Şimdi Ara

Tr Ranked Team 'SoA'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaklaşık 2 hafta önce takım olarak Tr serverına geçtik. 1 hafta önce silver 2 den başladık şimdi gold seviyesindeyiz. 38/9 win/loss oranımız var.

Kadro derinliği sağlamak ve antremanların devamlılığını sağlamak amacıyla takımımıza

Mid
    Jungle
    Adc

pozisyonlarını main olarak oynayan arkadaşlar aramaktayız.

East ve west sunucularında gold platin veya diamond olup tr ye geçen veya tr'de aynı özellikleri olan arkadaşlar
    5v ranked tecrübesi olan
    Takım oyuncusu
    Skype vs gibi programlara ve ekipmana sahip

Düşünen arkadaşlar "Aruziel SoA" veya "blapblap" ekleyebilirler.

Not: Daha önce east sunucusunda iken böyle bir konu açmıştım. Başlığı editleyemediğimden yeni konu açıyorum.

Herkese iyi forumlar, saygılar

• O tagi biz alcaktik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ve3k

O tagi biz alcaktik
    Dota'dan beri bizde zaten o tag. sorry.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aruziel -- 1 Mayıs 2013; 23:55:14 >
  • Umarım bulursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Runato -- 2 Mayıs 2013; 0:02:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Runato

Umarım bulursunuz
    wa görmüştüm açıkçası güzel de oynuyordunuz. :) gelmek isterdim açıkçası ama şu an solo ile uğraşıyorum ne yazıkki tıngır mıngır eylencesine atıyorum öyle ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS9

wa görmüştüm açıkçası güzel de oynuyordunuz. :) gelmek isterdim açıkçası ama şu an solo ile uğraşıyorum ne yazıkki tıngır mıngır eylencesine atıyorum öyle ..

Alıntıları Göster
    başarılar
  • Mainim jungle gold I seviyesindeyim..

Nick : HecqiixZ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hımm 3v3'teki baş belamız :) 30 oyunda 3 lose'umuz var 2'si size :) gerçi neden bilmiyorum sizinle maç atarken sürekli biri yakalanıyor bizim + farm'da dağıtıyoruz .. Lane'de boşken bile farm kaçırıyorum :)

Neyse umarım kendinize uygun takım toplarsınız başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: jitanx

Hımm 3v3'teki baş belamız :) 30 oyunda 3 lose'umuz var 2'si size :) gerçi neden bilmiyorum sizinle maç atarken sürekli biri yakalanıyor bizim + farm'da dağıtıyoruz .. Lane'de boşken bile farm kaçırıyorum :)

:) Teşekkürler başarılar size de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aruziel

Merhaba,

Yaklaşık 2 hafta önce takım olarak Tr serverına geçtik. 1 hafta önce silver 2 den başladık şimdi gold seviyesindeyiz. 38/9 win/loss oranımız var.

Kadro derinliği sağlamak ve antremanların devamlılığını sağlamak amacıyla takımımıza

Mid
    Jungle
    Adc

East ve west sunucularında gold platin veya diamond olup tr ye geçen veya tr'de aynı özellikleri olan arkadaşlar
    5v ranked tecrübesi olan
    Takım oyuncusu

Not: Daha önce east sunucusunda iken böyle bir konu açmıştım. Başlığı editleyemediğimden yeni konu açıyorum.

sizin takımda top oynayan birisi vardı bir sefer aynı takıma düşmüştük onun oynayışını gördükten sonra takımı üzerime yapsanız gelmem

• biri bana mesaj mı gönderdi orta koridor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cas-TieL -- 2 Mayıs 2013; 18:42:32 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jitanx

Hımm 3v3'teki baş belamız :) 30 oyunda 3 lose'umuz var 2'si size :) gerçi neden bilmiyorum sizinle maç atarken sürekli biri yakalanıyor bizim + farm'da dağıtıyoruz .. Lane'de boşken bile farm kaçırıyorum :)

:) Teşekkürler başarılar size de

Alıntıları Göster
    Anlamadım arkadaş , Herkes TR'de bir Etkinlik peşinde ama Ağlama Konuları olsun Meta Zayıflığı olsun , küfür olsun...

Bir yandanda Sırf şu etkinlikler için geçmek istiyorum..İkilemdeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DefecteDy

quote:

Merhaba,

Mid
    Jungle
    Adc

5v ranked tecrübesi olan
    Takım oyuncusu

sizin takımda top oynayan birisi vardı bir sefer aynı takıma düşmüştük onun oynayışını gördükten sonra takımı üzerime yapsanız gelmem

Seni eastten beri tanıyoruz orda da başvuru yapmıştın denemiştik seni ama tercihimizi başka arkadaştan yana kullanmıştık.

İkincisi ise o beğenmediğin top arkadaşımız ile senin aynı oyuna düşmen çok zor çünkü aranızda "BAYA" bir lig farkı var karıştırıyorsun sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Anlamadım arkadaş , Herkes TR'de bir Etkinlik peşinde ama Ağlama Konuları olsun Meta Zayıflığı olsun , küfür olsun...

Tek başınaysan hiç bulaşma, takım olarak geçiyorsanız yine bulaşma :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Tek başınaysan hiç bulaşma, takım olarak geçiyorsanız yine bulaşma :)

Tekrar bir ağlama konusu okuyorum vazgeçtim.EUW 'te Babalar gibi +2 yıllık Friend listim var.

• Umarım bulursunuz.

• Gold 3 seviyesindeyim,mid veyahut jungle icin OM ile ulasirsaniz katilmak isterim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DefecteDy

quote:

Merhaba,

Mid
    Jungle
    Adc

5v ranked tecrübesi olan
    Takım oyuncusu

Seni eastten beri tanıyoruz orda da başvuru yapmıştın denemiştik seni ama tercihimizi başka arkadaştan yana kullanmıştık.

İkincisi ise o beğenmediğin top arkadaşımız ile senin aynı oyuna düşmen çok zor çünkü aranızda "BAYA" bir lig farkı var karıştırıyorsun sanırım.

Challenger olsa gerek arkadaşınız. Silver 2 deyim arkadaşınız taş çatlasın gold 1 olsun ben bunu ''BAYA'' bir lig farkı olarak görmüyorum. Map control 0 top da vardsız oynama roam yapmaya çalışıp eline yüzüne bulaştırma bir solo top oyuncusunda varsa ben bronz olayım o diamond olsun aman aynı oyuna düşmeyelim. Ayrıca ufak bir ayrıntı; Normal game...

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Konuyu açan çocuğun kibirine bakın. Bilmeyen de sanıcak dünyayı kurtaran bir grup oluşturmuşlar da kendilerine yoldaş arıyolar. Alt tarafı oyun la bu oyun, lol yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Konuyu açan çocuğun kibirine bakın. Bilmeyen de sanıcak dünyayı kurtaran bir grup oluşturmuşlar da kendilerine yoldaş arıyolar. Alt tarafı oyun la bu oyun, lol yani :)

Takım kurduk arkadaş aramak için foruma başlık açtık, adamın biri geldi aptal aptal konuştu karşılık verdik kibirli olduk. Tamam tamam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.