Şimdi Ara

tr cok kolay. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tr kolay diosun gold olmak çok mu zor ?
    dh dekilerin hepsi çelincır havan kime yabancı ...
  • Ya TR de smurf açtım hesabım gold1 plat serilerine girdikten sonra bıraktım oynamayı.
    Ama oraya çıkınaya kadar ara vermemiştim. Çıktıktan sonra nedense garip takımlar geldi ve son 10 oyundan 1 tanesini kazandım. İrelia nın taşıma potansiyelini bile kaldırıyorlar :D çok acayip adamlar geliyor daha pick ekranında en az 6 - 7 maç leave attım, çok dengesiz insanlar geliyor küfür kıyamet gırla hala Morganayı support olarak bilen zihniyetler var midde oynanmadığını iddia eden adamlar var. TR de oynamak zor değil takımda ki insanlarla uğraşmak zor. Gerçekten çok fazla ezbere ve sırf özenti insan olması çok fazla.
    Sürekli bir kendini kanıtlama muhabbeti dönüyor karşında ki insanın terübesine ve takımın kombinasyonuna göre dizim yapan ya da nasıl savunma yapacağını bilmeyen bir sürü insan var. Yadırgamıyorum sadece geliştirmek için bazen "bin bilsende bir bilene sor" demişler kulak vermek gerek.

• ok
  • Tr gold=west 28lvl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • West'ten Tr'ye geçip de kalitenin azalmadığını söyleyecek adam yoktur, bence de tr bariz daha kolay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Hesaplarımız kardeş galiba.

http://tr.op.gg/summoner/userName=eddo

Çok kolay da değil onu ekleyeyim.Bu sezon silverdan çıkardığım 3. hesap bu ama en sağlam taşıyan jungler da olsan şansa ihtiyacın var.O kadar kolaysa çilingire kadar tırman bakalım ayrıca.

senin avatarında eskiden sümüklü bir çocuk mu vardı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Çok kolay da değil onu ekleyeyim.Bu sezon silverdan çıkardığım 3. hesap bu ama en sağlam taşıyan jungler da olsan şansa ihtiyacın var.O kadar kolaysa çilingire kadar tırman bakalım ayrıca.

Evet , geri dönmeyi düşünüyorum o avatara.Poro değilim ben , yılların sümüklüsüyüm.Konu dışında az mı takıldım sümüklü halimle be hey gidi günler.

• 30 maçla falan gold oldum 23 champ 1 tanr rün sayfa vardı o da yarım yamalak. Sonra 100 oyun olmadan gold1 oldum biraz gold1de oyalandım sonra yeter lan diyip sattım hesabı tr izi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Evet , geri dönmeyi düşünüyorum o avatara.Poro değilim ben , yılların sümüklüsüyüm.Konu dışında az mı takıldım sümüklü halimle be hey gidi günler.

avatarını görünce nick ini görmeden tanırdım bu yenisini görünce ''o mu lan bu'' diye düşündüm

• challangerım lose sayım senden az. tr kolay demeye hakkın yok.
  • keep calm and bu arkadaşın kafası
  • TR sunucusu EUW'e göre kolay olabilir ama bu sunucunun aşağılanacak kadar kolay olduğu anlamına gelmez. Bir kere oyun bilmeyen lamer dolu TR sunucusu, onlardan arınırsa çok çok daha iyi yerlere gelecektir ama arınmak çok zor :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.