Bildirim
Tr serverı gitti mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
otomatik lost yazdı bana. 1 puanım kalmış :S türkiye genelinde net gitmiş ama bazı yerlerde gitmemiş ben arkadaşımı aradım cara girdi ama karşı tarafda 2 kişi varmışdı oyunu alamamış oysaki adamları ezmiştik :( -
net gelincede kendi sayfasında ttnet için olan bir oylamaya yönlendirdi bilmem ne ödülleri diye. ulan 2 tane oy toplamak için böyle birşey yapılmış olabilir mi diye düşünmedim değil -
quote:
Orijinalden alıntı: mephisto1
net gelincede kendi sayfasında ttnet için olan bir oylamaya yönlendirdi bilmem ne ödülleri diye. ulan 2 tane oy toplamak için böyle birşey yapılmış olabilir mi diye düşünmedim değil
sadece ttnet değil,bende kablolu hatta avea bile gitti. -
Avea TTNet altyapısını kullanıyor zaten Ben de vodafone 3g ile girmiştim Bir tek ben kaldım sonra GG :)) yardırdım valla affetmem :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X