Şimdi Ara

TR/Crypt.ZPACK.Gen virüsünden nasıl kurtulurum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, AVİRA "TR/Crypt.ZPACK.Gen" diye bir virüs buluyor ama silemiyor.Bu nedenle, usb'yi gördüğü halde bilgisayarım açamıyor.Bu virüsten format atmadan nasıl kurtuluruz.Lütfen yardım.

• avira pre.sec.pro yu yükle silersin onunla
  • avira premium var ama silemiyor.senin dediğin farklımı?
  • bir üst sürümü o silebilir bence...
  • Bir üst sürümü değil. Antivirüs ve ınternet securıty gibi. A-sqaured free 4.0 ve combofixle güvenli modda tarat silerler.
  • Deneyeceğim arkadaşlar.teşekkürler
  • combofix ile sildim.çok teşekkürler
  • slm forumda yeniyim.

Bitdefender kullanıyordum. Makinayı yavaşlattığından sildim. Şimdi Avira (free) kullanıyorum. Dün bir virüs tespit etti.

TR/Crypt.ZPACK.Gen ile başım dertte. Forumda yazan ComboFix ile dün temizlemiştim aslında. Bu sabah yeniden hortladı. A-squared Free 'yi download ediyorum. Virüsün bulunduğu yer "C:\WINDOWS\system32\sdra64.exe" . Farklı forum sayfalarına baktım. Birinde önce ComboFix ile safe modda silip ardından formatla denmekte. Formatladıktan sonra ComboFix niye ki? Anlayamadım. Formatlamadan ebediyen bu virüsten nasıl kurtulurum. Öte yandan bir başka forum sayfasında da bu virüsün USB virüsü olduğu ve USB den bulaştığı gibi bir ifade gördüm. USB flash disklerimi ComboFix ile taratabilir miyim?

VEYA "sdra64.exe" yi silsem ne olur? Virüs temizlenir mi? Yoksa sisteme zarar mı veririm?

Deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

• quote:

Orjinalden alıntı: asaglam

slm forumda yeniyim.

Bitdefender kullanıyordum. Makinayı yavaşlattığından sildim. Şimdi Avira (free) kullanıyorum. Dün bir virüs tespit etti.

TR/Crypt.ZPACK.Gen ile başım dertte. Forumda yazan ComboFix ile dün temizlemiştim aslında. Bu sabah yeniden hortladı. A-squared Free 'yi download ediyorum. Virüsün bulunduğu yer "C:\WINDOWS\system32\sdra64.exe" . Farklı forum sayfalarına baktım. Birinde önce ComboFix ile safe modda silip ardından formatla denmekte. Formatladıktan sonra ComboFix niye ki? Anlayamadım. Formatlamadan ebediyen bu virüsten nasıl kurtulurum. Öte yandan bir başka forum sayfasında da bu virüsün USB virüsü olduğu ve USB den bulaştığı gibi bir ifade gördüm. USB flash disklerimi ComboFix ile taratabilir miyim?

VEYA "sdra64.exe" yi silsem ne olur? Virüs temizlenir mi? Yoksa sisteme zarar mı veririm?

Deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Arkadaşım sistem geri yüklemeyi kapat,güvenli moda geçip,usb virüsünü silmeyi dene,güvenli modda virüs taramasını yap,en iyi yöntem bu

Güvenli modda F8 basıp giriyorsun.

Sana birde kurulumsuz bir güvenlik programı veriyorum,sadece güvenli modda kullan.http://www.inndir.com/Norman_Malware_Cleaner-40151p.html yazılan yorumlarıda okursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soygar -- 24 Haziran 2009; 8:33:35 >

• İmzamdaki antivirüs ile tek çelsede sildim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.