GİT POKEMON BÖLÜMÜNE AÇ.KENDİ BÖLÜMÜNDE YER KALMADIDA BURAYI MI KULLANIYORSUN?
Sende sus ben tepemi attırma orası Pokemon Crater bölümü okuma yazman yoksa sölim.Burasıda her türlü diğer oyun için....
cin oldunda adam mı çarpıyon olm sen?ne o öyle dev gibiyazı karakterleri kullanıp efelenmeler falan.bana ban smileyi yollayacağına kendine bak olm.klavye başından ban smileyiyle olmaz o işler.bu ne yau.artık çavuşlar bile adam çarptığını zannediyor.
Ne Alaka
quote:
Orjinalden alıntı: ayberk_fbfb
quote:
Orjinalden alıntı: Macar Bomb
quote:
Orjinalden alıntı: Forumcu95
quote:
Orjinalden alıntı: Macar Bomb
GİT POKEMON BÖLÜMÜNE AÇ.KENDİ BÖLÜMÜNDE YER KALMADIDA BURAYI MI KULLANIYORSUN?
Sende sus ben tepemi attırma orası Pokemon Crater bölümü okuma yazman yoksa sölim.Burasıda her türlü diğer oyun için....
cin oldunda adam mı çarpıyon olm sen?ne o öyle dev gibiyazı karakterleri kullanıp efelenmeler falan.bana ban smileyi yollayacağına kendine bak olm.klavye başından ban smileyiyle olmaz o işler.bu ne yau.artık çavuşlar bile adam çarptığını zannediyor.
Ne Alaka
Sözleri yaşının kaç olduğunu belli ediyor zaten.BİDE TEPESİDE Mİ ATIYO ONUN?BEN ATTIRIRIM.CRATER OYUNU KAPANDI.BU YÜZDEN ORADA TPPCRPG İLE İLGİLİ KONULAR VAR.GİTSİN ORAYA AÇSIN.YORUMA ÖYLE ADAM ÇARPAR GİBİ CEVAP VERİRSEN BÖYLE YANIT ALIRSIN.
A Database Connection Error Occurred
Due to high traffic, the RPG was unable to connect to the database momentarily. Please try again.
bunu dio
ben tppcrpg uzmanıyım nick:handsomeee hile biliyorum ama söyleyemem banlanırım
quote:
Orjinalden alıntı: asiprens06
A Database Connection Error Occurred
Due to high traffic, the RPG was unable to connect to the database momentarily. Please try again.
bunu dio
Siteye fazla yüklenilmiş olabilir : Yada bilmiom F5 e bas
quote:
Orjinalden alıntı: (-_Handsome_-)
ben tppcrpg uzmanıyım nick:handsomeee hile biliyorum ama söyleyemem banlanırım
tppc uzmanıyım diyene de bak
Belki bazıları benim bu forma geri dönmemi pek sevmedi ama onlara inat geldim
atık tppcrpg de hayal oldu(artık buda açılmıyor)
GüZeL
saol cok isime yaradı
Arkadaşlar bende çavuşum hiç DEV GİBİ yazılar yazıom mu
Sağol
konu iyice kopmuş puhaha konunun adı TPPCRPG Küçük Rehber konuda ilk mesaj bununla alakalı gerisi birbirine sayıyo arada bazıları konuya dönmeye çalışıo komedi olmuş adam bi büyük yazı yazdı hepiniz yazıonuz o demediki siz yapmazsınız die :D:D Ayrıca Haklı .... Diğer diyo anlamını öğrenelim harici demek neyse...
BYE
quote:
Orjinalden alıntı: asiprens06
atık tppcrpg de hayal oldu(artık buda açılmıyor)
tarayıcında bişey vardır bende şu an açılıyo
OYUNUN YERİ POKEMON crater bölümüdürr yanlış yerrrrrr
sizin gibileri formda uyarmaktan canımm çıktıı bee!!!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: _gsliyiz_
Sen yenisin galiba??
Konu açılma tarihi:1 Aralık 2007; 21:23:20 ozamanlar poke bolumundeydi sora buraya tasindi konu
quote:
Afedersin, öyle bir bölümmü var, bildiğim kadarıyla Pokemon Oyuncuları adında bir bölüm var. Önceden vardı ama adı üstünde önceden. Önce bölümlerin isimlerini öğren ondan sonra insanlara uyar.
quote:
Orjinalden alıntı: DarkraiMaster
quote:
Afedersin, öyle bir bölümmü var, bildiğim kadarıyla Pokemon Oyuncuları adında bir bölüm var. Önceden vardı ama adı üstünde önceden. Önce bölümlerin isimlerini öğren ondan sonra insanlara uyar.
haklısın
quote:
Orjinalden alıntı: alpdoga
quote:
Orjinalden alıntı: DarkraiMaster
quote:
haklısın
Bide utanmadan Hort yapıyorsun..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme