Şimdi Ara

TPS guzeldir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

rayman de nostaljisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 23 Ocak 2020; 2:23:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Re4 eklememişsin, acayip ayıp olmuş.Bu başyapıt oyun gibi bir oyun bir daha asla gelmeyecek.Yapımcısı tango gameworks'u kurup evil within serisini yapsa da re4'ün 10'da 1'i değil maalesef.

TPS guzeldir.

TPS guzeldir.

• Ben Evil Within 1'i de çok beğendim. En azından eski klasik kült oyunların tadını veriyor. Evil Within 2'yi de aldım ama henüz ona sıra gelmedi. 2'ye başlamamamın sebebi oyuna Open World tarzı yorumlar yapılması. Belki söylenenler doğru değildir. Oynayınca göreceğim artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Ben Evil Within 1'i de çok beğendim. En azından eski klasik kült oyunların tadını veriyor. Evil Within 2'yi de aldım ama henüz ona sıra gelmedi. 2'ye başlamamamın sebebi oyuna Open World tarzı yorumlar yapılması. Belki söylenenler doğru değildir. Oynayınca göreceğim artık.
    Evil within 1 güzel ama insanlar re4 ile kıyasladı, beklentileri o yüzden karşılamadı.2. oyun için doğru söylüyorlar, tam open world değil ama yinede bölümler açık dünya şeklinde.Shinji mikami 2. oyunda yönetmen değil yapımcı koltuğunda 1. oyuna göre atmosfer daha düşük.
  • baskasi eklesin diye eklemedim..eklediklerim genelde aksiyon icerenler.resident evil iyidir de biraz agir ilerliyor.ve bu tarz oyunlarda secenek cok ve tps third person shoter demektir resident evil daha cok korku aksiyon shooter degil ama ne kadar aksiyon orasi sayisina gore degisiyor korku ayri bir tur,

en aksiyon iceren 5 ti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 23 Ocak 2020; 12:2:23 >

• Aslında Evil Within yanlış oyun ile kıyaslanıyor. Ben daha çok Silent Hill'e benzetiyorum. Hem korkunç, hem de beyin yakıyor. Bence tam bir klasik oldu bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Aslında Evil Within yanlış oyun ile kıyaslanıyor. Ben daha çok Silent Hill'e benzetiyorum. Hem korkunç, hem de beyin yakıyor. Bence tam bir klasik oldu bile.
    İlk oyun öyle silent hill havası çok.Aslında 2. oyunu keşke hiç yapmasalardı.Şimdi ghostwire tokyo diye bir oyun yapıyorlar ama bir tane sinematik gösterdiler o gün bugündür hiç bir bilgi yok.Shinji artık yaşlandı galiba twitter'ina bakıyorum sağda solda ergen kız gibi yediği yemeklerin fotosunu atıyor.

Artık özüne dönen capcom'un re remake serileri güzel oluyor.Şurada 1.5 ay sonra re3 geliyor, re2 gibi olursa capcom bu işi tutturdu.Hatta bir sürpriz yapıp re4'ü de baştan yapsalar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72F89107A

İlk oyun öyle silent hill havası çok.Aslında 2. oyunu keşke hiç yapmasalardı.Şimdi ghostwire tokyo diye bir oyun yapıyorlar ama bir tane sinematik gösterdiler o gün bugündür hiç bir bilgi yok.Shinji artık yaşlandı galiba twitter'ina bakıyorum sağda solda ergen kız gibi yediği yemeklerin fotosunu atıyor.

Artık özüne dönen capcom'un re remake serileri güzel oluyor.Şurada 1.5 ay sonra re3 geliyor, re2 gibi olursa capcom bu işi tutturdu.Hatta bir sürpriz yapıp re4'ü de baştan yapsalar

Alıntıları Göster
    re4'un grafikleri ve oynanabilirligi rahatsiz edici duzeyde degil bence gunumuz icin ama yapmalarini isterim tabi ki

• quote:

Orijinalden alıntı: BloodyMonday

re4'un grafikleri ve oynanabilirligi rahatsiz edici duzeyde degil bence gunumuz icin ama yapmalarini isterim tabi ki

Alıntıları Göster
    Evet doğru re4hd.con var texture patch yapılıyor senelerdir en azından açlığımız öyle dinecek.

• PS4’teki hali de çok güzel. Tekrardan bitireceğim.

• Su oyunu da unutmusuz. Unutulacak oyun degil halbuki

TPS guzeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyMonday -- 27 Ocak 2020; 16:24:55 >

• her hatırladıgımızı yazsaydık..al bu da japon mafyası
  • TPS guzeldir.
  • TPS guzeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyMonday -- 28 Ocak 2020; 22:17:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.