Şimdi Ara

TR de İlk Defa Donanımhaberde Steelseries İkari Optik Mouse İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu arada cahilliğimi bağışlayın ama lift off ne işe yarar tam olarak?
  • Lift-off sanırım mousu kaldırdığında algıladığı maximum mesafe. Az olması daha avantajlı çünkü mousu havaya kaldırdığında havadada algıladığı için sapıtır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mderdem

Ben mouse yi kullanıyorum onlar ise kullanmadan yorum yapmışlar. Bu mouse için 15 ay adamlar dünya çapındaki oyuncularla birlikte çalışmışlar ve tutuş ve oynayış şekillerine göre en uygun tasarımı yapmaya çalışmışlar. Ayrıca mouse ayaklarını da unutuyosun (1mm desen-2.5 mm olur) lift off a takma bu kadar emin ol sorun olmuyor ben de low sens oynuyorum. 400 dpi 3.8 sens kullanıyorum ve hiç sorun olmuyor.
     TR de İlk Defa Donanımhaberde Steelseries İkari Optik Mouse İncelemesi

burdaki listedeki oyuncuların görüşleri daha değerli gibime geliyor.
    Takılıp kalma lift off a

bide benden thank you

• Siz de işi, şu dersanelerin kendiyle alakası olmayan öğrencileribiz kazandırdık diye tv ye çıkarmalarına çevirmişsiniz. O adamlara zaten A4tech i versende, parayı da versen yine aynı işi yaparlar. Böyle resimlere fotoğraflara takılmayın.
  • Abartı bir reklam olmuş ilk defa Rouvax ile aynı fikri paylaştım. :D Bence boş bi mouse ama oyuncuların fotolarını kullanarak prim yapma peşindeler galiba. Ama kullanmadan da emin değilim. Bu oyuncular malzemeden ne anlayacak?? Eline verirler rahat mı ? Ok rahat mose güzel der hadi bb. Bu kadar

Oyunculara para vermişlerse bu reklam için, o parayla bunlar Logitech ya da Razer almışlardır kesin eminim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

Siz de işi, şu dersanelerin kendiyle alakası olmayan öğrencileribiz kazandırdık diye tv ye çıkarmalarına çevirmişsiniz. O adamlara zaten A4tech i versende, parayı da versen yine aynı işi yaparlar. Böyle resimlere fotoğraflara takılmayın.

Hakikaten çok doğru dershanelerin yaptığına dönmüş bu.Bu arada tiplerede ayrıca bi koptum bunlar ne yav böyle
    @:ArHaus: a da katılıyorum kesin o paraya Logitech G9 almışlardır
  • ben hiç sanmıyorum ama neyse yakında review lar çıkınca ak koyun kara koyun ortaya çıkacak zaten

herkese yorumları için teşekkürler.
    merzah sen de g9 vardı değilmi?

Oyundaki performansını ne kadar arttırdığını söylersen sevinirim.

Ben şahsen %30 artış olduğunu söyleyebilirim.
  • Yok bende G9 sadece biliyorum iyi olduğunu bende MX3200 var
  • g5 temi yoksa steel mouse sindemi sol taraftaki tuslara rahat basiyordun ? 2 sini kullanmissinda bende su an 3 mouse arasinda kaldim hayirli olsun.bide steel nereden temin edebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.jbc -- 2 Temmuz 2008; 6:51:03 >
  • Steelseries İkari
    Tavsiye eden kişiler gercekten güzel Zonic MJE Spawn Ave bunlar yeter bende kullanmiştim ergonomisi güzel ama aşiri pahalı ve f/p ürünü degil buna para verceginize bence Razer Deathadder tercih edebilirsiniz...
  • hassas bir mouse alıpta onu kaldırma gereği kim duyar anlamıyorum açıkcası ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: :ArHaus:

Abartı bir reklam olmuş ilk defa Rouvax ile aynı fikri paylaştım. :D Bence boş bi mouse ama oyuncuların fotolarını kullanarak prim yapma peşindeler galiba. Ama kullanmadan da emin değilim. Bu oyuncular malzemeden ne anlayacak?? Eline verirler rahat mı ? Ok rahat mose güzel der hadi bb. Bu kadar

Oyunculara para vermişlerse bu reklam için, o parayla bunlar Logitech ya da Razer almışlardır kesin eminim.

süper saçmaladınız tebrikler..Spawn g9 mu alacak sizce yoksa g5 mi ahahaha çok güldüm ya.

