Bildirim
TP-Link virüs sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba, öncelikle bilgisayarına adware girmiş olabilir, bu yüzden reklam görüyorsun. Sistemini herhangi bir adware temizleyici programla, örneğin Malwarebytes-Anti Malware veya Adwcleaner ile taratmanı öneririm.Eğer işe yaramazsa virüs girmeden önceki tarihe sistem geri yükleme yaparsan sorunun çözülebilir -
Sağol usta da pcye fotmat atalı 1 ay oluyor pc ile alakası yok digitürktedr görüyorum telefondada modeme ne yapabilirim? İlgin için sağol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı TP Link ürünlerinde güvenlik açığı bulunmakta. Bunu çözmek için varsa yeni firmware yüklemen gerekiyor. Yoksa yeni bir modem almayı düşünmelisin.
http://uzmanim.net/soru/tp-link-marka-modemlerdeki-guvenlik-acigindan-nasil-korunurum/7791 -
adwcleaner ve malwarebytes ikisiylede tarattım yinede aynı sonuç yardım edin ya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X