Şimdi Ara

TR'NİN EN BÜYÜK SAMSUNG ROM YÜKLEME REHBERİ + FAYDALI BİLGİLER, İPUÇLARI [DEV KONU!] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.876
Cevap
235
Favori
785.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozqur35

S4 Revulation v10.0 kurdum ve icindeki googymax 2.0.7 kernelide kurdum ama kamera çalışmıyor arkadaşlar daha önce başına böyle bişey gelen oldumu?

Bunu s4 revolution 'u edindiğin yere sor bence.
  • Bende çok konu açtım bilmeyen kişilere konu başlığım farklı olsa bile soranlara bildiğim kadarıyla,elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalıstım ama görüdüğüm kadarıyla donanım haberdeki forumculuk anlayışı bitmiş yada insanların eski tahammülü kalmamış.Sizde dahil bu konu başlığı altındaki herkes custom kernel kullandığını hatta ve hatta coğu kişi googymax kernel kullandığı sorununda kernelden kaynakladığı için buraya yazmayı uygun gördüm.Yeterli ingilizcem olsa zaten xda'dan başka hiçbir kaynak kullanmam.Ekstradan konu açmam forumda çöp yaratmaktan başka bişey yaratmayacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende çok konu açtım bilmeyen kişilere konu başlığım farklı olsa bile soranlara bildiğim kadarıyla,elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalıstım ama görüdüğüm kadarıyla donanım haberdeki forumculuk anlayışı bitmiş yada insanların eski tahammülü kalmamış.Sizde dahil bu konu başlığı altındaki herkes custom kernel kullandığını hatta ve hatta coğu kişi googymax kernel kullandığı sorununda kernelden kaynakladığı için buraya yazmayı uygun gördüm.Yeterli ingilizcem olsa zaten xda'dan başka hiçbir kaynak kullanmam.Ekstradan konu açmam forumda çöp yaratmaktan başka bişey yaratmayacaktır.

hocam şöyle söyleyeyim normal stock 4.3 üzerine + 2.0.7 googymax kurdum kamerada sorunsuz demekki s4 rev. le çakışan birşey var googy nin sorun açıkça ortada değil mi ?

• Merak ettiğim şey buydu teşekkür ederim..Aynı rom'a 2.0.4 kurduğumda kamera çalışınca sorunun kernelde olduğunu düşünüyordum çünkü sağolun..

• ozqur35 kullanıcısına yanıt
    Başka kernelle bir daha kur. Temiz kurulum yap düzeliyor. Googy bazen bende de öyle problemlere neden oluyor. Bir de modemle ilgili olabilir.
  • Üstad Telefonuma yükledim Süper bişey telefona resmen can geldi şuana kadar bir sorun ile karşılaşmadım umarım daha sonrada karşılaşmam

Yanlız bir sorunum var Kies üzerinden yedeklemeyi almıştım fakat geri yüklemek isterken kies 3 yüklemek zorunda kaldım ve aldığım yedeklemeyi kies 3 görmüyor bu durumda ne yapabilirim ?
  • quote:

S4 Revulation v10.0 kurdum ve icindeki googymax 2.0.7 kernelide kurdum ama kamera çalışmıyor arkadaşlar daha önce başına böyle bişey gelen oldumu?

Samsung tabanlı ROM ları modlanmış kernelle kurarsanız kamera açılmıyor. İlk önce stock kernelle kurarsanız, boot edip kameranın çalıştığını görebilirsiniz.Stock Kernel ile beraber kurduktan sonra modlanmış kerneli ayrıca kurmalısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Albayyusuf

Üstad Telefonuma yükledim Süper bişey telefona resmen can geldi şuana kadar bir sorun ile karşılaşmadım umarım daha sonrada karşılaşmam

Yanlız bir sorunum var Kies üzerinden yedeklemeyi almıştım fakat geri yüklemek isterken kies 3 yüklemek zorunda kaldım ve aldığım yedeklemeyi kies 3 görmüyor bu durumda ne yapabilirim ?

yedeklemeyi niye aldınız yani zaten gmail hesabınla griş yaptığında yedeklemeyi geri al işaretli olursa çoğu şeyi geri yüklüyor yedeklemeden yüklemelerin çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ben önermiyorum.

• Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar sorunum stock kernel kurup tekrar 2.0.7 ye dönünce düzeldi
  • quote:

Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar sorunum stock kernel kurup tekrar 2.0.7 ye dönünce düzeldi

• Neyse olan oldu artık

• Kendine has orjinal kerneli nereden bulabilriim ? .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albayyusuf

Kendine has orjinal kerneli nereden bulabilriim ? .s

4.3 ünmü ?
  • 4.3 ve 4.1.2 mümkünse. Googymax 2 de sorun yaşadım orjinal 4.3 yüklüyeceğim ondada ayrı sorun olursa otomatikmen 4.1.2 ye döneceğim.
  • Hotfile'in kapanması üzerine linklerin hepsi yenilenmiştir ! Bilginize.
  • Beşiktaşlı Murat kardeşim. S 3 ingiltere romundan 4.1.2 mg4 roma sayende döndüm. Sağol. Ama kies bu romda cihazı desteklemiyor uyarısı veriyor.Telefon ota güncellemesi çalışıyor.Kies için ne tavsiye edersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskiyapar

Beşiktaşlı Murat kardeşim. S 3 ingiltere romundan 4.1.2 mg4 roma sayende döndüm. Sağol. Ama kies bu romda cihazı desteklemiyor uyarısı veriyor.Telefon ota güncellemesi çalışıyor.Kies için ne tavsiye edersin?

birşey tavsiye etmem kalsın zaten kiesten birşey yaptığımız mı var.

güncellemeyi desteklemiyor mu diyor hiç mi görmüyor görmesi lazım ya .
  • Kies cihazı görüyor. Yazılım güncellemesini desteklemiyor diyor.

• quote:

Kies cihazı görüyor. Yazılım güncellemesini desteklemiyor diyor.

tmm desin onu salla zaten odin den hallediyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Kies cihazı görüyor. Yazılım güncellemesini desteklemiyor diyor.

tmm desin onu salla zaten odin den hallediyoruz

Evet. Yeni 4.3 romu ota güncelleme veya odin ile kurarım.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.