıkıntım var.

Normalde bağlantıda bir sıkıntı yok. 1-2 saatte bir bağlantı gidiyor anlık olarak, 1-2 dk sürüyor maksimum, sonra geri geliyor.

İnternette dolaşırken falan sıkıntı olmuyor ama online oyun oynarken çıldırtma boyutlarına ulaşıyor.

Cihazın üzerindeki yeşil ışık normal internet varken hızlı bir şekilde yanıp sönerken, bağlantı gittiğinde yavaş yavaş yanıp sönmeye başlıyor.

Bu sıkıntıyı çözmemin bir yolu var mıdır acaba?

Ayar yaparak düzeltebilir miyim ? yoksa cihazda mı sıkıntı var anlayamadım.

Modemimde sıkıntı yok, aynı odada 2 pc daha var onlarda bağlantı kopması olmuyor. Modemle pc arasındaki mesafe de çok uzak değil. Arada duvar falan yok 3-4m uzaklıkta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandorria

Merhabalar;

Normalde bağlantıda bir sıkıntı yok. 1-2 saatte bir bağlantı gidiyor anlık olarak, 1-2 dk sürüyor maksimum, sonra geri geliyor.

İnternette dolaşırken falan sıkıntı olmuyor ama online oyun oynarken çıldırtma boyutlarına ulaşıyor.

Cihazın üzerindeki yeşil ışık normal internet varken hızlı bir şekilde yanıp sönerken, bağlantı gittiğinde yavaş yavaş yanıp sönmeye başlıyor.

Modemimde sıkıntı yok, aynı odada 2 pc daha var onlarda bağlantı kopması olmuyor. Modemle pc arasındaki mesafe de çok uzak değil. Arada duvar falan yok 3-4m uzaklıkta.

su anda 8200 ile kus ucusu 75m mesafeden kimin oldugunu bile bilmedigim kablosuz bir aga bagliyim ne kopma nede donma var. Ag ve paylasim merkezini acin bagdastirici ayarlarina girin kablosuz wn8200u bulun sag tiklayin ozellikler tiklayin yapilandir secenegini secin gelismis sekmesinde wireless modu b/g olarak ayarlayin birde boyle deneyin.

• quote:

Merhabalar;

Slm lar bende 8200 nd kullanıyorum çekim gücü iyi ama sanki saglıklı çalışmıyor elimde 2 tane adaptör var dark range o daha az çekmesine karşın kopma olmuyor ama ben tp lınk kullanmak istiyorum full çekmesini istiyorum bunun bir ince ayarı vs bi durumu varmı acaba müşteri hizmetlerini asradım sürücü güncelliştir dedi yaptım bu arada win8 kullnıyorum saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalacar

quote:

Merhabalar;

Slm lar bende 8200 nd kullanıyorum çekim gücü iyi ama sanki saglıklı çalışmıyor elimde 2 tane adaptör var dark range o daha az çekmesine karşın kopma olmuyor ama ben tp lınk kullanmak istiyorum full çekmesini istiyorum bunun bir ince ayarı vs bi durumu varmı acaba müşteri hizmetlerini asradım sürücü güncelliştir dedi yaptım bu arada win8 kullnıyorum saygılar...

Sayın kartalacar,

Cihazın kurulumunu yaptıktan sonra bilgisayarınızdan bağlantınızı TP-LINT Utility porgramı üzerinden mi gerçekleştirmektesiniz ?

Saygılarımızla,

Tp-Link TL-WN8200ND hakkında

• Slm lar evt dediginiz tp link ara yüzünden kullaniyorum bazen anlamsızca kopuyor birde şöyle bir durym var ara yüzden baktıgımda 3 çubuk çekiyor durum a tikliyorum sinyal kalitesi 98--100 görünüyor pc nin sag altinda full çekiyor görunüyor hangisini dikkate alicaz bilemedim.Birde benim diger cihazda 2t2r gibi bi özellik yaziyor acaba bu cihazda da bu özellik varmıdır saygılar...

• Dun tplink tl-wn7200nd aldim eve goturdum ve resmen hayal kiriligi yasadim. 2 kat ustteki yigenimden kendi hp laptopumla tek dis cekerek girebiliyordum ama bu aleti takinca iki dis cekti fakat baglanti surekli koptu ve sari unlem isareti cikmaya basladi. Bide bu aleti surekli laptopa takilimi kullanmak lazim? Benim istedigim sabit bi noktaya koyayim ordan evdeki butun aletlere yaysin wirelessi boyle bi kuvvetli adaptor tavsiyesi olan varmi ?

• bendeki sorun ise bilgisayarla adaptör arasında sürekli bir kopukluk oluyor . bağlantı yok diyor usb yi takıp çıkarıyorum düzeliyor bi kaçdakika sonra yine kopuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endeleben

bendeki sorun ise bilgisayarla adaptör arasında sürekli bir kopukluk oluyor . bağlantı yok diyor usb yi takıp çıkarıyorum düzeliyor bi kaçdakika sonra yine kopuyor.

Sayın endeleben,

Bahsettiğiniz problem donanımsal olabilir. Kullandığınız USB kablonuzu değiştirip, farklı bir USB portuna bağlayarak kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Sonuç alamazsanız bilgisayarınızda yer alan tüm TP-LINK programlarını kaldırıp sürücüyü tekrar kurmanızı tavsiye ederiz.

Saygılarımızla,
     Tp-Link TL-WN8200ND hakkında

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.