Şimdi Ara

TP-Link virüs sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar tplink modemim var ve torrent indirirken yanlışlıkla setup diye birşey indirdim ve intenete telefondan digitürkden girdiğimizde kocaman bir reklam çıkıyor bende kesinlikle modem de olduğunu düşündüm bunu nasıl temizleyebilirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler

• samsunleeo S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle bilgisayarına adware girmiş olabilir, bu yüzden reklam görüyorsun. Sistemini herhangi bir adware temizleyici programla, örneğin Malwarebytes-Anti Malware veya Adwcleaner ile taratmanı öneririm.Eğer işe yaramazsa virüs girmeden önceki tarihe sistem geri yükleme yaparsan sorunun çözülebilir
  • Sağol usta da pcye fotmat atalı 1 ay oluyor pc ile alakası yok digitürktedr görüyorum telefondada modeme ne yapabilirim? İlgin için sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı TP Link ürünlerinde güvenlik açığı bulunmakta. Bunu çözmek için varsa yeni firmware yüklemen gerekiyor. Yoksa yeni bir modem almayı düşünmelisin.
    http://uzmanim.net/soru/tp-link-marka-modemlerdeki-guvenlik-acigindan-nasil-korunurum/7791
  • adwcleaner ve malwarebytes ikisiylede tarattım yinede aynı sonuç yardım edin ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.