Şimdi Ara

Tr serverinda dogru duzgun sup ve ormancinin bulunmamasi / Diger sorunlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fat koala

Amacim tasimak cart curt degil. Adil bir oyun oynamak. Benim gibi haftada maksimum 2 oyun atan insanlarin gercekten zevk alarak oynamasi. Cok buyuk beklentileri olan bir insan degilim, herkesin kotu oyunu olur ama trdeki cocuklar bildigin ahmak gibi oynuyor. Ayni hatayi 5,10 kez yapiyorlar.
    Cok bir sey istemiyorum, sadece yensekte yenilsekte zevkli bir oyun gecirmek istiyorum. Bu istegimin de abarti oldugunu dusunmuyorum.

hatasız oyunu hangi ligde bekliyorsun tr gold damı tr plattamı?
  • herkes çok iyiymiş gibi jungler ve supporta laf atıyorlar. kendi elonda kendi takımından şikayetçi olmak nedir? 1 maç gelir 2 maç gelir kötü günündedir adam oynayamaz şunu tr serverında adam yok gibi lanse etmeyi ne çok seviyorsunuz , beceremeyip başkasına laf atmayın.
  • Yüksek eloysan belki maini olmayabilir çünkü her zaman istediğin yer kalmıyor ama düşük eloysan yine iyi ormancı ya da destek bekleme.Aslında destek yine buluyorsun da iyi ormancı bulmak biraz zor.Bana göre ormancı rolü en zor rol gerek buffların süresini ayarlama gerek harita yapılması gerekenler falan.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.