Şimdi Ara

tr serveri rezaleti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gretch

annie al r ye bas

ya he he
  • asdf3 A kullanıcısına yanıt
    Aklıma ilk bu geldi kardeş. Sadece malphite nautilus oynayıp master'a çıkmış adamlar var . Bu oyunculara 1 kere mid kalıyor o ve 5 dakikada 5 kere öldüğünü görüyorsun . Halen daha görüyorum daha doğrusu. Mesela dün bir nasus geldi. Adam nasus'tan başka hero oynamamış nerdeyse ve oyun bilgisi 0 . Top lane'de bilmiyor ama ligi dia 3 veya dia 2 ydi.

edit :http://www.lolskill.net/summoner/TR/Cyrus%20Dalton/summary linki bu bak istersen. Bana sorarsan şu gördüğün oyuncu gold-plat arasında olması gereken bir oyuncu.

edit 2: bak daha şimdi girdiğim oyundaki şampiyon seçimindeki chatte yazanı göstereyim.

Grimload : fuwa
    Grimload : bana malp cek

mesela bu adam malptan başka doğru dürüst hiçbir hero bilmediği için hemen endişe duyuyor. Yani ilk olarak bu yorumu yaptım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gretch -- 2 Mart 2016; 19:57:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gretch

Aklıma ilk bu geldi kardeş. Sadece malphite nautilus oynayıp master'a çıkmış adamlar var . Bu oyunculara 1 kere mid kalıyor o ve 5 dakikada 5 kere öldüğünü görüyorsun . Halen daha görüyorum daha doğrusu. Mesela dün bir nasus geldi. Adam nasus'tan başka hero oynamamış nerdeyse ve oyun bilgisi 0 . Top lane'de bilmiyor ama ligi dia 3 veya dia 2 ydi.

edit :http://www.lolskill.net/summoner/TR/Cyrus%20Dalton/summary linki bu bak istersen. Bana sorarsan şu gördüğün oyuncu gold-plat arasında olması gereken bir oyuncu.

edit 2: bak daha şimdi girdiğim oyundaki şampiyon seçimindeki chatte yazanı göstereyim.

Grimload : fuwa

mesela bu adam malptan başka doğru dürüst hiçbir hero bilmediği için hemen endişe duyuyor. Yani ilk olarak bu yorumu yaptım ben.

hocam nasusla lanede stack kasabilmek yetenek gerektiriyor earlyde çok zayıf çünkü benim eski ismim Nasus or Feed di xD

• Farmlar leş
  • ne diyosun ya. tr leş mi? ilk kez senden duyuyorum , şaşkınım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdigns

Farmlar leş

sence o yüzdenmi kaybediyorum farm yapmadığım içinmi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.