• SpawN 1 ara deathadder kullanıyordu.cs içinse kesinlikle RAZER DEATHADDER !
  • quote:

Orjinalden alıntı: GT-FrkN

SpawN 1 ara deathadder kullanıyordu.cs içinse kesinlikle RAZER DEATHADDER !

Spawn

Keyboard: SteelSeries 6G
    Pad: SteelSeries SP
    Headset: SteelSeries 5H V2
    MOuse :Razer DeathAdder

Hala kullanıyor cs için degil tüm Gaming sektorunde DeathAdder dünyanın en iyi faresidir ele oturuşu ergonomisi mükemmel ötesi...

(Spawn cok iyi bir cs oyuncusu degil birçok cs oyuncusu spawndan daha iyidir, spawn isim şohretidir abartmayın 2 yıldır tüm turnuvaları takip etmiş birisi olarak bunu soyluyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 3 Eylül 2008; 21:04:05 >
  •  TR de İlk Defa Donanımhaberde Steelseries İkari Optik Mouse İncelemesi

Burdaki oyuncularin cogu Ss mouse kullanmiyor ornegin 3D team dekilerin hepsi Intelli kullaniyor,Spawn Razer kullaniyor

3D team kulaklik olarakta Sennheiser kullaniyor gerci.Sadece pad olarak Ss kullaniyor.Buraya koyulmasi cok mantiksiz..

edit : @DarkSwordMan emin ol Spawn ve Ksharp Dunya'daki en kabiliyetli Awp kullanicilari..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarist02 -- 3 Eylül 2008; 21:19:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: guitarist02

Burdaki oyuncularin cogu Ss mouse kullanmiyor ornegin 3D team dekilerin hepsi Intelli kullaniyor,Spawn Razer kullaniyor

3D team kulaklik olarakta Sennheiser kullaniyor gerci.Sadece pad olarak Ss kullaniyor.Buraya koyulmasi cok mantiksiz..

Team 3D diye birşey kalmadı artık neyden bahsediyorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

quote:

Team 3D dedigin takim dunyadaki efsane sayili takimlardan biridir
    Team 3D dedigin takim su anda Moskova da turnuvada
    Team 3D dedigin takim su anda Dunya siralamasinda Source icin 4. sirada..

yazabilirim daha cok sey..

• quote:

quote:

quote:

Team 3D dedigin takim dunyadaki efsane sayili takimlardan biridir
    Team 3D dedigin takim su anda Moskova da turnuvada
    Team 3D dedigin takim su anda Dunya siralamasinda Source icin 4. sirada..

yazabilirim daha cok sey..

1.6 dan bahsediyordum takımın dagaldıgını biliyorum
    Source hakkında bilgim yok

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GT-FrkN

SpawN 1 ara deathadder kullanıyordu.cs içinse kesinlikle RAZER DEATHADDER !

Spawn

Keyboard: SteelSeries 6G
    Pad: SteelSeries SP
    Headset: SteelSeries 5H V2
    MOuse :Razer DeathAdder

Hala kullanıyor cs için degil tüm Gaming sektorunde DeathAdder dünyanın en iyi faresidir ele oturuşu ergonomisi mükemmel ötesi...

(Spawn cok iyi bir cs oyuncusu degil birçok cs oyuncusu spawndan daha iyidir, spawn isim şohretidir abartmayın 2 yıldır tüm turnuvaları takip etmiş birisi olarak bunu soyluyorum)

sen şirinleri izlerken o adam wcg kasıyordu yalnız yorumuna dikkat et

• STEELSERIES YETKİLİ VE TEK DİSTRİBİTÖRÜ OLARAK ÜRÜNLERLE İLGİLİ İSTEK ŞİKAYET VE TALEPLERİNİZİ info@ncstr.com adresine yapabilirsiniz.

STEELSERIES Ürünleri ile ilgili alışverişinizi.

MAĞAZA OLARAK

D&R MAĞAZALARI (İSTANBUL ANKARA VE İZMİR ŞUBELERİ)
    KADIKÖY UYGAR ELEKTRONİK (YAZICIOĞLU 1. KAT)

ONLINE OLARAK

http://www.hepsiburada.com/search.aspx?sText=steelseries

www.ncstr.com

adreslerinden yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.