Şimdi Ara

TR SERVER EĞLENCESINE HAFTA SONU TEAM RANK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün eğlencesine ranked team biraz zorda olsada durduk.Arkadaşların çoğu westte ve eastde olduğu için türkde 30 level account sıkıntı çekdiğimizden takımda şuanlık 3 arkadaş ve bugün ranketa girmek için bulduğumuz 2 arkadaş var.2 macht attık 2 win şansda var tabikide.Mevzuya gelirsek maçda gördüm kadarıyla bu yeni arkadaşların yerini alabilecek ad carry ve support player arıyoruz.Aradıgım özellikler ad carrynın farm yapabilmesi suppla birlikde iyi anlaşma ve pozisyon bilgisi olması.
    Takımı tanıtıyım as kadro :
    Kawqam solo
    Paxton mid
    61TIMELORD61 ben junjler sup bulamassak ben yapacam.
    Takım yeni kurulduğundan ismini hatırlamıyorum xdxdxdxd böyle bişeydi.Hafta sonu oynamamızın nedeni ise sınav maratonunda 2. yılda olmamız.Bizim takımda genel taktik olarak late game championları kullanmamız karşısı ne yaparsa yapsın Son fight alırsanız oyun sizindir.Elo önemli değil +1100 olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• adc olarak gelebilirim istersen ama çok hayvani farmlar bekleme en azından support yokken 15-18 dk de 100 farmı yapabiliyorum

en çok vayne ve graves oynuyorum tristina ,ezreal,ashe var birde ama çok oynamıyorum onlarla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

adc olarak gelebilirim istersen ama çok hayvani farmlar bekleme en azından support yokken 15-18 dk de 100 farmı yapabiliyorum

en çok vayne ve graves oynuyorum tristina ,ezreal,ashe var birde ama çok oynamıyorum onlarla.

Tmm normalde deneme yapalım.61TIMELORD61 hafta sonu cumartesi 11 den saat 17 açık olcağım.Hafta içi dersane bitdikden sonra first winleri almak için giriyorum.Karşılaşırız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.