Şimdi Ara

Tr Serveri Dereceli Tespitim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dereceli karşılaşmalarda şu tespitlere vardım:
    -En tanky takım kazanıyor
    -Lee sin veya jarvanin jungle olduğu takım kazanıyor
    -Nidalee support olan takım kaybediyor :D
    -Ayrıca sup bana mı kaldı veya jungle sen olsan olmaz mı vb. konuşmalar yapan kişiler feedliyor
    -Takımınizda master yi teemo fiora vb. şampiyonları alan varsa direk çıkmak gerekiyor.
    Ben bu şekilde tespit ettim siz de genelde olan şeyleri söylerseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenAFK -- 16 Aralık 2013; 19:20:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BenAFK

Dereceli karşılaşmalardauşu tespitlere vardım:
    -En tanky takım kazanıyor
    -Lee sin veya jarvanin jungle olduğu takım kazanıyor
    -Nidalee support olan takım kaybediyor :D
    -Ayrıca sup bana mı kaldı veya jungle sen olsan olmaz mı vb. konuşmalar yapan kişiler feedliyor
    -Takımınizda master yi teemo fiora vb. şampiyonları alan varsa direk çıkmak gerekiyor.
    Ben bu şekilde tespit ettim siz de genelde olan şeyleri söylerseniz sevinirim...

+1
  • Her takimda en az 2 kisi flamer.
    Her takimda en az 1 kisi feeder.

• Abartısız her oyun denk geliyor.

*Önce solo , yazamadımı mid , olmadımı adc. Off tamam jungle ama supp oynamam. Oyun sonu skoru 0/6546/0 .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kağan_ -- 16 Aralık 2013; 19:25:20 >
  • Lee Sin çöp
  • Bugün bir adam önce mid dedi olamadi sonra solo dedi soloda ww vardı onada jungle kaldi kha zix aldı dakika 10da her laneye bir kere öldü 0-5 gitti hatta dedim ki ona kha artik kasamassin tank diz bari ise yara dedim biraz troll oldu ama baya ise yaradı vayne oyunu taşıdı aldık oyunu :)

• Bu teemo ne alıp veremediğinz var anlamadım ben oynuyorum galibiyet oranı yüzde 80
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bu aralar ranked girmiyorum sezon bitti diye kimse ciddiye almıyor oyunları. normal game daha iyi geçiyor. oradan yazayım. mainim support ama şansımı deniyorum mid diye :D 1-2 kişi daha diyor cevap vermeden support alıp pickliyorum . genelde de lanei kazanıyorum bu aralar troll feeder felan hiç gelmiyor normal game w/l +70 ondan olabilir
  • 2 hafta öncesinde bu mesajınızı görseydim çok önyargılı olduğunuzu söylerdim ama haklısınız.

Silver 4 hesabım var ve yemediğim hakaret kalmıyor küçük bi hatamda. Hayır yani bu kişiler takım arkadaşlarının über oynamasını mı bekliyor anlamıyorum ki. Atarlandım west sunucusunda bi hesap açim nasıl oralar diye. Pickler yapıldı. İyiydi de yani kavga filan yoktu. Başta türk olduğumu yeteri kadar ingilizce konuşamadığımı belirttim. Takımımdaki Ziggs hemen 'merhaba salamun alaykum' tarzı şeyler yazdı. Epey de muhabbet ettik Alanyada tatile geliyormuş sürekli. Maçı 8-35 kaybettik ama bi kişi ağzını açıp feeder bile demedi. Maç sonu Ziggs ekledi yazın buluşuyoruz ^^

özet: Artık ne farkı diyeceksin bilmiyorum ama bi fark var yabancı serverlarla. Oraya kapak atmak mantıklı gibi ...
  • Teemo ustalarına lafım yok ama ondan daha çok işe yarayan baya şampiyon var ayrıca sezon 4 başlayınca derecelideki ilk 10 maç sifirlanacak mi bilgisi olan var mi ??

• yazdıklarına bakılırsa senin olduğun takım düşersede direk çıkmak gerekiyor.

sende aynı şekilde önyargılısın oyun ortalarında biri öldümü direk söven tiplerdensin.

şunun yüzünden kaybettik bu feedledi şu noob demeyi bırakıp nasıl oyunu kazanabilirim diye düşünün.

bizim milletin genelinde eleştirme hastalığı var.
  • Lee Sin konusunda katılmıyorum nedeni ise Lee Sin mekanikleri beceremeyen bir hayli fazla kişi var.En basit örnekleri ise pasifi kullanmayı beceremeyenlerin enerjisinin bitmesi ve en basit Q R Q kombosu yapamayıp skor kaçıranların olması ve Nidalee ile destek oynayanlar genellikle kazanıyor bununda nedeni ise refleks yoksunlarının sıçra ile kaçıyım derken itina ile mızraga otuyor olması.Ama Ormancı rolü hakkında cok haklısın bana jung kalmasın bana jung bırakmayın diyenler varsa... mavi alırken ölen o kadar fazla gereksiz oyuncu var kii kafayı yememek elde değil.ne kadar küfür etmek istemesekte sabırda bir yere kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3BE2163E3 -- 16 Aralık 2013; 20:45:30 >
  • Ilk mesajda yazilanlara katilmiyorum.
    Jungle istemeyen adama jungle birakiyorsan o adama laf etme hakkiniz yok.
    Jungle giden kisi buflarin zamanini bilmeli, diger laneleri surekli kontrol etmeli..... bu nedenle jungle bilmeyen adami zorla jungle a yollamicaksiniz.

• yi jung geldiğinde çıkın ama fiora geldiğinde çıkmayın alan kişi azda çok olsa biliyor nasıl kullanıldığını
  • Haklisin kardes o adami jungle yollamayalim 2top gideriz trde ddoğal zaten ayrıca diger arkadaşım benimle oynamadan benim kufurbaz suc atan biru olduğumu nadil anladin adamın son 2 harfisin

• Supp nida wl %75 iyi bir nida oyuncusu çok ise yarıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.