Şimdi Ara

TPPCRPG Küçük rehber (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Macar Bomb

quote:

Orjinalden alıntı: Forumcu95

quote:

GİT POKEMON BÖLÜMÜNE AÇ.KENDİ BÖLÜMÜNDE YER KALMADIDA BURAYI MI KULLANIYORSUN?

Sende sus ben tepemi attırma orası Pokemon Crater bölümü okuma yazman yoksa sölim.Burasıda her türlü diğer oyun için....

cin oldunda adam mı çarpıyon olm sen?ne o öyle dev gibiyazı karakterleri kullanıp efelenmeler falan.bana ban smileyi yollayacağına kendine bak olm.klavye başından ban smileyiyle olmaz o işler.bu ne yau.artık çavuşlar bile adam çarptığını zannediyor.

Ne Alaka

• quote:

Orjinalden alıntı: ayberk_fbfb

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Forumcu95

quote:

GİT POKEMON BÖLÜMÜNE AÇ.KENDİ BÖLÜMÜNDE YER KALMADIDA BURAYI MI KULLANIYORSUN?

Sende sus ben tepemi attırma orası Pokemon Crater bölümü okuma yazman yoksa sölim.Burasıda her türlü diğer oyun için....

cin oldunda adam mı çarpıyon olm sen?ne o öyle dev gibiyazı karakterleri kullanıp efelenmeler falan.bana ban smileyi yollayacağına kendine bak olm.klavye başından ban smileyiyle olmaz o işler.bu ne yau.artık çavuşlar bile adam çarptığını zannediyor.

Ne Alaka

Sözleri yaşının kaç olduğunu belli ediyor zaten.BİDE TEPESİDE Mİ ATIYO ONUN?BEN ATTIRIRIM.CRATER OYUNU KAPANDI.BU YÜZDEN ORADA TPPCRPG İLE İLGİLİ KONULAR VAR.GİTSİN ORAYA AÇSIN.YORUMA ÖYLE ADAM ÇARPAR GİBİ CEVAP VERİRSEN BÖYLE YANIT ALIRSIN.

• A Database Connection Error Occurred

Due to high traffic, the RPG was unable to connect to the database momentarily. Please try again.

bunu dio
  • ben tppcrpg uzmanıyım nick:handsomeee hile biliyorum ama söyleyemem banlanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: asiprens06

A Database Connection Error Occurred

Due to high traffic, the RPG was unable to connect to the database momentarily. Please try again.

bunu dio

Siteye fazla yüklenilmiş olabilir :
    Yada bilmiom F5 e bas
  • quote:

Orjinalden alıntı: (-_Handsome_-)

ben tppcrpg uzmanıyım nick:handsomeee hile biliyorum ama söyleyemem banlanırım

tppc uzmanıyım diyene de bak

Belki bazıları benim bu forma geri dönmemi pek sevmedi ama onlara inat geldim
  • atık tppcrpg de hayal oldu(artık buda açılmıyor)
  • GüZeL
  • saol cok isime yaradı
  • Arkadaşlar bende çavuşum hiç DEV GİBİ yazılar yazıom mu
  • Sağol
  • konu iyice kopmuş puhaha konunun adı TPPCRPG Küçük Rehber konuda ilk mesaj bununla alakalı gerisi birbirine sayıyo arada bazıları konuya dönmeye çalışıo komedi olmuş
    adam bi büyük yazı yazdı hepiniz yazıonuz o demediki siz yapmazsınız die :D:D Ayrıca Haklı .... Diğer diyo anlamını öğrenelim harici demek neyse...

BYE
  • quote:

Orjinalden alıntı: asiprens06

atık tppcrpg de hayal oldu(artık buda açılmıyor)

tarayıcında bişey vardır bende şu an açılıyo

• OYUNUN YERİ POKEMON crater bölümüdürr yanlış yerrrrrr

sizin gibileri formda uyarmaktan canımm çıktıı bee!!!!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: _gsliyiz_

OYUNUN YERİ POKEMON crater bölümüdürr yanlış yerrrrrr

Sen yenisin galiba??

Konu açılma tarihi:1 Aralık 2007; 21:23:20 ozamanlar poke bolumundeydi sora buraya tasindi konu

• quote:

Afedersin, öyle bir bölümmü var, bildiğim kadarıyla Pokemon Oyuncuları adında bir bölüm var. Önceden vardı ama adı üstünde önceden. Önce bölümlerin isimlerini öğren ondan sonra insanlara uyar.

• quote:

Orjinalden alıntı: DarkraiMaster

quote:

Afedersin, öyle bir bölümmü var, bildiğim kadarıyla Pokemon Oyuncuları adında bir bölüm var. Önceden vardı ama adı üstünde önceden. Önce bölümlerin isimlerini öğren ondan sonra insanlara uyar.

haklısın

• quote:

Orjinalden alıntı: alpdoga

quote:

Orjinalden alıntı: DarkraiMaster

quote:

haklısın

Bide utanmadan Hort yapıyorsun..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.